ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Brak foty w slideshows v2.0
xeo
Mam taki problem jak w temacie a mianowicie nie wyświetla mi żadnej fotki w slideshows są tylko same tytuły fotografii i link do galerii i nic więcej się nie wyświetla co to może byc bo nic nie kumam.

www.mx.sq.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 16:45:10
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
xeo
No dzięki za rozwiązanie problemu......................ale nadal nie działa i nie mam pojęcia co mam zrobić??????????????????????????

www.mx.sq.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Wiesz na tym forum możesz poszukać przewijał się zwrot "Dzieci neostrady" kogoś mi to zaczyna przypomina.
A czytasz wogóle tematy gdzie coś napisałeś? http://php-fusion...ad_id=6869 Twoja strona???
Odpowiedź-zakrawa na cud.

wlodekp.europa.pl
xeo
U mnie to sie nie sprawdza jedna galeria czy dwie jeden......ze tak powiem h....?

A może mi wyślesz na maila tego moda do wielu galerii??

www.mx.sq.pl
ftp: zdzplock.europa.pl
użytkownik: fusion
hasło: fusion601
Jest tylko ten mod w postaci do skopiowania-do katalogu infusions(mod działający dokładnie z tej strony).

wlodekp.europa.pl
xeo
Problem tkwi w czym innym zapewne bo dalej ta sama sytuacja.BRAK FOTEKSad

www.mx.sq.pl
Główny problem tkwi w tym, że nie znamy adresu Twojej strony.
Nie podając go uniemożliwiasz nam sensowną i skuteczną pomoc-bo w ciemno za chwilę możesz spodziewać się tylko braku odpowiedzi.

wlodekp.europa.pl
xeo
www.xeo.go.pl

www.mx.sq.pl
Usuń ten panel po ftp, i skopiuj nowy-nie nadpisuj-zobaczymy.

wlodekp.europa.pl
xeo
robiłem tak za karzdym razem i nic to nie dawało jak widzisz.

www.mx.sq.pl
To jest niemożliwe. Taki objaw jak występuje na Twojej stronie jest wtedy gdy, ścieżka do obrazka jest nieprawidłowa-bo napisy idą z bazy danych i są. Wygląda to jakby struktura katalogów fusion była zmieniona. Wejdź skype wp_365 pogadamy-mogę potrzebować dostępu ftp.

wlodekp.europa.pl
xeo
Nie używam skype ale możesz pisać na GG:8288974.
A jak wygląda sprawa z wagą fotek w galerii bo ja zwiększyłem do 250kB może w tym tkwi przyczyna.

www.mx.sq.pl
1. Problem dotyczy Fusiona zaistalowanego na YOYO
-Wspólnymi siłami ustalono, że dodawanie albumów nie tworzy normalnej struktury katalogu photalbum v 6.01 tzn. wszystkie fotki i miniaturki są wrzucone do jednego WORA-photoalbum. Brak jest poszczególnych katalogów albumów:
album_1
album_2
album_3
Kolega zainstalował Fusion automatem instalacyjnym yoyo-sądziłem,że może tu tkwi przyczyna. Z racji, że posiadam stronę testową na yoyo.pl postawiłem normalną procedurą nowego, czystego Fusiona v 6.01.3. Objaw jest identyczny jak u Kolegi.
Wygląda to tak, jakby nie działała funkcja mkdir(php) tworząca katalogi poszczególnych albumów. Chmody katalogów nadrzędnych ustawione do zapisu.
Galeria mimo innej struktury katalogów albumów funkcjonuje normalnie. (z blokadą powtórek nazw)
REASUMUJĄC:
DOPISANO W EDYCJI:
warunek jest taki
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
ale na yoyo jest zablokowane php.info i nie wiem, bo przy włączonym SAFEMODE serwera może to jest normalna reakcja tworzonej galerii Fusion.
OSTATECZNA UWAGA KOŃCOWA przed chwilą załączyłem u siebie na serwerze SAFEMODE i wszysko wygląda tak jak powyżej opisywałem, styl galerii będzie bez wyróżnienia albumów-co za tym idzie należy wybrać mod dla galerii z jednym albumem.
Edytowane przez wlodekp dnia 12.08.2006 11:29:32

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl