ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Windows XP Pro...
as
Wykona?em stron? na silniku Fusiona dla firmy IntegroRegion Consulting z Chodzie?y i jako cz??? zap?aty przyj??em w rozliczeniu orginalne wersje Windows XP Pro (wersja 11.2005r.) w wersji pude?kowej wraz z certyfikatem legalno?ci i orginalno?ci produktu. Firma ta otrzyma?a je jako cz??? zap?aty za swoje us?ugi konsultingowe ?wiadczone w Niemczech (tak mi to przynajmniej przedstawiono). ??cznie tych systemów operacyjnych mia?em 27 z czego 12 ju? rozdysponowa?em w?ród swoich znajomych i rodziny. Pozosta?e windy chc? podzieli? (odp?atnie oczywi?cie - 55z?/PLN, to kwota realna i dla wi?kszo?ci osi?galna) mi?dzy u?ytkowników eXtreme (10 sztuk) i Supportu (5 sztuk). Je?li s? ch?tni, to zapraszam do sk?adania deklaracji. Decyzj? o w?asnym wyborze osób obdarowanych podejm? w dniu jutrzejszym...
Edytowane przez as dnia 01.04.2006 11:57:52
as

W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 18:35:52
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
m_i_n
To po co to tutaj piszesz skoro normlany user sie nie zalapie :\ a byl bym chetny jak nic Grin nawet za nieco wieksza kwote.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
as
Jak to nie za?apie ?. Dla userów Supportu przeznaczam 5 wersji pude?kowych (@Pieka si? pyta? na PW dlaczego nie ma równego podzia?y, to mu odpowiedzia?em). Pewnie, ?e to ja sobie wybior? komu je sprzeda? za podan? kwot?, ale deklaracje mog? sk?ada? wszyscy. Je?li kto? u?ywa Linuksa, to niech swoich ch?ci posiadania Windowsa nie deklaruje. Do takich osób zaliczam np. @Piek?...

ps//...Tobie @JazOOn powiem tylko tyle, ?e nie Ty b?dziesz ustala? co ja mam ze swoj? w?asno?ci? robi?.
Edytowane przez as dnia 01.04.2006 12:36:35
as

janosik0320
Je?li ten Win XP jest w wersji polskiej to ja jestem ch?tny.

www.trio24.pl
as
Oczywi?cie... to jest wersja multilanguage i znajduje si? tam te? wersja PL
as

janosik0320
Wpisz mnie na list? do losowania Wink

www.trio24.pl
3haq
Jestem zainteresowany zakupem.
Je?eli budzisz si? w poniedzia?ek i nie boli ci? g?owa znaczy, ?e jest to ?roda.

arsstudio.prv.pl
m_i_n
Ja rowniez.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
crasch
A ja prosze o link do strony za która to dosta?e? Smile Chocia?by na PW je?eli nie chcesz publikowa? wszystkim tu zebranym.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Therror
Do??czam si? do ch?tnych :]
Macie zlecenia na wtyczki i themy do PHP-Fusion?
Pisa? na PW Grin

http://therror.xon.pl
filipb
Ja równie? chcia?bym naby? tego XPeka. Czy wpis na list? na EP b?dzie postrzegany jako fau pax Smile
Pozdro

Fil

as
Nie... je?li u?ywasz te? XtremePack'a i potrafisz to udowodni?
as

filipb
Tylko jak to udowodni?... Podanie linka, to hmmm... chyba troch? ma?o Smile
Pozdro

Fil

SebaZ
nie jesli uzywasz EP III Smile ?atwo sprawdzic
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
as napisa?/a:
Jak to nie za?apie ?. Dla userów Supportu przeznaczam 5 wersji pude?kowych (@Pieka si? pyta? na PW dlaczego nie ma równego podzia?y, to mu odpowiedzia?em). Pewnie, ?e to ja sobie wybior? komu je sprzeda? za podan? kwot?, ale deklaracje mog? sk?ada? wszyscy. Je?li kto? u?ywa Linuksa, to niech swoich ch?ci posiadania Windowsa nie deklaruje. Do takich osób zaliczam np. @Piek?...

ps//...Tobie @JazOOn powiem tylko tyle, ?e nie Ty b?dziesz ustala? co ja mam ze swoj? w?asno?ci? robi?.

Pieknie! Nie wiem co ma o tym myslec??
Jakis tydzien wczesniej by?o ustalone miedzy nami (adminami), a Toba, ?e Windowsy dostana Admini w cenie 40 zl.
W zwiazku z tym powiem tak: jesli Ci sie nie podoba administrowanie Supportem i nie wiesz co to lojalnosc, to mozemy sie pozegnac...
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
piteq
A mo?e licytacja?Tylko trzeba sie chyba troche po?pieszy? bo dzie? 1 kwietnia powoli sie ko?czy...
Ps.as bior?c cene rynkow? pude?kowej wersji XP Pro razy ilo?? sztuk jak? dosta?e? to wychodzi na to ?e jeste? najdro?szym webmasterem ?wiata Wink.
Edytowane przez piteq dnia 01.04.2006 21:18:12

sonar
a nam mowil ze beda za free dla ec ;( zdajca... aaaaaaagrr...
www - moje portfolio
mw_artysta.png

slawomirpacyk.pl
darson
mnie te? dodaj do listy Smile
PHP-Fusion rullez

wkrótce
as
Ko?cz? przyjmowanie zg?osze?. Musz? powiedzie?, ?e raduje si? dusza moja. Zwyczaj ?wiecki o nazwie Prima aprilis b?dzie podtrzymywany przez nast?pne pokolenia, gdy? jak wida? jest do?? silnie zakorzeniony w spo?ecze?stwie. Temat ten by? oczywi?cie fikcj? i mia? s?u?y? tylko i wy?acznie zabawie Grin... wszystkich zawiedzonych lub obra?onych - przepraszam
Edytowane przez as dnia 02.04.2006 10:28:37
as

janosik0320
GrinGrinGrinGrin

www.trio24.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl