ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Brak stopki PHP-Fusion - BAN
zszywak
Podaj? do publicznej wiadomo?ci: strona to:

http://www.zsrb.s...pl/strona/

autorem jest nasz stary u?ytkownik:

adamp4

usuwaj?c stopk? zrobi? to rozmy?lnie, dlatego - otrzymuje BANA na sta?e.

Polecam te? odwiedzi? jego stron?:

http://www.adamp4...

do?wiadczeni u?ytkownicy b?d? wiedzieli o co chodzi.

Adamp4 - nie ?yczymy sobie Twoich odwiedzin na stronach Supportu, Laboratorium oraz Toplisty TFS.

http://z-themes.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 00:47:51
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
zszywak napisa?/a:

adamp4

podejrzewam ?e ta strona mog?a by? zrobiona na zamówienie dla powiedzmy szko?y Smile kole? skroi? kasiore za napisanie strony w php a tymczasem postawi? tylko fusiona i wywali? stopke Angry, dla kogo? kto si? nie zna to przejdzie...tym bardziej dla zamawiaj?cego...
popieram STA?Y BAN

Pieka
Proponuje oficjalne info do Pana Dyrektora szkoly Grin
[mail][/mail]
Redakcja portalu szkolnego.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pawson91
eh to sie nazywa NIEWDZIECZNY CZLWIEK

p.s

panowie co mu bo banie Angry albo co po emailu do dyrektora (dyra pewnie to nie obchodzi) STRONE MU ROZWALIC !!! Grin
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
Largo
Witam,

Prymitywne sposoby ... Ty te? si? tak nie zachowuj, to jego decyzja. Jego sumienie pownno bole? nie Ciebie. Ludzie nie rozumiej? tego, ?e to czyja? ci?zka praca.

PS. Macie moje opinie o usuwaniu stopek :

http://www.invisi...c=1076&hl=

http://www.securitycenter.pl/
crasch
zszywak napisa?/a:

adamp4

Polecam te? odwiedzi? jego stron?:

http://www.adamp4...

do?wiadczeni u?ytkownicy b?d? wiedzieli o co chodzi.

Adamp4 - nie ?yczymy sobie Twoich odwiedzin na stronach Supportu, Laboratorium oraz Toplisty TFS.

W 100% popieram, i tak jak jazoon napisa? do?ywotni ban mu na maila, ip i usera adamp4!! Jak mnie tacy ludzie denerwuj?..
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

JazOOn
crasch napisa?/a:
W 100% popieram, i tak jak jazoon napisa? do?ywotni ban mu na maila, ip i usera adamp4!! Jak mnie tacy ludzie denerwuj?..

zastanawiam si? czy nie warto by by?o zg?asza? takich stron Digi'emu..

Shaolin
Po co cz?owieka banowa?? Przecie? to nie rozwi??e problemu - oczywi?cie adamp4 b?dzie wiedzia?, ?e go tu nie chcemy, ale co z tego, skoro stopki dalej nie b?dzie?

Czy nie lepiej wys?a? maila do admina serwera Scholaris? To darmowy serwer, przeznaczony dla szkó? i nauczycieli, wi?c admini na pewno nie chc? tam osób, które w jakikolwiek sposób ?ami? zasady. Zreszt? jeden z punktów regulaminu mówi:
Obowi?zkiem u?ytkownika jest te? upewnienie si?, ?e wszystkie wykorzystywane i udost?pniane materia?y publikowane s? i u?ywane za zgod? ich autorów i zgodnie z warunkami licencji.

Wi?c o co chodzi? W takich przypadkach trzeba powiadamia? bezpo?rednio admina, je?li adamp4 wci?? chce pozosta? na darmowym serwerze, b?dzie musia? przywróci? stopk? - nie s?dz?, ?eby admin chcia? mie? jakiekolwiek problemy spowodowane przez u?ytkowników darmowych kont... :-)
working

zszywak
BAN jak najbardziej tej osobie si? nale?a?, i to niezale?nie od tego, czy jest to ucze?, czy nauczyciel we w?asnej osobie. Nie potrzebujemy tego typu u?ytkowników ?eruj?cych na czyjej? pracy i nie szanuj?cych podstawowych zasad.

A email przyda?by sie zarówno do dyrektora szko?y, jak i do administratora serwera scholaris. By? mo?e adamp4 nauczy si? przez to nieco szacunku i kultury.

as
No go?ciu si? nie popisa?... ale nie b?d?cie tacy ?wi?ci i Wy, bo za ob?udników Was pocztywa? zaczn?. Zamiast Digiego pewnie tak jak wi?kszo?? z nas (i ja te?) robicie w bambuko Microsofta, Symenteca, Adobe i innych producentów softwarowych. Rozumiem oburzenie ale rozpatrujcie i roztrz?sajcie uczciwie w sumieniu Waszym problem kradzie?y w?asno?ci autorskich... do g?owy by mi nie przysz?o zarzuca? komu?, ?e cygarety kurzy truj?c siebie i innych, skoro ja sam te? poci?gam jak lokomotywa...
as

zszywak
Hm... lubisz uogólnienia, prawda as?
Je?li piszesz takie rzeczy, to nie uogólniaj, nie u?ywaj "WY", bynajmniej ja, jak i pewnie kilka innych osób równie?, nale?? do osób LEGALNIE korzystaj?cych z oprogramowania, takiego oprogramowania, na jakie mnie sta?.
Wi?c, prosz? swoje oceny odno?nie ob?udników - kieruj do konkretnych osób, a nie obra?asz zarówno mnie jak i inne osoby.
Napisalem o braku stopki i dalem BANA nie b?d?c przy tym ob?udnikiem. Przystopuj nieco as w swoich ocenach.

as
Jezu @Zszywak... napisa?em przeca wi?kszo?? z nas. Jak by na to nie patrze?, to jest to furtka dla takich w?a?nie jak Ty, którzy s? grzeczni, uczesani i bezpieczni (parafrazuj?c Big Cyc'a). Znas troch? ?ycie, bo prze?y?e? go kapk? i nie mo?esz z czystym sumieniem pozbawia? racji s?ów moich (przynajmniej cz??ciowo)...
as

Pieka
as napisa?/a:
No go?ciu si? nie popisa?... ale nie b?d?cie tacy ?wi?ci i Wy, bo za ob?udników Was pocztywa? zaczn?. Zamiast Digiego pewnie tak jak wi?kszo?? z nas (i ja te?) robicie w bambuko Microsofta, Symenteca, Adobe i innych producentów softwarowych. Rozumiem oburzenie ale rozpatrujcie i roztrz?sajcie uczciwie w sumieniu Waszym problem kradzie?y w?asno?ci autorskich... do g?owy by mi nie przysz?o zarzuca? komu?, ?e cygarety kurzy truj?c siebie i innych, skoro ja sam te? poci?gam jak lokomotywa...

Na komputerze Ubuntu (linux), a w sieci PHP-Fusion ze stopka, wiec nie wiem o czym mowa Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
as napisa?/a:

pozatym dla mnie jest ró?nica czy robisz w bambuko firme która i tak zarabia krocie na swoim oprogramowaniu i winduje ceny, ni? to czy robisz w bambuko kolesia który za friko w pocie czo?a daje do dyspozycji znakomity system prosz?c tylko o pozostawienie stopki

as
Licz?, ?e @Pieka (jako bardziej nerwowy) po tym po?cie zamknie ju? ten temat, gdy? strony sporu okopa?y si? na upatrzonych przez siebie pozycjach i nie popuszczaj? ni tycio-tycio (jak ta zima tego roku). Musz? tylko odpowiedzie? @Jaz00n'owi, bo lubi? tego ch?opca mimo, ?e zw?cha? si? z tymi co Jurandow? córk? porwali (ludzie!!!... jak ja nie lubi? tych co porywaj? nieletnie córki)... ja tam wierz? w historie opowiadane w ko?ciele, a które s? dogmatami wiary katolickiej, mówi?ce o tym ?e kajsik tam w niebiesiach jest taki kajet gdzie si? notuje nasze dobre i z?e uczynki. Jest w tym kajecie taka rubryka z opisem 7 przykazania. Jak Ci tam postawi? krzy?yk, to pró?ne Twoje t?umaczenia b?d? gdy przyjdzie stawi? spraw? z ?ywota swego, ?e to obmierz?ego Gatesa op?dzlowa?e? przeca yno, co sobie poczytujesz jeszcze za fawor a nie ujm?. Ju? tam w polemik? z Tob? wchodzi? nie b?d? pewnie. Innymi s?owy kradzie? jest kradzie??, a czy to du?y kaliber czy ma?y, to ju? dywagacje prawniczo-s?downicze...
as

Pieka
as napisa?/a:
Licz?, ?e @Pieka (jako bardziej nerwowy) po tym po?cie zamknie ju? ten temat

Hyh Grin Pomarzyc mozesz.
Nie "(jako bardziej nerwowy)", tylko najczesciej obecny.

Innymi s?owy kradzie? jest kradzie??, a czy to du?y kaliber czy ma?y, to ju? dywagacje prawniczo-s?downicze...

Tu sie z Toba zgodze i proponuje nie jatrzyc tematu swoimi dywagacjami na temat innych.
Niech sie wypowiedza tez inni.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pawson91
ja mysle tak jak myslalem BAN tu nic nie da Sad co z tego ze koles nie bedzie mogl wejsc na forum (ale zaden problem sa strony gdzie mozesz sobie wzias np: brazylijskie IP i sobie wejdzie)

Shaolin napisa?/a:
Po co cz?owieka banowa?? Przecie? to nie rozwi??e problemu - oczywi?cie adamp4 b?dzie wiedzia?, ?e go tu nie chcemy, ale co z tego, skoro stopki dalej nie b?dzie?

Czy nie lepiej wys?a? maila do admina serwera Scholaris? To darmowy serwer, przeznaczony dla szkó? i nauczycieli, wi?c admini na pewno nie chc? tam osób, które w jakikolwiek sposób ?ami? zasady. Zreszt? jeden z punktów regulaminu mówi:
Obowi?zkiem u?ytkownika jest te? upewnienie si?, ?e wszystkie wykorzystywane i udost?pniane materia?y publikowane s? i u?ywane za zgod? ich autorów i zgodnie z warunkami licencji.

Wi?c o co chodzi? W takich przypadkach trzeba powiadamia? bezpo?rednio admina, je?li adamp4 wci?? chce pozosta? na darmowym serwerze, b?dzie musia? przywróci? stopk? - nie s?dz?, ?eby admin chcia? mie? jakiekolwiek problemy spowodowane przez u?ytkowników darmowych kont... :-)

Powiadomic admina przedstawic cala sytuacje jasno i powoli i zobaczyc co na to admin tego serwra jesli on nic nie zrobi w tym kierunku to dyrektor tej szkoly tym bardziej (powiedzmy ze czlowiek nie bedzie kumal)

wynajac(no moze nie wynajac kto bedzie placil Grin ) HAKERa i zniszczyc strone Grin

www.insidepc.info
Shaolin
Eee, Pawson91, bez przesady - nie chcemy, ?eby strony nie by?o tylko ?eby wróci?a na ni? stopka - a to ró?nica :-). Pomijaj?c ju? oczywi?cie fakt, ?e hackerzy zwykle nie w?amuj? si? na strony, a ju? na pewno nie po to, ?eby zniszczy? prac? autora, to nie mo?emy zmusi? adamp4 do przywrócenia stopki, aczkolwiek mo?na podj?? próby :-). Za chwil? wy?l? maila do administratora serwera Scholaris.pl - zobaczymy, jaka b?dzie reakcja :-)
working

Pieka
W takim razie czekamy droga Pani Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pawson91
nie no z tym hakerem to zartowalem oczywiscie Grin ale teraz kolesiowi jak administracja tego serwera nic nie zrobi to nikt mu nic nie zrobi on ma to porostu gleboko <cenzura> no

www.insidepc.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl