ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Galeria uzytkownika
jajaja
czy jest mozliwo?c przerobienia galerii tak azy uzytkownik mogl sobie samemu dik?ada? jakies albumy do galerii. chodzi mi o podobne rozwiazanie jak Coppermine gallery.
Moze ktos juz ten problem przerabial. bo na forum tego nie znalazlem

Pozdrawiam

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 18:13:12
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
erdei
No przy??czam si? do pytania. + aby mogli dodac komentarze Smile

http://erdei.aplus.pl
Pieka
Bardzo prosze o odpowiedz Smile
Zrobilem na stronie galerie dla forum tematycznego i chcialbym, by userzy tego fora mogli sami dodawac albumy i fotki.
Dziekuje Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
jajaja
Obecnie trwaja prace nad takow? galeri?. jest wersja Alfa2 na stronie http://www.beta-f...rowstart=0
Lecz to narazie nie jest to. Ja obecnie siedz? i kombinuj? nad przerobieniem kodu juz istniej?cego, bo uwa?am ze najpro?ciej by?oby skopiowa? pliki odpowiedzialne za tworzenie galeri (tych co s? w Fusionie) ale tak zebu mia? do mich nie tylko admin (daodawanie albumu) ale te? osoba zarejestrowana.
Jest ju? dost?pny kod jak dodawa? zdj?cie przez usera do ju? istniej?cego albumu. jest to dok?adna kopia dadawania zdj?cia jakie jest w panelu admina.
Ja zabardzo nie znam sie na PHP i dlatego czytam kod i sprawdzam go z ksi??kami i nie wiem czy mi to wyjdzie, ale nie przestaje kombinowac.
Mo?e jest kto? kto mog?by mi pomóc, bior?c kilka wytycznych pod uwag?.
Pozdrzwiam

Pieka
jajaja napisa?(a):
... Jest ju? dost?pny kod jak dodawa? zdj?cie przez usera do ju? istniej?cego albumu. jest to dok?adna kopia dadawania zdj?cia jakie jest w panelu admina.....
Pozdrzwiam

Bardzo prosze o info gdzie jest takowy kod, bo o to wlasnie mi chodzi (to mi wystarczy).
Zrobie album, a userzy beda sobie dodawac fotki Smile
Galerie widze, ale wszystko jest po angielsku, moze pomozesz?

Edytowane przez Pieka dnia 18.04.2005 21:17:53
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
erdei
no to troche poszukaj u siebie w krajowych stronach, az tak duzo ich nie jest...Smile

Pieka napisa?(a):
jajaja napisa?(a):
... Jest ju? dost?pny kod jak dodawa? zdj?cie przez usera do ju? istniej?cego albumu. jest to dok?adna kopia dadawania zdj?cia jakie jest w panelu admina.....
Pozdrzwiam

Bardzo prosze o info gdzie jest takowy kod, bo o to wlasnie mi chodzi (to mi wystarczy).
Zrobie album, a userzy beda sobie dodawac fotki Smile
Galerie widze, ale wszystko jest po angielsku, moze pomozesz?

Pieka
Tak myslisz?

Szukalem i nie znalazlem..
Edytowane przez Pieka dnia 18.04.2005 22:34:14
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
jajaja
Jak to powiedzia? kto? bardzo m?dry
SZUKAJCIE A ZOSTANIE WAM OTWARTE, czy jako? tak o zanjdywaniu.
Wiem ze strona z downloadem nie dzia?a a mods.uk wywalil baze danych, dobrze ze ja robie kopie wszystkich modów wi?z zapuszaczm 3 z nich w za??czniku.
mo?na wybierac, pobiera? byle by nie wybrzydza?.
Co do poprawnio?ci , w przypadku jaki? problemów zapraszam na forum, bo tam jest bardzo du?o informacji
jajaja dodał/a następującą plik:
MOD_alternative_photogallery[87].zip [26.67kB / 730 Pobrane]

jajaja
i jeszcze jeden za?acznik
MOD_photogallery_v3[102][88].zip [29.54kB / 721 Pobrane]

jajaja
no i ostatni, zeby nie by?o ze wszystko daje jak na patelni Smile
MOD-druga-galeria[69][89].zip [16.9kB / 752 Pobrane]

Pieka
Ok, dziekuje, ale nie chodzilo mi o pliki, bo te mam wszystkie od dawna Smile (Znaczy od trzech dni Smile ).
Chodzi mi o to, ze galeria Zszywaka jest bez mozliwosci dodawania fotek przez userow(mam ja na stronie i jest OK).
Z kolei ta z betafusion (v_3) podobno ma juz ta funkcjonalnosc, ale nie znajac angielskiego mam mala szanse na jej poprawne zainstalowanie w dodatku posiadajac juz ta produkcji Zszywaka.
Reasumujac:
Potrzebuje instrukcje w naszym rodzimym jezyku Smile
Dziekuje i przepraszam za zamieszanie.

P.S. Na mojej stronie zostalo uruchomione male forum fotoamatorow i chcialbym dac in dostep do galerii, ktora stworzylem z mysla o nich, ot co Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
erdei
poszukaj wwold -da Smile)
ale extreme znowu nie dzia?a Sad

SebaZ
dzia?aPfftPfft
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
Nie bede mu pisal na priva, bo zbuntuje sie jak Zszywak Wink
Zaczekam, moze sam znajdzie topic... Smile
Optymizm Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
zer0
Nic si? samo nie zrobi, ale zawsze mo?esz ogoli? g?ow? i zmieni? kolor skóry..

- ww.old
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

Pieka
wwold napisa?(a):
Nic si? samo nie zrobi, ale zawsze mo?esz ogoli? g?ow? i zmieni? kolor skóry..

- ww.old

Bardzo inteligentna odpowiedz.. Jestem wrecz urzeczony.
Dziekuje.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
zer0
No Problem..
Taka galeria ju? dawno le?y gdzie? na moim kompie.. :)

Automatycznie dodaje u?ytkownika, wy??czona jest modyfikacja i inne udogodnienia przez Admina.. Tego u?ytkownik nie ma.. Mo?e jedynie poda? tytu? i zapoda? fotke.. :)

No ale je?li jeste? optymist?, to czekaj.. Mam tyle roboty co zszywak i nie gonie za dodatkowymi.. Wi?c jesli Ci zale?y, to mnie znajd?.. :P

- ww.old
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

Pieka
Automatycznie dodaje u?ytkownika, wy??czona jest modyfikacja i inne udogodnienia przez Admina.. Tego u?ytkownik nie ma.. Mo?e jedynie poda? tytu? i zapoda? fotke.. Smile

No i oto mi chodzilo Smile
Nie mozna bylo tak od razu? Grin
Jesli moge, to zglosze sie do Ciebie.
Dziekuje.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
jajaja
Pieka czy ty czyta?e? poprzednie posty. Widocznie nie, bo zapoda?em za??czniki i mi?dzy innymi alternative_photogallery daje mozliwo?? dodawanie uzytkownikowi zdj?c do istniej?cej galeri.

Jest tych Modów z kilka na naszych stronach czy te? mod.com

A ja szukam rozwi?zania problenu, zeby uzytkownik mog? ma?o ze dodawa? zdj?cie ale tez i je kasowac. A co lepsze zeby mog? sam za?o?y? album i wkleja? tam zdj?cia. a to juz nie takie proste

Pieka
Pieka czy ty czyta?e? poprzednie posty.

Tak, czytalem. Napisalem, ze nie znam angielskiego na tyle, by instalowac ta galerie.

A ja szukam rozwi?zania problenu, zeby uzytkownik mog? ma?o ze dodawa? zdj?cie ale tez i je kasowac. A co lepsze zeby mog? sam za?o?y? album i wkleja? tam zdj?cia. a to juz nie takie proste

Widocznie jestem malo wymagajacy, bo wystarczy mi to, o co prosilem Grin

Mam juz galerie oraz to, o co prosilem Smile
Dziekuje ww.old

Mam prawie, bo... Nie dziala Sad
Edytowane przez Pieka dnia 20.04.2005 23:46:02
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl