ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
Zlot supportu PHP-Fusion.pl
pawkow
Proponuj? zorganizowa? zlot (no, mo?e zlocik) tych którzy byli by zainteresowani. Nie wiem gdzie, nie wiem kiedy (proponuj? wakacje nad jak?? rzeczk?) - co wy na to ?
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.

https://motoklimat.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 08:26:54
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
pawkow napisa?/a:
Proponuj? zorganizowa? zlot (no, mo?e zlocik) tych którzy byli by zainteresowani. Nie wiem gdzie, nie wiem kiedy (proponuj? wakacje nad jak?? rzeczk?) - co wy na to ?

jestem za
je?li chodzi o moj czas to mog? byc tylko wakacje - wtedy bywam w Polsce - najlepiej lipiec

m_i_n
Je?li by?o by to blisko gdzies to czemu nie Smile

Nad rzeczka? :\ a nie lepiej jakis internet cafe czy cos? mozna by sie pochwalic swoimi stronami, podyskutowac, na zywca przejzec jakies rozwiazania, no nie wiem... mozliwosci jest sporo, ale to trzeba jakkolwiek zaplanowac.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Jestem za, termin nie gra roli-lepiej, ?eby by?o ciep?o-wakacje-luz dla wielu m?odych kolegów-je?li ich to zainteresuje?

wlodekp.europa.pl
szer
Bardzo ciekawy pomys? Wink. Je?li tylko by by?o to rzucam wszystko i jade Grin

Piotrroger
Pomys? ciekawySmile Niestety ja si? tam nie wybior? Sad
Po pierwsze: oszcz?dzam kas? na wakacje Grin
Po drugie primo - mam by mnie nie po?ci?a Pfft

http://spartabks.boo.pl
Gander
dobry pomys?. mo?e gdzie? w centralnej polsce? trzeba to tylko rzetelnie zorganizowa?.

gander.solutions
SebaZ
A ja proponuje jakies jeziorko, jakis camping - namiociki, ewentualnie domki?

Kompy to mamy w domu na co dzie?, a na zlocie chodzi o poznanie community (ludzi ze spo?eczno?ci) a nie o siedzenie przed kompem ;P Jakie? ognicho, piwko (nieletni soczek only Wink ), kie?baski, pogaduchy, pieprzenie g?upot. Ogó?em blues, luz i ZaBawa!!!
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Kamils2
nad bia?ym s? domki tanie ale tam to nie za?adnie Smile gdzie? w centrum polski trzeba by sie bylo spotkac zeby nikt nie byl poszkodowany

JazOOn
SebaZ napisa?/a:
A ja proponuje jakies jeziorko, jakis camping - namiociki, ewentualnie domki?

Kompy to mamy w domu na co dzie?, a na zlocie chodzi o poznanie community (ludzi ze spo?eczno?ci) a nie o siedzenie przed kompem ;P Jakie? ognicho, piwko (nieletni soczek only Wink ), kie?baski, pogaduchy, pieprzenie g?upot. Ogó?em blues, luz i ZaBawa!!!

a wszyscy przy wej?ciu otrzymaj? t-shirty z napisem User/Admin/SuperAdmin PHP-Fusion Grin

m_i_n
SebaZ -> ja do takich rzeczy to mam najblizszych przyjaciol, nie musze specialnie sie wbijac na zlot tej czy innej spolecznosci Pfft
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
pawkow
no to jedziemy Wink Proponuj? w wakacje w okolice Piotrkowa Trybunalskiego, dogodny dojazd poci?giem, ja z Warszawy jad? 4 godzinki Smile Co do soczku - jak nmi nie dacie bro to mo?ecie o mnie zapomnie? Wink
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.

https://motoklimat.pl
JazOOn
pawkow napisa?/a:
no to jedziemy Wink Proponuj? w wakacje w okolice Piotrkowa Trybunalskiego, dogodny dojazd poci?giem, ja z Warszawy jad? 4 godzinki Smile Co do soczku - jak nmi nie dacie bro to mo?ecie o mnie zapomnie? Wink

a ja proponuje miejscowo?? Pi?tek - geograficzny ?rodek polski - chyba nikt nie bedzie pokrzywdzony

Pieka
Nie ma sprawy, moge przyjechac Smile
Bede mial na przelomie czerwca i lipca 2 tygodnie wolne Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
m_i_n napisa?/a:
SebaZ -> ja do takich rzeczy to mam najblizszych przyjaciol, nie musze specialnie sie wbijac na zlot tej czy innej spolecznosci Pfft
nikt nie ka?e Ci przyje?d?a? ;P

Nie widze nic ciekawego w zlocie CAFE, przed kompem :/ It's boring !!! Cool
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
SebaZ napisa?/a:
Nie widze nic ciekawego w zlocie CAFE, przed kompem :/ It's boring !!! Cool

Zgadzam sie, nie widze zadnej przyjemnosci w siedzeniu przy kompie na takiej imprezie...
Tego mam w domu az nazbyt wiele.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
dlatego zaproponowa?em ?ono natury :] bez elektroniki (w sensie komputera Wink ) Jakis telefon i moze GPS wskazane ;P

cezary
hehehe,dobrze wy sie czujecie?zlot jakiego? supportu PHP-Fusion?,dawno si? tak nie ?mia?em,usi?dziecie i bedziecie gada? o modyfikacjach fusiona pewnie albo o innych pierdo?ach,ju? widze wasz? super impreze hehehhehe

JazOOn
cezary napisa?/a:
hehehe,dobrze wy sie czujecie?zlot jakiego? supportu PHP-Fusion?,dawno si? tak nie ?mia?em,usi?dziecie i bedziecie gada? o modyfikacjach fusiona pewnie albo o innych pierdo?ach,ju? widze wasz? super impreze hehehhehe

s?dz?c po twoim tekscie powinni?my sie zala? browarem?

SebaZ
hehe, cezary w?tpi? ?ebym mia? o czymkolwiek z Tob? rozmawia?, wi?c stul dziób!!! Wsad? sobie go w kube?, zawyj, walnij w kube? i zamilcz!

Zlot nie znaczy pieprzenie o PF, upad?e? na swój kacap?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl