ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Strona g?owna - otwieranie - wazne
mike_PL
Jak zrobic zeby przy klikaniu w Strona glowna, otwieralo sie
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
a nie

Edytowane przez Pieka dnia 13.10.2007 21:27:07

W?cibski Go??
Dodany dnia 30.10.2025 06:40:31
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
proton
SZUKAJ temat napewno by?!

http://www.mortek.pl
mike_PL
Probowalem cos znalezc, ale nie moge. Moze Tobie sie nawinie gdzies tego typu temat?

proton
Czyta?e? to:

SZUKAJKA!
Poniewa? do dzisiaj nie nauczy?e? si? korzysta? z szukajki, to zapoznaj si? z poni?szym szybkim kursem jej obs?ugi:
po otwarciu strony php-fusion.pl skieruj wska?nik swojej myszki na link Szukaj
kliknji lewym przyciskiem na powy?szy link
w polu Szukaj wpisz szukane s?owo/zdanie/wyrazy - wyrazy oddzielaj spacjami (to taki d?uuuugi klawisz na klawiaturze)
wybierz nast?pnie, czy interesuj? Ci? którekolwiek z szukanych wyrazów, czy te? w wynikach maj? znale?? si? wszystkie z wpisanych
nast?pnie zdecyduj si?, gdzie chcesz szuka?, np. w artyku?ach, newsach, itp. Je?eli wybierzesz forum, to mo?esz równie? wskaza?, które forum Ci? interesuje
nast?pnie wybierz dat? wa?no?ci do spo?ycia szukanego produktu
wska? tak?e, czy chcesz szuka? w tytule, tre?ci czy te? w obu polach
zdecyduj si?, jak maj? by? posortowane wyniki
i na ko?cu, aby Ci u?atwi? Twe trudne ?ycie, mo?esz si? zdecydowa? jak du?a cz??? tekstu z Twych trudnych poszukiwa?, ma si? ukaza? Twym zm?czonym oczom
Gwarantujemy Ci, ?e je?eli zastosujesz si? do powy?szych wskazówek, to na pewno znajdziesz b?d? ca?e rozwi?zanie, b?d? chocia? trop, który naprowadzi Ci? na w?a?ciw? drog? ?ycia.

Jednocze?nie informujemy Cie, najmilszy naszym sercom, u?ytkowniku, ?e w przypadku ewidentnego unikania korzystania z szukajki i powtarzania na forum problemów, które zosta?y ju? rozwi?zane, zgodnie z §3 naszego Regulaminu Forum, grozi Ci nawet skazanie na do?ywotni? banicj?.

mike_PL
Nie ma takiego tematu, albo jego nazwa calkowicie do niego nie pasuje. Nie mozesz poprostu napisac jak to zrobic? A jesli nie wiesz to po co zasmiecasz temat?

proton
Zast?puje po prostu adminów bo wyjechali, sprawa jest prosta zmie? nazw? z news.php na index.php i gotowe.

mike_PL
Odpada, bo znika wtedy panel "Witamy"

proton
Czy po zmianie w pliku index.php masz u góry:

Jesli masz to w index.php to dziwne bo u mnie wszystko normalnie jak tak mam.

mike_PL
news.php zaczyna si?:

a index.php:

Wi?c jak zamieniam nazw? news.php na index.php i wysy?am to znika panel Witamy. A jest dla mnie ten panel bardzo wa?ny.

W ogóle u Ciebie na stronie cserwis.com gdy kliknie si? na Strona G?owna to otwiera si? cserwis.com a nie cserwis.com/index.php. Jak to zrobi?e??

proton
Proste normalnie link da?em do ".BASEDIR." ja mam menu wszystkie w html.

Zaraz sko?cze instalowa? najnowszego fusioa i ci powiem bo ja mam EF.
Edytowane przez proton dnia 04.07.2006 14:58:24

mike_PL
OK. Z góry dzi?ki Smile

proton
Ju? mam musisz jeszcze wej?? do PA/Zarz?dzanie Strona/Panele i panel Witamy ustawi? jako zawsze widoczny.

kketrab
Kurde mam podobny problem. Tez jestem w tych sprawach ciemny. No wiec jak chce wejsc na moja str klikajac na nazwamojejstrony.domena.pl to nie wyswietla sie strona tylko logowanie do zarzadzania nia/do skrzynki itp. Jak zrobic zeby wpisujac sam adres bez /news.php na koncu wejsc na strone.
Edytowane przez Milka dnia 14.10.2007 09:35:30

ICEK
Je?eli dobrze Ci? zrozumia?em to wystarczy, ?e wejdziesz w Panel Administracyjny>>Zarz?dzanie stron?>>G?ówne Ustawienia i w opcji Otwórz jako Stron? G?ówn?: wpisujesz news.php

www.modlinski.net
kketrab
No mam ta juz ustawione, ale nadal jak wpisuje sam adres bez /news.php albo /index.php to wyskakuje mi- ze to tak ujme- nie to co trzeba.

Pieka
kketrab napisa?/a:
Kurde mam podobny problem. tez jestem w tych sprawach ciemny. No wiec jak chce wejsc na moja str klikajac na nazwamojejstrony.domena.pl to nie wyswietla sie strona tylko logowanie do zarzadzania nia/do skrzynki itp. Jak zrobic zeby wpisujac sam adres bez /news.php na koncu wejsc na strone.

Wystarczy poprawnie skonfigurowac domene dla konta.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
kketrab
tez jestem w tych sprawach ciemny.

Za bardzo nie wiem jak to zrobic. W panelu administracyjnym mam tylko przeglad domen i dodaj subdomene

Pieka
kketrab napisa?/a:
tez jestem w tych sprawach ciemny.

Za bardzo nie wiem jak to zrobic. W panelu administracyjnym mam tylko przeglad domen i dodaj subdomene

Strone masz jak sadze w podkatalogu?
Podaj prosze adres, to zobaczymy jak to wyglada.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
kketrab
chemiap.cba.pl ale ten link i tak nie zadziala trzeba dodac /news.php (chemia.cba.pl/new...) Smile A chce zeby owego news.php nie bylo trzeba wpisywac

A i pliki powrzucalem do katalogu publicznego
Edytowane przez kketrab dnia 13.10.2007 21:25:03

Pieka
Usun plik index.html.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl