ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 45

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Download i podkategorie
mareg
Wiem, że ten temat był już parę razy i dokładnie przeczytałem wszystko na forum, co udało mi sie znaleźć - bez rezultatu Sad
Mam Fusiona 6.00.206, zainstalowałem v6.00-Downloads-Sub_Categories-v1.01, przeszło gładko, ale przy próbie utworzenia jakieś nowej kategorii lub podkategorii nic się nie dzieje Sad Tak jakby kamień w wodę. Może ktoś zna ten problem ijego rozwiązanie? Z góry dziękuję.

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:56:54
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
coś nie tak zainstalowałeś albo poprostu używasz złych plików bo odwołuja się do innej tabeli w baziue zapewne :]

Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

mareg
Instalacja jest tak prosta, że trudno cos schrzanić, a pliki pobrałem z downloadu, więc trudno żebym "ja używał" złych plików - poza tym na Fusion MODS parę innych osób ze świata też sygnalizuje problemy Frown

proton
Tez to mialem i wychodzi na to ze ten skrypt nie dziala na wersji 6.00.2xx Jesli chcesz to naprawic to musisz sciagnac jescze raz nowe pliki tej wersji co masz. I musisz miec takze phpmyadin masz?? Bo jak nie to nie naprawisz bo w mysql powstaje taki wlasnie plik ktory blokuje to. Wal do mnie na gg: 3796667 to ci dokladnie wytlumacze
Edytowane przez proton dnia 30.12.2005 15:44:54

http://www.mortek.pl
Pawson91
no ja mam ten sam problem porostu KAMIEN W WODE nic sie nie dzieje :/
Edytowane przez Pawson91 dnia 01.01.2006 00:29:19
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
proton
Musicie usunac w phpmyadmin taki jeden plik jak chcecie wiecej to walcie na gg: 3796667

bold
A możesz napisać tutaj, żęby było dla wszystkich, bo ja też mam ten problem...?

SebaZ
Musicie usunac w phpmyadmin taki jeden plik

w phpmyadmin nie usuwa sie żadnych plików, a administruje się bazami danych
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Pawson91
no to proton napisz bardzo Cie prosze bo na GG ciezko Cie zlapac Grin

www.insidepc.info
proton
Znajduje sie to w download cats plik nazywa sie "download_parent" trzeba go usunac i wszystko bedzie dzialalo. Sorki źle się wyraziłem chodziło mi o baze danych a nie phpmyadmin Wink Aha i jescze musicie przywrocic do poczatkowego stanu pliki admin/download, admin/download cats, downloads, i w locale downloads, locale/downloads cats po prostu wszystkie pliki jakie wczesniej zmienialiscie przy instalacjii tego MOD'a

PS: Nastepnym razem jak takie cos instalujecie to robcie kopie bazy danych i po prostu wroccie do wczesniejszej gdy cos takiego wam sie stanie.
Edytowane przez proton dnia 01.01.2006 15:30:22

bold
Ale ja wiem jak to naprawić, myślałem, że powiesz jak to poprawnie zainstalować, żeby żadne problemy nie występowały. Ehh...

Pawson91
Ty czy ten plik to on wogole istnieje ?? bo ja czegos takiego nie mam jak "download_parent" Frown a moze to trzeba edytwoac plik download_cats i znalezc taki wrazki jak "download_parent"
Edytowane przez Pawson91 dnia 01.01.2006 15:50:59

www.insidepc.info
SebaZ
kurde ludzie - jakie pliki?? co wy pieprzycie za głupoty i farmazony??

PhpMyAdmin to panel do administrowania bazą danych i tam operuje się na tabelach

@bold i @Pawson99 on już wma napisał wyraxnie co trzeba zrobić aby działało prawidłowo. Tak trudno przeczytać??

Ty czy ten plik to on wogole istnieje ?? bo ja czegos takiego nie mam jak "download_parent" smiley

po pierwsze nie plik a pole bazy danych :/
W tabeli downloads_cats powinno być pole download_parent - a jak go nie ma to trzeba je stworzyć z paramemtrami SMALLINT (5)

Pawson91
co to PhpMyAdmin to ja wiem i wiem to ze jak to zrobilem to nie mam juz tego NIE MA KATEGORII

www.insidepc.info
SebaZ
ja napisałem żebyś dodał pole downloads_parent a nie je usuwałPfft

Pawson91
al eja mam to pole Grin i nie musze go dodawac a tak wogole to moja wersja fusiona to 6.00.301

www.insidepc.info
kondi
A ja mam taki problem że w download jak chce dodać plik i podpiac pod kategorie to nie chce mi sie wyswietlic lista kategori.

kondi
Kto zrobi u siebie kopię download_parent i prześle mi ?

kondi
Kto zrobi u siebie kopię download_parent i prześle mi ?

bold
1. Po co tyle razy pytasz? Każdy cię chyba zrozumie Smile
2. Jak to kopię download_parent? Przecież tworzysz to przez PhpMyAdmin i już. Chyba, że nie umiesz to już inna sprawa - poszukaj wtedy stosownych poradników.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl