ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zdjecia do galerii z innego serwera...
oleju
Witam, mam pytanie: czy mozliwe jest , aby w galerii byly wyswietlane zdjecia umieszczone na innym serwerze niz na serwerze na ktorym jest strona z fusionem tzn. zdjecia nie beda umieszczone w images/photogalleries tylko na innym serwerze lub tez zeby zdjecia mogly byc jednoczesnie na 2 roznych serwerach. Wersja fusiona 6.0 . Dzieki z gory za odpowiedz

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 07:41:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Shaolin
Hmm... W bazie danych nie ma informacji o ?cie?ce do pliku, o tym, któr? fotk? wy?wietli? decyduje jej numer (z photogallery.php zdj?cie odczytywane jest tak: http://twojastron...o_id.jpg). Je?li zmienisz t? ?cie?k? na np. http://innastrona...ogallery/, to nie powinno by? problemu (oczywi?cie je?li fotki znajduj? si? na serwerze Smile)
working

oleju
Dzieki za odpowiedz.

lukiluk48
Czyli co trzeba konkretnie zrobi? i gdzie

daker
a co jesli ja chce z Imageschack ?? bo jak normalnie wpisuje adres to nie dziala :/

as
Szukajka... jak zwykle. Wpiszcie w ni? s?owo fotosik i poczytajcie. Wnioski nasun? si? same...
as

daker
AS jesli chodzi ci to ten temat http://www.php-fu...post_20468 to tam jest mod do forum a mi chodzi o galerie

as
Dlatego napisa?em o wnioskach a nie o idealnym rozwi?zaniu. Mo?na popracowa? nad Galeri? bior?c pod uwag? wnioski p?yn?ce z w/w. postu...
Edytowane przez as dnia 18.03.2006 12:59:20
as

daker
ale ja jestem zielony w tym wiec nie wiem jak to zrobic :/

as
Je?li zale?y Ci na tym tak bardzo, je?li pragnienie Twoje jest tak silne, ?e parali?uje cz?onki Twoje i odbiera Ci mo?no?? podejmowania trze?wych decyzji, je?li niepohamowana rz?dza posiadania tej modyfikacji doprowadza Ci? do szle?stwa i robi Ci wod? z mózgu, niejako przy okazji wyciskaj?c ?zy z oczu, to... powiniene? z?o?y? formalny, dobrze okraszony mamon? wniosek w sekcji Zlecenie - Praca i uzbroi? si? w cierpliwo??. Mo?e si? zdarzy? te? tak, ?e jeste? dzieckiem szcz??cia i trafisz na jakiego? samarytanina, który w drodze wyj?tku sprawi Ci prezent...
as

daker
nie ma szans
nie pracuje wiec nie mam kasy ;(

DJPromo
Sorry ze znowu podbijam ten temat ale nigdzie nie ma konkretnie powiedziane co czeba zmienic w kodzie zeby to zadzia?a?o Sad

z coraz wiecej ludzi sie pyta o to !!! jak cos takiego zrobic moze ktos genialny z ekipy supportu podejmie sie tego i napisze moda albo napisze tutaj jak co gdzie zrobic i wtedy odpowiedz padnie Cool

cusek
Witam!! Uda?o si? wam co? zrobi? w tej sprawie?? bo musze do tego doj????
Kto pomo?e??
Odwdzieczam si? reklam? w dwóch serwisach i na serwerze gry Counter Strike
?ycie jest jak zapa?ka...szybko sie wypala....

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl