ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Forum - odswiezanie tematow
bulus
Problem wyglądam tak:

Po wejściu na forum mamy nowe teamty zaznaczone na jasno. po przeczytaniu tematy powinny zmienić sie na przeczytane, a tego nierobią ...

Prosze o pomoc
Edytowane przez Pieka dnia 12.03.2006 22:44:31

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 12:13:29
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zarcel
Wyczyćś historie, usuń cookies i zawartość offline

bulus
Jest pewien problem.. ja jestem superadminem i mam zażalenia od użytkowników o tym bugu.

m_i_n
zarcel napisał/a:

To mu nic nie da, przeciez to sa strony php, przelgadarka nie moze ich zapisac sobie w cachu. Tematy odznaczaja sie dopiero po pewnym czasie od wizyty na stronie. Jest to troszke denerwujace, fakt. Moze gdyby skrocic ten czas to uzyskalo by sie jako tako dobry efekt.

http://www.bbproject.net
Pieka
m_i_n napisał/a:
zarcel napisał/a:

To mu nic nie da, przeciez to sa strony php, przelgadarka nie moze ich zapisac sobie w cachu. Tematy odznaczaja sie dopiero po pewnym czasie od wizyty na stronie. Jest to troszke denerwujace, fakt. Moze gdyby skrocic ten czas to uzyskalo by sie jako tako dobry efekt.

Nie moze? Pobaw sie Opera, a dopiero potem odpowiadaj Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
bulus
To mojego problemu nierozwiązuje bo ja potrzebuje zlikwidowac przyczyne a nie poprawiac ustawień Opery :/. W operze od dawna mam ustawienia które proponujecie ale to i tak nie daje nic.

Pieka
bulus napisał/a:
To mojego problemu nierozwiązuje bo ja potrzebuje zlikwidowac przyczyne a nie poprawiac ustawień Opery :/. W operze od dawna mam ustawienia które proponujecie ale to i tak nie daje nic.

Piszesz bzdury, wiec prostuje po Tobie.
Co do forum, to jest tak zrobione i jesli chcesz miec inne, to musisz zaglebic sie bardziej w temat.
Wszystko mozna poprawic.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
bulus
Problem wyglądam tak:

Po wejściu na forum mamy nowe teamty zaznaczone na jasno. po przeczytaniu tematy powinny zmienić sie na przeczytane, a tego nierobią ...

bulus napisał/a:

Co w tym niejasnego ? Wiem co mam ustawione i jak !!!

W innych forach np phpBB lub tutaj nowy post po przeczytaniu zmienia się w przeczytany. U mnie nie ?? Co moge bardziej wyjaśnić ? Własnie dlatego tutaj pisze o porade bo niewiem czy jest jakas łatka, lub ktoś miał podobny problem (opcja szukaj nie pomogła Pfft), albo powie mi gdzie mniej więcej mam szukac w kodzie :/
Edytowane przez bulus dnia 12.03.2006 23:58:19

Pieka
Nie ma latki, to forum juz tak ma Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Shiro
Przy podobnych problemach przydało by się podanie adresu strony. Może poprostu masz vłąd w plikach graficznych thema i plik folder.gif jest taki sam jak newfolder.gif??? ewentualnie idź tym tropem nazwy plików graficznych w pliku forum/index.php
http://www.storytellers.pl

http://www.storytellers.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl