ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Firefox 3 - Pobijmy rekord Guinnessa!
Pieka
Zapewne cz??? z Was ju? wie, ?e jutro odb?dzie si? ?wiatowy dzie? pobierania najnowszej wersji rewelacyjnej przegl?darki, jak? niew?tpliwie jest Firefox 3. W zwi?zku z tym zapraszam wszystkich do wsparcia akcji, a co za tym idzie, równie? rozwoju tego projektu. Cytuj? za oficjalnym serwisem:

Pobij rekord Guinnessa - Wygodniej korzystaj ze stron WWW

Brzmi nie?le, prawda? Jedyne, co musisz zrobi?, aby pomóc nam pobi? rekord w liczbie pobra? programu komputerowego w ci?gu 24 godzin, to pobra? Firefoksa 3 podczas Dnia Pobierania - nic wi?cej. Nie prosimy Ci? o po?kni?cie miecza ani o utrzymanie 30 ?y?eczek na twarzy, cho? oczywi?cie by?oby super, gdyby Ci si? uda?o.

Oficjalna data wydania Firefoksa 3 to 17 czerwca 2008. Do??cz do naszej spo?eczno?ci deklaruj?c udzia?.

Strona akcji: http://www.spread...rldrecord/

Do??czam si? do akcji i zach?cam Was równie? do tego Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 00:39:36
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Jako? nie do ko?ca le?y mi ca?a akcja, cho? pod wzgl?dem promocji przegl?darki to ca?kiem nie?le pomy?lane - szumu ju? narobili, znacznie wi?kszego ni? chocia?by taki CD Projekt z premier? Wied?mina w Polsce Wink

---
rewelacyjnej przegl?darki, jak? niew?tpliwie jest Firefox 3
Czy ja wiem... Wink

http://jantom.info
Pieka
Operetke wolisz, wiem Wink Ale nie zmienia to faktu, ze FF jest jedna z najlepszych i najlepiej pomyslanych przegladarek. Aby dodac smaczku calej imprezie wstawilem w header banner FF3 DD Smile
No, teraz mozesz mnie juz z czystym sumieniem wyklnac Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Meelman
Zapisa?em si? ju? dawno, nawet ciekawy pomys? na reklam? nie? Jutro pobior? o ile nie zapomn? Smile Ciekawe co szykuje nam firefox 3.

www.loong3d.pl
Pieka
Meelman napisa?/a:
..Ciekawe co szykuje nam firefox 3.

Mysle, ze nie bedziesz zawiedziony Smile Zobacz z czego piszemy razem z Grzesiem Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Grzes
Dok?adnie, korzystam z niego od wersji beta3. Pomimo wersji testowych nie mia?em z nim problemów. Dzia?a naprawd? przyzwoicie Smile
Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie krzywy.gif

ICEK
Ja tam te? tylko ta przegl?darka. Jeszcze 3 nie widzia?em Pfft Ale Opera mi nie przypad?a do gustu a IE to moim zdaniem najwi?kszy badziew jaki wyszed? a mimo wszystko korzysta z niego masa osób Smile

Tylko mi tu nie k?óci? si? o to która przegl?darka lepsza bo zaczn? usuwa? posty - grze?
Edytowane przez Grzes dnia 16.06.2008 18:48:39

www.modlinski.net
Marvin-Nekromanta
FF 3.0 Smile Dawno zapisa?em si? do akcji, a jutro na pewno pobior? instalk?. Ciekawe kiedy FF 3.0 Final b?dzie w repo dla Ubuntu 8.04.

--------------------------------

Polska jest na II. miejscu pod wzgl?dem deklaracji uczestnictwa w akcji Smile Przynajmniej co?...
Edytowane przez Marvin-Nekromanta dnia 16.06.2008 19:23:06

danX
Firefox jest dobry g?ownie dlatego ?e ma mase wtyczek i themów, lecz bardzo spowalniaj? one prace. Ja tam nie ?ci?gne Firefoxa Grin, nie lubie za bardzo z niego korzysta?. Wol? Oper?...
Edytowane przez danX dnia 16.06.2008 19:25:02
...je?li pomog?em kliknij pomóg?! http://www.cierpi... - moja piersza stronka!

Pieka
Marvin-Nekromanta napisa?/a:
..Ciekawe kiedy FF 3.0 Final b?dzie w repo dla Ubuntu 8.04...

Nie wiem, czy final, ale z oznaczeniem FF 3.0 jest juz od tygodnia Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
m_i_n
Jutro jest premiera wersji finalnej, wiec zapewno masz RC3, czyli ost. jaka wyszla Smile.

Ja tez sie juz doczekac nie moge. Testowalem RC2 i juz przebieram nogami Pfft
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
jantom
Powinienem was wszystkich zebra? w jednym miejscu na godzin? przed premier? i wyci?gn?? pude?kow? wersj? FF3 final. Tylko najpierw za?o?? solidn? zbroj? p?ytow?, to mo?e chocia? cz?onki b?d? mia? w komplecie Wink

http://jantom.info
Grzes
To s? wersje pude?kowe? Gdzie!? Gdzie!? Pfft

Aktualizacja:
Pobierajcie! Smile

Edytowane przez Grzes dnia 17.06.2008 20:24:09

jack1920
Takie pytanko czy po instalacji wszystkie zak?adki mi zostan???? bo nie hcce ich straci? ;/

[strona ?ami?ca licencj?!]
Grzes
Menu zak?adki->zarz?dzaj zak?adkami. Wykonaj kopi? zapasow? dla pewno?ci. Te? czyta?em ten komentarz na DP.
Ja ich nie straci?em.
Edytowane przez Grzes dnia 17.06.2008 20:22:28

JazOOn
Firefox rulez. Pytanie czy jest kompatybilnie wsteczny z v2 je?li chodzi o wy?wietlanie stronek Grin

EuGeN
JazOOn, na 99% jest.

Na dniach FF 3 w oficjalnym repo Ubu powinno wyj??, obecnie jest RC1 a ?wiat?o dzienne ujrza?a ju? finalna wersja Cool
Jestem ciekawy czy aktualizuj?c FF w Ubuntu wspieramy projekt. (o ile si? wyrobi? z jego dodaniem do repo)
Edytowane przez EuGeN dnia 17.06.2008 22:07:30

eugenq.eu
slawekneo
Powiem wam, ze 3.0 jakos tak mi nie przypadla do gustu Grin

Pozdro!!

Pieka
Internet come back, wiec pobralim Grin Na FF3 pracuje od 3 tygodni, wiec juz nawet nie pamietam roznic Smile Tak, czy owak jestem bardziej zadowolony niz z wersji 2.

EuGeN napisa?/a:
..Na dniach FF 3 w oficjalnym repo Ubu powinno wyj??, obecnie jest RC1 a ?wiat?o dzienne ujrza?a ju? finalna wersja Cool..

Sprawdzales dzisiaj? Wink

EuGeN napisa?/a:
..Jestem ciekawy czy aktualizuj?c FF w Ubuntu wspieramy projekt. (o ile si? wyrobi? z jego dodaniem do repo)

Nie, tylko sciagajac ze strony Mozilli.
Edytowane przez Pieka dnia 18.06.2008 10:13:54
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
Pieka napisa?/a:
Internet come back, wiec pobralim Grin Na FF3 pracuje od 3 tygodni, wiec juz nawet nie pamietam roznic Smile Tak, czy owak jestem bardziej zadowolony niz z wersji 2.

Raczej nie da si? zainstalowa? ?eby mie? obie wersje. Tak bym wola?. Powiedz Przemku, czy na FF 3.0 zauwa?y?e? jakie? b??dy wizualne na dotychczas odwiedzanych stronach?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl