Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...
JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...
jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Moja pierwsza modyfikacja fusiona od bardzo bardzo dawna jeszcze nie perfekcyjna ale chcialem sie juz pochwalic Dzieki niej mamy ulatwione zycie z plikami flashowymi na skrypcie artykulow utworzylem mozliwosc bezproblemowego dodawania plikow swf. Przez administratora jak i rowniez zwyklych userow. Napewno nie jest wolna od bledow jezykowych lub podobnych dlatego jezeli ktos by testowal ja bylbym wdzieczny za wytkniecie mi zauwazonych bledow.
Witam, widze ze nikt sie nie zainteresowal tematem ale jednak ten mod krazy i dokrazyl do mnie. Powstala jakas inna wersja tego niz 0.1 bo to co powslatlo to jest chyba kiepskie. Definiuje kategorie w modzie artykulow cho? mam juz w|nich stworzone ktore u?ywam w artykulach wlasnie. ?adnych kategorii nie widzi w pliku jakisadres.pl/flash.php pod submit.php to tez nie za|bardzo bo wyskakuje napis