ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,365
Najnowszy użytkownik: kgproject

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MajsterBieda
06.08.2022 22:52:43
Cool

jacho
01.08.2022 19:04:03
Mnie też, długo nie było, oj długo.

sonar
20.06.2022 01:54:30
Boże, jak mnie tu długo nie było Smile

khaman
19.06.2022 20:53:38
Pieka ty uważaj, jeszcze się tu zadomowisz Smile

Pieka
19.06.2022 15:01:24
Wink

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Poprawienie panela logowania w skórce DarkZik
kleryk1234
Witam

Chodzi mi o skórkę "IranZik" Posiadam panel logowania w banerze i zwykły w kolumnie, lecz jak pisałem nigdzie w kodzie nie mogę znaleźć tego. Też chciałbym ten panel trochę poukładać bo jak widać to on się trochę rozjechał, tak samo jak data i zegarek też nie mogę w kodzie znaleźć żeby trochę to wyśrodkować w tej ramce

www.kleryk.net

Pozdrawiam


PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - Pieka 11.12 - 20:16
  2. Przeniesienie tematu - Pieka 11.12 - 20:16
  3. Brak Stopki! - khaman 08.01 - 13:17

Edytowane przez Pieka dnia 11.12.2008 23:51:10
 
Pieka
Panel uzytkownika/logowania znajdziesz w pliku theme.php skorki DarkZik.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
kleryk1234
Witam

Pojawił się kolejny problem bo nie wiem gdzie w kodzie znajdują się wyrażenia "Hasło" i "Nazwa użytkownika". One są niewidoczne na stronie ale jak się będzie chciało zaznaczyć tekst koło panelu logowania to jest widoczne.

Pozdrawiam
 
khaman
W katalogu /locale (prawdopodobnie w global.php).
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy
 
kleryk1234
Jeszcze jedno, gdzie znajduje się grafika do guzika "Rejestracja" i do "Zaloguj"??

Pozdrawiam
 
BenLomax
Tu masz: TwojTHEME/images/buttonh.gif i TwojTHEME/images/buttonr.gif
 
kleryk1234
Chciałem sobie zminic kolor napisu "rejestracja" na czarny, lecz gdy wstawialem do tego kod zmiany koloru to na stronie w tym guziczku pojawiał sie kawałek tego kodu w kolorze jaki wpisałem. Nie wiem gdzie mam wstawić kod do koloru jak nie tu??

www.kleryk.net

Pozdrawiam

Wyslane z iphone
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl