ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
Nabór na Support oraz kana? IRC
JazOOn
Polski Oficjalny Support PHP-Fusion og?asza nabór na moderatorów Supportu oraz na prowadzenie kana?u IRC Polskiego Oficjalnego Supportu PHP-Fusion.

Od kandydatów oczekujemy:
- znajomo?ci PHP-Fusion
- znajomo?ci podstawowych zasad gramatyki i ortografii oraz kultury j?zyka
- spokojnym i odpowiednim podej?ciem do drugiej osoby

Ch?tnych prosimy o zg?aszanie si? w tym temacie lub na PW do którego? z adminów.
Wst?pnie wyselekcjonowanych i wybranych kandydatów b?dzie obowi?zywa? 1-miesi?czny okres próbny, po którym zostan? podj?te decyzje co do przysz?o?ci i dalszej wspó?pracy.
Edytowane przez JazOOn dnia 01.10.2006 21:24:03

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 08:26:50
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
spinax
Jestem ch?tny.

http://bateam.info
Pieka
spinax napisa?/a:
Jestem ch?tny.

Moze sprecyzujesz? Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
spinax napisa?/a:
Jestem ch?tny.

i napiszesz co? wi?cej o sobie...

spinax
Z fusionem mam ju? doczynienia 1.5 roku. W tym czasie tworzylem wlasne skorki, najrozniejsze modyfikacje. Co do mojej aktywnosci glownie udzialem sie na extreme-fusion.pl. Ostatnio jednak mialem kilku miesieczny odwyk od kompa i taka praca moderatora z pewno?cia pomoze wbic mi si? w dawny rytm.
Aby nie byc go?oslownym co do moich umiej?tno?ci o to moja strona http://bateam.info Korzystaj?ca tylko z w?asnych (i kumpla) modyfikacji. Oczywsicie mozna ca?a paczke sci?gno? i przetestowa? aby zobaczy? ró?nice miedzy standardowym php-fusion'em.

Co do ortografii cholerny ze mnie dyslektyk, ale walcze z tym i staram sie nie pope?nia? razacych b?edów.
Ci ktorzy mnie znaj? wiedza ze jestem spokojna i cierpliwa osoba. Wiadomo jednak jak kazdy do czasu.
To chyba tyle odemnie. Jak by by?y jakies pytania, pytac Smile

proton
Sprawdza?em wasz? modyfikacje i mam pytanie po co do??czacie backup'y do paczki? Reszta ok tylko jeszcze jak by?a chyba wtyczka gazeta to tam zapomnieli?cie o localach i pisa?o wsz?dzie artyku?y. Wink

EDIT: Jescze jedno pytanie:
Co ci? sk?oni?o do tego aby przej?? do php-fusion.pl?
Edytowane przez proton dnia 03.10.2006 16:37:00

http://www.mortek.pl
spinax
W sumie zapomnialem je usunoc. A czemu przeszedlem? Osobiscie nie dziele was na obozy. Nie widze roznicy czy pomagam tam czy tutaj. Prowadzicie nabor dlatego staram si? za?apac. I fakt ten nie zmienia nic co do moich stosunkow do extreme.

Pieka
Zostales zaakceptowany na okres probny, czyli jak napisal wyzej JazOOn na miesiac.
Mam nadzieje, ze pokazesz nam co potrafisz i jak potrafisz Smile
Zycze powodzenia i gratuluje nominacji!
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Johny
E ale nie kapuje tego... Czyli co ten okres "probny" to na takiej zasadzie ze jestem "tylko" uzytkownikiem i wy sprawdzacie moje posty? Pfft

www.dobre-filmy.pl
proton
Sprawdzamy twoj? wiedze o PHP-Fusion i cierpliwo?? co do userów. Sprawdzamy czy potrafisz pomaga? userom, i wiesz kiedy zamkn??/od?wie?y?/przesun?? temat...

Po prostu czy nadajesz si? na moderatora. Smile

http://www.mortek.pl
Johny
W sumie to na dziale "przedszkole" mysle ze dalbym rade Smile

www.dobre-filmy.pl
Pieka
Johny napisa?/a:
W sumie to na dziale "przedszkole" mysle ze dalbym rade Smile

To moze pokazesz nam pierwsze bez rangi, ok?
Jak bedzie OK, to porozmawiamy na osobnosci Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Johny
Mam nadzieje ze dam rade... Pfft

www.dobre-filmy.pl
dex
Witam, chcia?bym si? zg?osi? na moderatora na kana? irc, dok?adniej na moderatora od strony technicznej kana?u tj. ustawienia wszelkich accessów, zabezpiecze?, wprowadzenie bota na kana? [pracuje w?a?nie nad postbotem do php-fusion, który pokazywa?by na bie??co nowe tematy z forum na ircu oraz pami?ta?by x ostatnich tematów], oczywi?cie b?d? te? pomaga? nowym userom w miar? moich mo?liwo?ci [kilku ju? pomog?em Grin ] ale g?ównie skupi?bym si? na problemach zwi?zanych z kana?em na ircu

MOJE STRONY W PHP-FUSION
| ARMAGEDDON CORP | PUG Bielany | W3C-PHPFUSION.ORG |

http://armageddoncorp.eu
Pieka
adrom napisa?/a:
Witam, chcia?bym si? zg?osi? na moderatora na kana? irc, dok?adniej na moderatora od strony technicznej kana?u tj. ustawienia wszelkich accessów, zabezpiecze?, wprowadzenie bota na kana? [pracuje w?a?nie nad postbotem do php-fusion, który pokazywa?by na bie??co nowe tematy z forum na ircu oraz pami?ta?by x ostatnich tematów], oczywi?cie b?d? te? pomaga? nowym userom w miar? moich mo?liwo?ci [kilku ju? pomog?em Grin ] ale g?ównie skupi?bym si? na problemach zwi?zanych z kana?em na ircu

Prosze PW Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Next_Level
Witajcie! Ja tak?e jestem ch?tny na posad? Moderatora Forum. Fusionem interesuj? si? od ponad roku. Ostatnimi czasy zacz??em tworzy? do niego modyfikacje. Znale?? mo?ecie mnie na serwisie Fusion Modification Center (FMC), by?em dawniej w tamtej ekipie, lecz z pewnego powodu musia?em z tego teamu odej??. Aktualnie jestem w gronie Fusionowców pod nickiem: NextLevel, lecz dawniej by?em jako Lodowa23 lub te? Lodówa (Pieka na pewno mnie kojarzysz). Aktualnie pracuj? nad modyfikacjami takimi jak Nowy Panel Administratora i zaczynam rozbudowywa? Fusionowe Forum. Z faktu, ?e bardzo ?adko tutaj zagl?da?em (dawniej wi?cej razy mo?na mnie tu by?o zobaczy?). Jest to spowodowane nawykiem, odwiedzanych po kolei stron. Postaram si? teraz cz??ciej odwiedza? Polski Support.

Pozdrawiam, Next Level aka Lodówa

www.nldesign.pl
maq
Witam. Chcia?bym si? przy??czy? do grona osób moderuj?cych Fusionowe forum. Chomi mi tu konkretnie o dzia? Prtzedszkole. Poni?ej przedstawiam swoje argumenty:

PHP-FUSION interesuj? si? od ok. kwietnia zesz?ego roku. Pierwszy kontakt z tym?e CMS mia?em ogl?daj?c stron? klasow? kolegi. Postanowi?em zwi?kszy? swoj? wiedz? na ten temat. Obecnie jestem administratorem strony o grze Enemy-Territory, ale z powodu braku funduszy nied?ugo strona przeobrazi si? w wirtualne pa?swo. Chcia?bym pomaga? ludziom, którzy dopiero zaczynaj? zabaw? z tym?e CMS. W swoim otoczeniu jestem rozpoznawany jako osoba pomagaj?ca innym. Kiedy? na forum pisa?em wiele "durnych" pyta?, typu "Jak wy?rodkowa? logo?". Ten czas na zawsze min??. Od teraz chcia?bym pomaga? innym. Ilo?? moich postów nie ?wiadczy, ?e jestem ma?o aktywny na forum. Cz?sto podró?uj? po ?wiecie, ale prawie zawsze mam czas ?eby zajrze? na support, odwiedzi? forum i odpowiedzie? na kilka pyta?. By?mo?e nie jestem tak zawansowany w temacie PHP-Fusion jak inni (nie potrafi? zrobi? w?asnego infusiona itp. ), ale s?dz?, ?e team PHP-Fusion b?dzie zadowolony z mojej pracy w ich gronie.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich, którzy s? odpowiedzialni za rekrutacj?, ale te? i wszystkich userów forum.

maqCool

Pieka
maq napisa?/a:
Witam. Chcia?bym si? przy??czy? do grona osób moderuj?cych Fusionowe forum. Chomi mi tu konkretnie o dzia? Prtzedszkole. Poni?ej przedstawiam swoje argumenty:

PHP-FUSION interesuj? si? od ok. kwietnia zesz?ego roku. Pierwszy kontakt z tym?e CMS mia?em ogl?daj?c stron? klasow? kolegi. Postanowi?em zwi?kszy? swoj? wiedz? na ten temat. Obecnie jestem administratorem strony o grze Enemy-Territory, ale z powodu braku funduszy nied?ugo strona przeobrazi si? w wirtualne pa?swo. Chcia?bym pomaga? ludziom, którzy dopiero zaczynaj? zabaw? z tym?e CMS. W swoim otoczeniu jestem rozpoznawany jako osoba pomagaj?ca innym. Kiedy? na forum pisa?em wiele "durnych" pyta?, typu "Jak wy?rodkowa? logo?". Ten czas na zawsze min??. Od teraz chcia?bym pomaga? innym. Ilo?? moich postów nie ?wiadczy, ?e jestem ma?o aktywny na forum. Cz?sto podró?uj? po ?wiecie, ale prawie zawsze mam czas ?eby zajrze? na support, odwiedzi? forum i odpowiedzie? na kilka pyta?. By?mo?e nie jestem tak zawansowany w temacie PHP-Fusion jak inni (nie potrafi? zrobi? w?asnego infusiona itp. ), ale s?dz?, ?e team PHP-Fusion b?dzie zadowolony z mojej pracy w ich gronie.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich, którzy s? odpowiedzialni za rekrutacj?, ale te? i wszystkich userów forum.

maqCool

Taak, to rozumiem Smile
To sie nazywa "opowiedziec o sobie".
Pokaz nam, co potrafisz, a my zdecydujemy, czy zostaniesz moderatorem.
Myzle, ze to calkiem sprawiedliwe, prawda?

NextLevel napisa?/a:
Witajcie! Ja tak?e jestem ch?tny na posad? Moderatora Forum. Fusionem interesuj? si? od ponad roku. Ostatnimi czasy zacz??em tworzy? do niego modyfikacje. Znale?? mo?ecie mnie na serwisie Fusion Modification Center (FMC), by?em dawniej w tamtej ekipie, lecz z pewnego powodu musia?em z tego teamu odej??. Aktualnie jestem w gronie Fusionowców pod nickiem: NextLevel, lecz dawniej by?em jako Lodowa23 lub te? Lodówa (Pieka na pewno mnie kojarzysz). Aktualnie pracuj? nad modyfikacjami takimi jak Nowy Panel Administratora i zaczynam rozbudowywa? Fusionowe Forum. Z faktu, ?e bardzo ?adko tutaj zagl?da?em (dawniej wi?cej razy mo?na mnie tu by?o zobaczy?). Jest to spowodowane nawykiem, odwiedzanych po kolei stron. Postaram si? teraz cz??ciej odwiedza? Polski Support.

Pozdrawiam, Next Level aka Lodówa

Tak, pamietam kolege Wink
Zrobimy dokladnie jak z w/w kolega.

Zaprezentujcie sie z jak najlepszej strony, a my zajmiemy sie reszta Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Skellen
Witam, zglaszam sie do supportu ;]
Moze nie jestem zbyt d?ugim u?ytkownikiem PHP-Fusion, ale z CMS-ami mialem troche wspólnego, nie jest trudne zalapac o co chodzi ;] W ogole to najbardziej odpowiada?o by mi opiekowanie si? kana?em IRC ;] Gdy? w Ircu siedze juz bardzo, ale to bardzo d?ugo (st?d czasami brak znaków diakrytycznych w mojej wypowiedzi).
Pozdrawiam

www.126osw.ovh.org
MaRcIn_PL
Witam, z ch?ci? zaj?? bym si? forum, prosz? o rozpatrzenie mojej pro?by Pfft
Polakom gratulujemy SZUKAJKI

http://www.salon-gier.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl