Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Mam taki problem: obojętne przy jakiej rozdzielczość, nie widać kawałka ramki z lewej strony w shoutboxie. Całość wygląda tak, jakby była przesunięta troszke w lewo. Można to zobaczyć na wislahooligans.go.pl.
Proszę o szybką pomoc (najlepiej gotowy skrypt), ponieważ jak sam próbowałem naprawić to nic z tego nie wychodziło.
Edytowane przez wislahooligans dnia 15.06.2006 21:25:17
Huliganom z Wisły nie pomagamy... no niech będzie - wszystkim huliganom mówimy WYPAD. A tak przy okazji to co to za link, do czego prowadzi i co można tam zobaczyć ? Tak, tak... czym innym jest hooligans a czym innym hoolihans - to wiedzieć powinny nawet DRESYEdytowane przez as dnia 15.06.2006 18:05:59
o jezu literówke zrobiłem, a pozatm nie jestem przecież chuliganem. :/
Fajnie macie jeżeli nie chcecie pomuc na podobno tak szanowanym i oficjalnym forum polskiego supportu php-fusion.
as//... na pierwszy rzut oka widać, że tą psÓją jest ten tępy link o nazwie Unikalna wizyta. Zmień jego nazwę w localu na Pomoc... może pomoże huliganie Ty jeden
Edytowane przez as dnia 15.06.2006 21:04:37