ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
Dzia?anie serwera Supportu (serwer dedykowany)
Pieka
Mam do Was pro?b?, napiszcie mi w tym temacie jak wed?ug Was dzia?a obecny serwer i czy w ostatnim czasie zauwa?yli?cie jakie? zmiany na lepsze lub na gorsze?
Z góry bardzo dzi?kuj? Wszystkim bior?cym udzia? w dyskusji.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 17:26:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
dex
Ja osobi?cie od 2 miesi?cy nie zauwa?y?em ?adnych zmian, wcze?niej d?u?ej mi si? strona ?adowa?a, ale za to mia?em tylko 2mbit ??cze, teraz mam 4 i wszystko ?adnie dzia?a, na plus jest to, ?e od d?u?szego czasu nie widzia?em ?adnego zwisu serwera [bia?e strony itp]

MOJE STRONY W PHP-FUSION
| ARMAGEDDON CORP | PUG Bielany | W3C-PHPFUSION.ORG |

http://armageddoncorp.eu
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ja wchodz? w ka?dy temat otwieraj?c go w nowym oknie. Od paru dni otwieranie tego okna trwa do?? d?ugo przewa?nie robi? co? innego w tym czasie mam zrzucone na belk? i dopiero pó?niej otwieram. Mówi? w prawdzie o IE bo w innych jest zdecydowanie lepiej. Dzisiaj np w temacie o szybko?ci dzia?ania strony IE w ogóle nie znajdowa? strony.
Ogólnie ostatnimi czasy internet jakby wolniej chodzi? i mówi? o ??czach w granicach 10M-nie na papierze ale sprawdzonych przy przesyle ftp-gdzie te warto?ci s? prawdziwe.
W prawdzie zarówno w pracy jak i w domu mam ??cza od tego samego providera ale nie s?dz? by tu si? muli?o-bo siedz? ostatnio na najnowszym systemie simen-routery racowe pierwsze tak du?e wdro?enie tego systemu w europie-dokonane przez fachowców z simensa. Niewiele miedzi prawie do u?ytkownika ?wiat?owody jednomodowe-bez odbi?.
MULI SI? WSZ?DZIE-ja tak to widz? na chwil? obecn?

wlodekp.europa.pl
czarny_
Wszystko chodzi jak nale?y cho? forum troch? zamula :/
Nie wiem dok?adnie co jest tego przyczyna wi?c napisze co widz?.

Otwieram temat. Na pasku stanu si? otwiera jest ju? 99% i stoi dopiero za sekund?, dwie odpala si? wszystko. W?tpi?, ?e to sprawa zewn?trznych.

Korzystam z ognistego jakby co Smile

edit: a przed chwil? jak dodawa?em odpowied? wywali?o 'Firefox nie mo?e odnale?? serwera php-fusion.pl.'

co si? nigdy nie zd??a?o mi.
Edytowane przez czarny_ dnia 08.08.2007 09:09:27
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!

JazOOn
tematy z wi?ksz? ilo?ci? grafik lubi? si? nie w??czy? (wyskakuje Nie odnaleziono serwera)

Piotrek
u mnie dzia?a bez zarzutów, wyst?puj? ale baaardzo sporadyczne przypadki zamulania forum, ale to rzadko??. Nigdy nie wy?wietli? mi si? ?aden b??d Wink

Aha, dzia?a o kilka razy szybciej ni? oficjalny, cho? tam jest wi?cej u?ytkowników i go?ci on-line.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
A ja w tej chwili w ten temat czekam 5-8s na wej?cie.
Praca.
DOPISANE W EDYCJI
Opró?ni?em cashe zmieni?em wstawk? r?czki wedle instrukcji Grzesia i niby teraz jest ok.
Sprawdzam jeszcz? przez swoj? stron? gdzie mam rss-ajax i oba supporty na li?cie teraz wchodz? b?yskawicznie ale wczoraj wieczorem trwa?o to d?ugo komunikat ?adowanie i oczekiwanie.
Edytowane przez wlodekp dnia 08.08.2007 11:14:16

wlodekp.europa.pl
polven26
Mialem taki dzien ze nie moglem wejsc na strone supportu, ale to wina ??cza pewnie. Niektóre tematy otwieraj? si? czasami wolno (lub w ogóle). Czasem klikam na temat, wyswietla sie tylko Wscibski gosc i pierwszy post, trzeba czekac kilka(nascie) sekund. Serwer dzia?a szybko, prawd? mówi?c nic si? nie zmieni?o. Mysl? ze hosting obrazkow w profilu to dobre rozwiazanie. A jakie sa parametry serwera?
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

Milka
polven26 napisa?/a:
[...] A jakie sa parametry serwera?

Zapraszam do news dotycz?cego zmiany serwera Smile
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!

holohause
hmm Zwa?aj?c na to, ?e jest coraz wi?cej userów, coraz wi?cej grafiki i coraz wi?cej plików, my?l?, ?e ten serwer jest bardzo dobry. Wink Nie przymula i w ogóle jest super. Wink

Pieka
Po zgloszeniu problemow z serwerem, zostalo "cos" zrobione.
Nie otrzymalem informacji co to bylo, ale mysle, ze najwazniejsze, ze wszystko wrocilo do normy.
Mam nadzieje, ze tak zostanie.
Jesli zauwazycie jakies problemy, to bardzo prosze o informacje w tym temacie.
Dziekuje.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
marpar
Wi?c tak: Support sam w sobie chodzi szybko i bez zarzutu, ale czesto gdy chce otworzy? jaki? temat to nie da rady... niektóre tematy ok. 7 minut sie ?aduj?.
Cho? my?le, ?e to jest spowodowane tym, ?e wielu userów ma jeszcze swoje grafiki w podpisach, co uniemo?liwia wejscie do tematu.Chyba zbyt radykalne by by?o zrezygnowanie z podpisów, a? wszyscy swoje obrazki zamieszcz? na serwerze Supportu, lecz mo?e przy?pieszy?o by to dzia?anie forum. Lecz raczej to jest niemo?liwe poniewa? wielu u?ytkowników od dawna sie nie logowa?o..wiec nie zmieni? obrazków w podpisie...
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
markes01
u mnie dzia?a rewelacyjnie, jak inne strony wolno do pf szybko, jest ok Wink

http://www.damtox.pl
Pieka
marpar napisa?/a:
..Chyba zbyt radykalne by by?o zrezygnowanie z podpisów, a? wszyscy swoje obrazki zamieszcz? na serwerze Supportu, lecz mo?e przy?pieszy?o by to dzia?anie forum. Lecz raczej to jest niemo?liwe poniewa? wielu u?ytkowników od dawna sie nie logowa?o..wiec nie zmieni? obrazków w podpisie...

Z sygnatur graficznych nie, bo az tak zli nie jestesmy Wink
Jednak dzisiaj, najpozniej jutro wylaczymy tag IMG w podpisie, wiec mysle, ze czas najwyzszy przejsc na hostowane grafiki Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
zimi27
Taki serwer to spory co miesi?czny wydatek, nie wiem jak wy to robicie ?e macie dochody wieksze ni? koszty Wink

Pieka
zimi27 napisa?/a:
Taki serwer to spory co miesi?czny wydatek, nie wiem jak wy to robicie ?e macie dochody wieksze ni? koszty Wink

Ten Support prowadza entuzjasci, ktorzy nigdy nie liczyli na jakiekolwiek zyski.
Wielokrotnie mimo sponsoringu z wlasnych kieszeni doplacalismy do tego "interesu", o czym zapewne nikt nigdy nie pomyslal.
W przeciwnym razie juz dawno nie byloby tej strony...
Edytowane przez Pieka dnia 21.10.2007 18:12:59
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Marcus Fenix
Na pocz?tku te? tak mysla?em ale...

Link pozycjonuj?cy na 1 miech PR=6 to ok. 50 z? a sami widzicie ?e stopka jest pe?naSmile

Kupcie swój a dacie supportowi zarobi? i podniesiecie pr swojej stronyGrin

Link w podpisie Pieki

PozdrawiamWink

//Aha i jeszcze jest tysi?ce reklam wy?wietlanych po pierwszym po?cie na forum. Mo?e ma?o kto klika ale zawsze co? do kieszeni wpadnieGrin
Edytowane przez Pieka dnia 21.10.2007 20:33:35
Marc!us

ix360.pl
Pieka
Marcus Fenix napisa?/a:
..Link pozycjonuj?cy na 1 miech PR=6 to ok. 50 z?..

Nawet nie wiesz jak bardzo bym chcial, zeby to byla prawda, oj bardzo.
Niestety, cena ktora podajesz jest wyssana z palca.

Marcus Fenix napisa?/a:
..Aha i jeszcze jest tysi?ce reklam wy?wietlanych po pierwszym po?cie na forum. Mo?e ma?o kto klika ale zawsze co? do kieszeni wpadnieGrin

I znowu nie trafiles, poniewaz "zarobek" jest uzalezniony od klikniec, a nie odslon.
Nikt nie klika, wiec.... Nie ma nic.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Marcus Fenix
Wiem o tym ?e zarobek jest uzale?niony od klikni??.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

My?la?em ?e si? równie wysoko cenicie co inne supporty np. extreme-fusion.pl
Gdzie za linka POzycjonuj?cego chc? 50 z? i wystarczy spojrzec na ich ostatni? aukcj? http://www.allegr...=221893881 gdzie sprzedano 30 x 50 = :o1500z?

Pozdrawiam
Marc!us

ix360.pl
Brutal24
Ogó?em stronka chodzi u mnie wspaniale. Nieraz na forum troszk? zamuli, ale to chwilka Smile

___
Hmmm... Czy mi si? wydaje, czy dopiero teraz przy pisaniu posta zaznacza b??dy na czerwono?Shock
counter.png
lost.gif

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl