Zobacz temat
Czy PHP-Fusion się do tego nada?
|
|
waran |
Dodany dnia 02.10.2012 19:50:03
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 02.10.2012 19:30 |
Witam serdecznie. Rozglądam się za skryptem który spełniłby moje wymagania. Niestety nie znam PHP-Fusion i nie znam jego możliwości. Czy możecie ocenić czy spełni on moje oczekiwania? Ma to być niewielki serwis dla wąskiej grupy użytkowników (tematyczny) do którego pełny dostęp będą mieli wyłącznie osoby zalogowane. Każda rejestracja musi zostać "ręcznie" aktywowana przez administratora. Chciałbym aby osoby niezarejestrowane miały możliwość wglądu w tytuły artykułów, ale nie do samej ich treści. Byłoby doskonale gdyby tytuły artykułów pojawiałyby się na stronie głównej. Potrzebuję możliwości dodawania załączników (dokumenty MS Office) z poziomu www. Załączniki ukryte przed osobami niezalogowanymi. Przydałaby się możliwość podejrzenia adresu IP osoby wysyłającej formularz rejestracyjny. Początkowo myślałem nad wykorzystaniem phpBB3, ale może są lepsze rozwiązania? |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 17:53:56
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Piotrroger |
Dodany dnia 02.10.2012 22:16:10
|
Bywalec Postów: 998 Pomógł: 19 v7.02.03 Data rejestracji: 27.04.2006 18:29 |
Jest jedno - PHP-Fusion. |
|
|
qba88 |
Dodany dnia 03.10.2012 12:07:41
|
Początkujący Postów: 277 Pomógł: 14 v7.02.03 Data rejestracji: 14.08.2006 14:57 |
Hehe jest wiele innych lepszych cms-ów od PHP-Fusion chociażby Joomla, jednakże PHP-Fusion spokojnie wystarczy do Twoich wymagań, w dodatku jest łatwy w obsłudze. pełny dostęp będą mieli wyłącznie osoby zalogowane Większość rzeczy da się ustawić jako widoczne tylko dla użytkowników, resztę bardzo łatwo można zmodyfikować Każda rejestracja musi zostać "ręcznie" aktywowana przez administratora. Jest standardowo do ustawienia w panelu administratora Chciałbym aby osoby niezarejestrowane miały możliwość wglądu w tytuły artykułów, ale nie do samej ich treści. Do przerobienia tytuły artykułów pojawiałyby się na stronie głównej Do zrobienia Potrzebuję możliwości dodawania załączników (dokumenty MS Office) z poziomu www. Załączniki ukryte przed osobami niezalogowanymi. Ale w artykułach? Jeśli nie to można dodawać do download, jeśli tak to myślę, że jest to do przerobienia. Przydałaby się możliwość podejrzenia adresu IP osoby wysyłającej formularz rejestracyjny. Standardowo jest w PHP-Fusion. Początkowo myślałem nad wykorzystaniem phpBB3, ale może są lepsze rozwiązania? Nie polecam używania phpBB3, do tego projektu, gdyż jest to typowy skrypt pod forum. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz. Jeśli Ci pomogłem, kliknij "Pomógł" |
|
Przejdź do forum: |