ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,365
Najnowszy użytkownik: kgproject

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MajsterBieda
06.08.2022 22:52:43
Cool

jacho
01.08.2022 19:04:03
Mnie też, długo nie było, oj długo.

sonar
20.06.2022 01:54:30
Boże, jak mnie tu długo nie było Smile

khaman
19.06.2022 20:53:38
Pieka ty uważaj, jeszcze się tu zadomowisz Smile

Pieka
19.06.2022 15:01:24
Wink

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Umieszczenie kodu statystyk stat4u
szymaso
Witam.
Gdzie należy umieścić kod statystyk stat4u (stat.4u.pl)? Gdy dodaje do stopki przez PA to niestety nie działaja.
Edytowane przez Pieka dnia 30.11.2008 12:08:10
 
BenLomax
Nie działa po stopka blokuje kod. Musisz wstawić ręcznie np theme.php
 
Pieka
Nie dasz rady umiescic statystyk w stopce z poziomu PA. Wszelkie tagi JS sa tam wycinane. Najlepiej bedzie dodac je do pliku themes/templates/footer.php lub jako osobny panel. Wybor nalezy do Ciebie. Pamietaj jednak, ze musisz wszystko robic zgodnie z zasadami, czyli pierwsze lektura tematu przyklejonego: http://www.php-fu...ad_id=9312, a dopiero po niej, zabranie sie za modyfikacje pliku lub dodanie panela.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
szymaso
Chociaz nie.. zlapało kilka odwiedzin. nie wiem w którym Momencie ale aktualnie nie działa.. a jest w panelu.. zamieniłem wszystie " na '
Edytowane przez szymaso dnia 30.11.2008 15:23:49
 
khaman
Szymanso, a może zajrzyj do tematu podanego przez Pieke, tam na czerwono jest co WAŻNE w przypadku javascriptu.
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy
 
szymaso
Tak ,racja.
Moja niewiedza i nieuwaga mnie wykończy
Dziekuje.
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl