Zobacz temat
Łatwiejsze dodawanie newsów przez użytkowników - przerobienie jednego pliku
|
|
bartek124 |
Dodany dnia 27.08.2007 17:37:54
|
Weteran Postów: 3264 Pomógł: 236 v7.02.06 Data rejestracji: 26.05.2007 12:25 |
Witam. Chcę usprawnić trochę dodawanie newsów, dlatego zabrałęm się za przerobienie tej "dodawarki". I chciałbym tak: dodać dodatkowe pola tzn. np Obrazek 1 Obrazek 2, Opis, Okładka itp. (w załączniku daje obrazek jak to będzie wyglądać) wiem gdzie dorobić te pola. tylko żeby potem po przesłąniu wyglądało tak: Chcę poprostu dodać kilka pól, i żeby po kliknięciu w "Dodaj newsa" to się składało w jedną całość tak mniej więcej jak to napisałem i przychodziło do mnie w postaci kodu html. (wiem że trochę namieszałem, przepraszam) A druga sprawa, to jak to przychdzi do mnie, to jak klikne przycisk edytuj to żeby mi się pokazywały dwa pola tzn tak jakby admin dodawał newsa, co są dwa pola. I żeby w pierwszym polu pobierało treść z pierwszych iluśtam pól (tyle ile sobie określe) a do drugiego pola żeby pobierało całość. Nie wiem czy to trudne do wykonania, bo mi się wydaje trudne, ale wy jesteście profesjonalistami a ja zwykłym samoukiem ;) Z góry dzięki za odpowiedź Obrazek http://img33.pico...0b8640.jpg Edytowane przez Pieka dnia 27.08.2007 18:26:29 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 20:19:06
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |