ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Tło kalendarza
Rolnick
W którym miejscu w styles.css jest kolor odpowiadajacy za tlo kalendarza ?
Bialy na mojej stronie http://www.jedikn...
prosze o pomoc

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 21:52:23
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
dzimek
w pliku \infusions\event_calendar_panel\css\styles.css
zmień kolor w clasie tdweekend zamieszczam poniżej linia pogrubiona to ta którą trzeba zmienić dokładnie cyferki po #
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pozdrawiam

xeo
\infusions\event_calendar_panel\css\styles.css
Nie ma wogóle takiego folderu w calendar_event_panel a co dopiero plik styles.css
????????????????????????????????????????????????????????????????????????

www.mx.sq.pl
esesjot
Na twoją prośbę as ("To napisz post w tamtym temacie i opisz swoje niejasności i problemy swoje, a nie pączkujesz takie same tematy na potęgę...

CLOSE i SKIP..."Wink nie "pączkuję" tematów tylko piszę w tym, to co mnie nurtuje. A to co mnie nurtuje znajduje się wyżej, tylko nikt nie chce na to odpowiedzieć

as
Z Twojego powodu pobrałem plik z naszego Labu o nazwie Event_Calendar-(v1.00).zip i stwierdzam, że plik o nazwie styles.css istnieje wbrew temu co stwierdza niejaki ~dzimek, który zgubił szkła kontaktowe i nie kontaktuje jak należy...
as

esesjot
W takim razie wielkie sorrki, powinienem był najpierw przejrzeć dokładnie słowo w słowo poprzednie posty. Zwracam honor! Mnie chodzi o sposób ustawiania tła w Event Calendar 0.3.7, który jest wyświetlany jako pierwszy mod dla php fusion 6.01.x

as
To w takim razie czekaj na pomoc kogoś kto ma zainstalowany ten MOD... zresztą jak będę miał chwilkę czasu, to poedytuję sobie pliki z tego Kalendarza. Tak przy okazji, to może napiszesz lub pokażesz jaki obecnie jest kolor tego tła.
Edytowane przez as dnia 05.02.2007 23:17:05
as

esesjot
www.liver.com.pl/... To jest adres strony. Wszystko byłoby nawet okej, gdyby nie to właśnie, że jak się najeżdża na datę wydarzenia to pojawia się opis wydarzenia, w którym tło przyjmuje wartość hex taką jak tło strony. Wielkie dzięki!

as
Czyli nie tło samego okienka Kalendarza ale tooltips'a... ciężko się z tobą gawędzi. Zobacz więc plik o nazwie tooltips.js... przyjrzyj się temu co jest na dół od // Config:
as

esesjot
Dzięki! Rzeczywiście trochę zamotałem z tym tłumaczeniem :/. Pozbyłem sie problemu kasując tą linijkę:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pozdrawiam!

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl