ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Który CMS ?
badyl
Prosze o opinie na temat innych CMS-ów i o poradzenie który jest najlepszy i czym si? ró?ni od PHP-Fusion. My?loa?em nad Mambo ale czyta?em ze ma du?o mnie ró?nych modów od PHP-Fusion.
P.S. g?ównie chodzi mi o takiego CMS-a ?eby mia? jak najwi?cej mo?liwo?ci i ró?nych modów.
Pozdrówka b@dYl.

www.badyl.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 03:28:42
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
zale?y do czego. Jak rozbudowany to md-pro, postnuke lub dziurawa koby?a phpnuke - ale tego nie polecam
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

badyl
A czy mo?na zainstalowa? PostNuke nie osuwaj?c php-fusion poprostu stworzy? nopwy katalog naprzyk?ad postnuke i wszystko tak jak by by?o normalnie tyle ?e przy instalacj wszdzie dodawa? w linku ten katalog ?

www.badyl.pl
Riklaunim
nie musisz kombinowa?, po prostu wrzucasz inny CMS w oddzielnym katalogu i mo?esz spokojnie instalowa?

http://www.cms.rk.edu.pl
badyl
a nie uszkodzi mi si? wtedy tamten stary

www.badyl.pl
BlackDog
nie, tylko kewstia jest taka, wiesz, najlepiej by by?o jakby? mia? do tego nowego CMSa osobn? baz? danych, al enie jest to konieczne, bo w???nie po to s? prefixy, które ustawiasz przy instalce - po nich cms moze si? zorientowac , które z tabel w DB nale?? do niego(tylko czasem nie ustaw identycznego prefiksu dla drugiego CMSa, bo mo?e by? ciekawie Smile )

badyl
ale sobie fajnie zrobi?em ku*** zainstalowa?em w innym folderze postnuke no i przy instalacji w miejsce gdzie trzeba by?o wpisa? adres strony tworzonej no i zamiast wpisa? http://www.badyl.... bo folder w którym by?o wszystko nazywwa? si? post no i zamiast jego wpisa?em http://www.badyl.pl no i si? wszystko wyr?ba?o ani jedno ani drugie a jak pó?niej si? skapn??em o tym b??dzie to szybko cofn??em ale ju? nieda?o si? zmieni? wyskoczy?o ?e nie mo?na zaaktualizowa? nuke_blocks no i nic nie dzia?a.

www.badyl.pl
badyl
ju? naprawi?em jako? mi si? uda?o ale to post nuke to kompletna klapa ju? go usuwam tylko kurde w bazach musze ka?dy folder po ko,lei a jest ich oko?o 60 mo?e polecicie mi co? innego my?la?em nad Mambo ale s?ysza?em ?e nie mo?e by? na serwerze z innym CMS bo si? zepsuje i jeden i drugi prosze o porade.

www.badyl.pl
BlackDog
a stary spróbuj z palca w bazie to zmieni?, bo z tego co piszesz, to nie moze zaktualizowa? jakiej? tabeli o nazwie nuke_blocks - odpal sobie phpmyadmina, zobacz co to za tabela i przededytuj j? w odpowiedni sposób (ale to tylko taka moja ma?a sugestia, nie jest powiedziane, ?e pomoze)

badyl
powiem wam ze sam nie wiem jak to naprawi?em co? zacz??em kombinowa? i kilka rzeczy pozmienia?em i nie wiem która rzecz przynios?a skutek.

www.badyl.pl
adamos
czesc co myslicie o php blue dragon.......... co ma fajnego a co do kituSmileGrin

SebaZ
wszystko do kitu
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Shaolin
Nie no, mo?e nie wszystko, ale za mocny to on nie jest Frown. Mi osobi?cie si? nie podoba - ma?e mo?liwo?ci... Chocia? widzia?am, ?e mo?na na nim zbudowa? ca?kiem ?adny i dobrze dzia?aj?cy portal - pytanie tylko, ile si? trzeba wcze?niej nau?era? z BlueDragonem? Wink
working

SebaZ
zapytaj twórc? www.wirtuals.net

Shaolin
Tia - by?a jeszcze jaka? jedna strona, która fajnie wygl?da?a na BlueDragonie, ale nie pami?tam adresu :].
working

mcflay
Chcesz jaki? fajny cms po prostu php-fusion Grin wed?ug mnie najlepszy jaki jest korzysta?em kiedys z jportala ale ci??ko si? w nim robi?o themy i inne takie pierdo?y zdecydowanie polecam php-fusion
//McFlAy\\

crasch
@mcflay - ostatnio post w tym temacie jest zprzed 4 miesi?cy Grin
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

mcflay
Wiem Grin Ale mo?e si? to komu? przyda? Wink
Edytowane przez mcflay dnia 03.07.2005 14:08:10
//McFlAy\\

Dytryk_z_Bern
Eee tam crasch Wink PHP-Fusion zawsze mozna poleci? Grin
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing