ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,396
Najnowszy użytkownik: Kelly Melody

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zdjecia do galerii z innego serwera...
oleju
Witam, mam pytanie: czy mozliwe jest , aby w galerii byly wyswietlane zdjecia umieszczone na innym serwerze niz na serwerze na ktorym jest strona z fusionem tzn. zdjecia nie beda umieszczone w images/photogalleries tylko na innym serwerze lub tez zeby zdjecia mogly byc jednoczesnie na 2 roznych serwerach. Wersja fusiona 6.0 . Dzieki z gory za odpowiedz

Wścibski Gość
Dodany dnia 01.11.2024 05:41:32
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Shaolin
Hmm... W bazie danych nie ma informacji o ścieżce do pliku, o tym, którą fotkę wyświetlić decyduje jej numer (z photogallery.php zdjęcie odczytywane jest tak: http://twojastron...o_id.jpg). Jeśli zmienisz tą ścieżkę na np. http://innastrona...ogallery/, to nie powinno być problemu (oczywiście jeśli fotki znajdują się na serwerze Smile)
working

oleju
Dzieki za odpowiedz.

lukiluk48
Czyli co trzeba konkretnie zrobić i gdzie

daker
a co jesli ja chce z Imageschack ?? bo jak normalnie wpisuje adres to nie dziala :/

as
Szukajka... jak zwykle. Wpiszcie w nią słowo fotosik i poczytajcie. Wnioski nasuną się same...
as

daker
AS jesli chodzi ci to ten temat http://www.php-fu...post_20468 to tam jest mod do forum a mi chodzi o galerie

as
Dlatego napisałem o wnioskach a nie o idealnym rozwiązaniu. Można popracować nad Galerią biorąc pod uwagę wnioski płynące z w/w. postu...
Edytowane przez as dnia 18.03.2006 12:59:20
as

daker
ale ja jestem zielony w tym wiec nie wiem jak to zrobic :/

as
Jeśli zależy Ci na tym tak bardzo, jeśli pragnienie Twoje jest tak silne, że paraliżuje członki Twoje i odbiera Ci możność podejmowania trzeźwych decyzji, jeśli niepohamowana rządza posiadania tej modyfikacji doprowadza Cię do szleństwa i robi Ci wodę z mózgu, niejako przy okazji wyciskając łzy z oczu, to... powinieneś złożyć formalny, dobrze okraszony mamoną wniosek w sekcji Zlecenie - Praca i uzbroić się w cierpliwość. Może się zdarzyć też tak, że jesteś dzieckiem szczęścia i trafisz na jakiegoś samarytanina, który w drodze wyjątku sprawi Ci prezent...
as

daker
nie ma szans
nie pracuje wiec nie mam kasy ;(

DJPromo
Sorry ze znowu podbijam ten temat ale nigdzie nie ma konkretnie powiedziane co czeba zmienic w kodzie zeby to zadziałało Sad

z coraz wiecej ludzi sie pyta o to !!! jak cos takiego zrobic moze ktos genialny z ekipy supportu podejmie sie tego i napisze moda albo napisze tutaj jak co gdzie zrobic i wtedy odpowiedz padnie Cool

cusek
Witam!! Udało się wam coś zrobić w tej sprawie?? bo musze do tego dojść??
Kto pomoże??
Odwdzieczam się reklamą w dwóch serwisach i na serwerze gry Counter Strike
Życie jest jak zapałka...szybko sie wypala....

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl