ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Podkategorie w download
mareg
Pro?ba do developerów - czy kto? z Was móg?by si? po?wi?ci? dla ogó?u oraz zyska? kolejn? porcj? uznania i szacunku w zamian za dostosowanie MOD'a v6.00-Downloads-Sub_Categories-v1.01 do dzia?ania w Fusion 6.00.2xx i wy?ej? S?dz?, ?e wielu b?dzie Wam wdzi?cznych Smile

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 05:39:17
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
W?tpi? aby? na takie plewy nabra? Adminów Supportu. Gdyby? napisa? tak... wiem, ?e trudno jest dostosowa? tego MOD'a do Fusiona 6.00.2xx i wy?ej, i dlatego nie chc? zawraca? g?owy @Piece, a tym bardziej @Jaz00n'owi, którzy s? pewnie za ciency aby bawi? si? tymi klockami (to si? nazywa wjazd na sumienie partyjne)... to efekt b?dzie widoczny o wiele szybciej, a jego osi?gni?cie stanie si? bardziej realne
Edytowane przez as dnia 03.01.2006 12:48:00
as

mareg
Mo?e masz racj?, ale ja taki prosty jestem i nie wpad?em na to Wink Mo?e Twoja interwencja pomo?e...

Pawson91
ja tez chetni sie do tego przylaczam Smile ale prosze jak by juz takie plany byly aby dzialal tez w v 6.00.301 Smile z gory wielkie DZIEKI
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
JazOOn
as napisa?/a:
W?tpi? aby? na takie plewy nabra? Adminów Supportu. Gdyby? napisa? tak... wiem, ?e trudno jest dostosowa? tego MOD'a do Fusiona 6.00.2xx i wy?ej, i dlatego nie chc? zawraca? g?owy @Piece, a tym bardziej @Jaz00n'owi, którzy s? pewnie za ciency aby bawi? si? tymi klockami (to si? nazywa wjazd na sumienie partyjne)... to efekt b?dzie widoczny o wiele szybciej, a jego osi?gni?cie stanie si? bardziej realne

as prosz? nie pisz wi?cej szczegó?ów z naszego ?ycia intymnego a tym bardziej nie zdradzaj sposobów na dotarcie do nas bo jak zacznie si? masówka wje?d?aj?ca na moje ego to nie r?cze za siebie...

mareg
Kochani Admini i Developerzy, je?li nie macie czasu lub ochoty " w tym temacie", to napiszcie, ?e nie ma na co liczy?, albo dajcie zna? ?e jednak warto czeka?. To nie pretensje, tylko pro?ba o zaj?cie stanowiska. W razie czego b?d? szuka? innego rozwi?zania. pzdr. Smile

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ten mod dzia?a, po usuni?ciu z tabeli download_cat, wiersza: downloads_cat_sorting(a jak trzeba si? przekona?)

wlodekp.europa.pl
Pieka
mareg napisa?/a:
Kochani Admini i Developerzy, je?li nie macie czasu lub ochoty " w tym temacie", to napiszcie, ?e nie ma na co liczy?, albo dajcie zna? ?e jednak warto czeka?. To nie pretensje, tylko pro?ba o zaj?cie stanowiska. W razie czego b?d? szuka? innego rozwi?zania. pzdr. Smile

Moze zamiast meczyc standardowy download Fusiona, uzyjesz najnowszego (powiedzmy..) wytworu ze stajni Fusion MOD's jakim jest INF-Advanced Download DB v2.00?
Szczerze polecam, bo znajdziesz w nim to, czego szukasz oraz jeszcze wiecej.

@as - dziekuje, ze pokazales swoje prawdziwe oblicze!!
W jednym masz racje, jestem za cienki, ale sposob w jaki Ty to przedstawiles jest co najmniej obrazliwy.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pawson91
no narazie sciagnalem ale zapowiada sie ciekawie Smile dzieki za info

www.insidepc.info
as
@Pieka... zobacz post @Jaz00n'a. Ch?opak dostrzeg? w tym co napisa?em, to co rychtyk chcio??ech przekaza? - odrobin? humoru, która niczym grzesznym nie jest przeca. I Ty mi piszesz teraz, ?e ja Ci? chcia?em obrazi? ???. Znajd? mi cho? jednego posta mojej produkcji, w którym nie zwracam si? jako jedyny na tym Supporcie do Adminów (i do wszystkich zreszt?) z du?ej litery (Ty, Wy, Ci) lub pogrubionej czcionki (co ma oznacza? szacunek w?a?nie), abym pomin?? Admina lub jakiego? usera odpowiednim do jego rangi stopniem graficznym (~ lub @ - co te? jest oznak? szacunku). Smutnym by? musisz w tym swoim powa?nym ?yciu... czego Ci nie zazdro?ci szczerze oddany i kochaj?cy as...

Wiecej takiej "milosci" jak Twoja i spokojnie moge sie ciac.../Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 05.01.2006 23:31:01
as

mareg
@Pieka napisa?:
Moze zamiast meczyc standardowy download Fusiona, uzyjesz najnowszego (powiedzmy..) wytworu ze stajni Fusion MOD's jakim jest INF-Advanced Download DB v2.00?
Szczerze polecam, bo znajdziesz w nim to, czego szukasz oraz jeszcze wiecej.

@Pieka: dzi?ki za podpowied?, to chyba jednak jaka? nowo???
Co prawda nie m?czy?em standardu tylko MOD, ale najwa?niejsze jest ?e za?wieci?e? mi ?wiate?ko w tunelu Wink Pozdrawiam.

?wicz? ten INF od rana, ale podkategorii to on nie ma, dobra ko?cz? ten temat
Edytowane przez Pieka dnia 06.01.2006 19:51:44

Pawson91
jak to nie ma ??????

www.insidepc.info
mareg
No w tym INF, który nota bene ?ci?gn??em dzi? rano z Laboratorium Modu?ów, nie widz? podkategorii - pewnie jestem ?lepy CoolCoolCool. Ko?cz? ten temat naprawd? mam do??.

Pawson91
chcialem powiedziec ze nie chodzi mi o to Sad bo w tym INF musze wrzucic pliki na serwre do odpowiedniego folderu a mi wlasnie chodzi zeby nie trzabylo wrzucac zadnych plikow bo wiecei chodzi o miejsce na serwerze ktorego jest bardzo malo Sad no coz mysle ze developerzy zastanowia sie nad tym modem subkategorie downloadu i z chwila czasu cos stworza Grin za to bede wam wdzieczny do konca zycia Grin

www.insidepc.info
Pieka
mareg napisa?/a:
?wicz? ten INF od rana, ale podkategorii to on nie ma, dobra ko?cz? ten temat Cool

Fakt. Moj blad, przepraszam Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pawson91
wow to moje nadzieje ze ten mod dla wersji 6.00.301 wzrastaja Grin

www.insidepc.info
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Pro?ba do developerów - czy kto? z Was móg?by si? po?wi?ci? dla ogó?u oraz zyska? kolejn? porcj? uznania i szacunku w zamian za dostosowanie MOD'a v6.00-Downloads-Sub_Categories-v1.01 do dzia?ania w Fusion 6.00.2xx i

czy ja Wam nie napisa?em ?e ten mod dzia?a w wersji 200, 300 po:(post wy?ej)
Ten mod dzia?a, po usuni?ciu z tabeli download_cats, wiersza: download_cat_sorting

i macie Wasze podkategorie
Edytowane przez wlodekp dnia 06.01.2006 21:57:40

wlodekp.europa.pl
wlodi
mi tez przyda? by sie jakis porzadny download zupe?nie odmieniony z podkategoriami bez ograniczen albo chcociaz zeby mozna by?o zrobic 1 podkategorie

http://telegram.revo.la
Pawson91
Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'

no i mam powazny problem z downloadem co to jest ?????

Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'Unknown column 'download_parent' in 'where clause'

Edytowane przez Pawson91 dnia 07.01.2006 14:17:48

www.insidepc.info
wlodi
nie ma takiej tabeli czy cos takiego tez tak mia??m poratowa?o mnie przywrocenie bazy danych. A jakiej wersji uzywasz??

http://telegram.revo.la
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl