ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Mamy nowe autko - foto :D.
crasch
Cze??,

Na ?yczonko paru u?ytkowników supportu podsy?am fotki nowego autka które naby?em wraz z moj? 4-osobow? rodzink? Grin. Lubimy spore autka i auta ameryka?skie (w?a?ciwie to ja z ojcem Smile z siost? i mamu?k? jest inaczej Wink ale juz sie chyba przekonaly) i zdecydowali?my sie na co? takiego, co zw? Hummerem H2 Smile powiem szczerze, ?e to czo?g i to na prawde, jest wielki momentami drogi nie starcza (z tego co mi ojciec mówi? gdy go kupi? i jecha? do domu nim 300-350km) ale co tam, tu chodzi o efektywnosc i pi?kno?? tego auta - dla mnie jest ?liczne Grin i wygodne te? Wink podró?owa? na pewno b?dzie sie dobrze (np. dzi?ki 4x lcd/dvd i anten? tv Grin). Dobra foto (5 fotek - robione fonem Smile). Rejestracje i ró?nie info musia?em zakry? Wink. Przy okazji zobaczycie kawalek mojego podwóreczka Wink: ok foto:

img214.imageshack.us/img214/1248/1jv4.th.jpgimg220.imageshack.us/img220/6867/2yo3.th.jpgimg177.imageshack.us/img177/4832/3nh1.th.jpg
img82.imageshack.us/img82/1364/4wz7.th.jpgimg295.imageshack.us/img295/2979/5kg6.th.jpgimg295.imageshack.us/img295/1562/6le9.th.jpg

Nie d?ugo podam jakies foto ze ?rodka Smile. Na foto nie wiadac, ale to na prawde kolosalne auto - jest wi?kszy od min. popularnego Forda Transita Grin. Prz?cietnemu chopowi (1.80m) ko?a si?gaj? prawie do pasa Smile. Sie rozpisalem. Heh, to by by?o tyle.

Pozdrowienia!!
crasch
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 15:04:10
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
wilczek
o Shock super bryczka duze jak nie wiem Grin
Do nap?du pos?u?y? silnik benzynowy V8 Vortec 6.0 l o mocy od 316 KM. Sta?y nap?d na cztery ko?a przekazywany jest za po?rednictwem automatycznej, czterobiegowej skrzyni biegów i dwubiegowego reduktora. Hummer H2, tak jak Hummer H1, jest w Polsce samochodem ci??arowym, gdy? jego masa dopuszczalna ca?kowita wynosi 3900 kg.

?ród?o: wikipedia.pl

no to masz ?adna ci??arówke. ciekawe ile pali na 100 Grin
Edytowane przez wilczek dnia 11.11.2006 12:15:32

Johny
@Crasch to wida? ?e Ty nadziany jak nie wiem co xD Zajefajne o takim autku to wielu z nas mo?e jedynie pomarzy? Wink Racja troche du?awe no ale co tam Pfft

www.dobre-filmy.pl
JazOOn
tak jak mówi?em crasch w rozmowie na ggSmile zamów chromy ze spineramiSmile ogólnie furka spoko mimo i? nie przepadam za terenówkami Smile wole co? ni?szego, stuningowanego Grin

qwertyuiop
@crasch - sprzedaj dvd i zap?a? za serwer Wink Grin próbowa?e? nim pod pionow? ?ciane wyjecha?, bo po parametrach mo?na stwierdzi?, ?e si? da Wink
@Jaz00n - ta nie ma jak zawias beton i sporo alumunium Wink

crasch
O to chodzi by by?a du?a Grin ojciec to ju? wogóle kocha kolosalne auta Smile. Ja równie? Smile. Co do spalania, to sie zobaczy Smile poprzednie autko nasze to by? Lincoln Navigator tak wi?c juz si? przyzwyczajamy do du?ego spalania Wink. Mo?e dzi? wrzuce foto ze ?rodka Smile. Zastanawiamy si? nad alusami, chromami. Ale czy warto? To pot??na terenówka ale pewnie i tak na pocz?tku ?al jej nam bedzie na teren Wink a chromy w teren to nie dobra para szczerze Smile chocia? mo?liwe, ?e sie skusimy - ale czy ze spinerami (JazOOna sugestia Grin) hm sam nie wiem.. Smile
pozdro!!
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Johny
@Crasch a pewnie w gara?u masz jeszcze jakiego? super odrzutowca tylko zapomnia?e? powiedzie? ? Wink

www.dobre-filmy.pl
crasch
Taaa, 2x F16 Grin heh. Co my?licie o tych chromach: http://chromowane...ti/109.php ? Smile Pewnie i tak ich nie kupimy, ale co tam mo?na porozmy?la? 'w razie czego' Wink.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

SebaZ
hehe juz mia?em zapyta? co twoi starzy robi?? maja jakis niez?u interesik zapewne Smile no chyba, ?e z webmasterki tyle wyci?gasz Wink a na powa?nie: sprowadzacie auta czy co?
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

crasch
Wiedzialem, ze wkoncu beda pytania tego typu Smile. Ja webmast?rk? zajmuje sie tylko dla przyjemno?ci przedewszystkim Smile a interesik jaki prowadzimy? Zajmujemy sie autami co? na wzór auto-handlu, kupujemy i sprzedajemy. Wiecej zdradzic nie moge Wink i prosze nie pytac mnie czym sie zajmujemy, bo to troche nie zr?czne pytanka Grin. Teraz foto które robi? poprzedni wlasciciel (jest ?rodeczek Wink):

img247.imageshack.us/img247/4125/7oi3.th.jpgimg182.imageshack.us/img182/3664/15gp9.th.jpgimg151.imageshack.us/img151/5633/21to8.th.jpg
img297.imageshack.us/img297/2790/22wb5.th.jpg

pozdro!!

..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Johny
Huh... Normalnie tylko pomarzy? o takiej bryce Pfft a PS2 jest (czy co? podobnego)? Wink

www.dobre-filmy.pl
crasch
PS2 heh, nie ma Smile ale w?tpie by z podpi?ciem by? problem Wink audio gra ?wietnie, mega ?wietnie Smile teraz tylko musze skoczyc po czyst? p?ytke i nagra? ten kawa?ek (jestem bardzo ciekaw jak bedzie on brzmial na full nag?o?nieniu heh) mowa o tej nutce: CHAMILLIONARIE Feat. KRAYZIE BONE - RIDIN' DIRTY SmileSmile ahh.. Jechalem pó? godziny z ojcem, na ma?? przejaszczke, ludzie-moc ma!! Grin Mimo tego, ze wielki byczek, ale 'odejscie' pot??ne Shock. Heh, pozdrowienia.
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Piotrroger
Nie no @crash gratuluje Grin Ciekawe ile da?e? za tak? bryczk? Pfft Mój daleki bardzo wujek kupi? sobie mitsubishi 3000 GP Grin Ma 180 mil na godzin? Pfft Fajnie si? tam siedzi Grin A @crash tym samochodem je?dzili w jakim? filmie hmmm... tylko nie pami?tam ju? jakim.... Grin Pozdro

http://spartabks.boo.pl
crasch
Piotrroger napisa?/a:
Nie no @crash gratuluje Grin Ciekawe ile da?e? za tak? bryczk? Pfft Mój daleki bardzo wujek kupi? sobie mitsubishi 3000 GP Grin Ma 180 mil na godzin? Pfft Fajnie si? tam siedzi Grin A @crash tym samochodem je?dzili w jakim? filmie hmmm... tylko nie pami?tam ju? jakim.... Grin Pozdro

W sporu dobrych filmach ameryka?skich mo?na zpotka? H2 Smile. To prawda. 3000Gp? Raczej 3000GT Smile fajne autko. Smile

pozdro!!
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

JazOOn
crasch napisa?/a:
a chromy w teren to nie dobra para szczerze Smile chocia? mo?liwe, ?e sie skusimy - ale czy ze spinerami (JazOOna sugestia Grin) hm sam nie wiem.. Smile
pozdro!!

a czy ja powiedzia?em, ?e masz nim wyje?d?a? w teren ? Grin

Pako
szok Shock Ja moge poma?y? tylko.
Zapraszam!
Wszystko o Photoshop-ie!!
Zapraszam!!!

www.webphotoshop.pl

http://webphotoshop.pl
crasch
@Pako - marzenia trzeba spe?nia? Smile i jak sie chce to sie da..
@Jazoon - ano, racja w?a?ciwie Grin

pozdrowienia
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Pako
@crasch- dzi?ki Smile za pocieszenie, mo?e i mi si? uda co? zdzia?a? z muzyk? to b?d? je?dzi? i innym, jak co? to si? ustawimy na wy?cig Smile Ale to za pare latekWink pozdrawiam
Zapraszam!
Zapraszam!!!

www.webphotoshop.pl

Johny
Urz?dzimy mistrzostwa userów php-fusion xD Ja podjade moim kochanym peugocikiem xD

www.dobre-filmy.pl
Pako
Ja te? mam obecnie peugota 106 Pfft @Jonhy a ty jakiego masz ?Smile
Zapraszam!
Zapraszam!!!

www.webphotoshop.pl

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl