ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
A Ty co chcesz zmieni? na Supporcie?
Drecha
Tak, ta propozycja i mnie si? podoba.

Obok wy?wietlania w po?cie za??cznika, doda?bym licznik pobra?, taki bajer, który podniesie na duchu autora wtyczki + da zna? potrzebuj?cemu pomocy, czy kto? zaj?? si? jego problemem.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:35:41
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Padington
Proponuje stworzy? now? grup? osób na forum.
Mianowicie osoby odpowiedzialne na wyszukiwanie zdublowanych postów.
Wtedy forum b?dzie bardziej przejrzyste i mi?e w korzystaniu.
No i oczywi?cie moderatorzy, administratorzy i G?ówny administrator b?d? mieli mniej pracy.
Lub poprostu stworzy? system nagród (tak na zach?t?) dla osób zg?aszaj?cych najwi?ksz? liczb? dublowanych tematów.
Chodzi mi o co? takiego jak jest na stronach z uploadem ( tam jest ranga linktester )tutaj mo?na te? co? takiego zrobi? tyle ?e oczywi?cie pod inn? nazw? no i oczywi?cie dane osoby odpowiedzialne by?yby troch? za inn? funkcj?.
Poddaj? moj? propozycj? pod rozwag? osób odpowiedzialnych za forum.
Pozdrawiam Smile
Edytowane przez Padington dnia 18.01.2012 08:32:45

Drecha
Czuj? si? w sumie osob? odpowiedzialn? za forum, wiec pozwol? sobie skomentowa?. Otó? moim zdaniem to bez sensu, bo odbierze to po?ow? pracy moderatorom (czytaj mi) przez co funkcja stanie si? z lekka bezu?yteczna. Nie róbmy z siebie warezu. Pozdrawiam.

Padington
Mo?e i odbierze Ci jak piszesz "po?ow? pracy" ale i u?atwi szukanie danych tematów.
Nie jednokrotnie napotka?em tutaj ( zanim jeszcze si? zarejestrowa?em ) na duble które by?y ju? "wiekowe" i nie zosta?y usuni?te.Zdaj? sobie spraw? ?e robicie co mo?ecie ?eby usun?? takie "nazwijmy to ?mieci" ale postów i tematów dziennie jest na tyle du?o ?e utrzymanie ?adu jest raczej ma?o mo?liwe i st?d moja propozycja.
Co za tym idzie dane tematy/posty za?miecaj? forum i utrudniaj? szukanie.
Nie wiem co na to Pieka ale s?dz? ?e warto spróbowa? (zawsze t? rang? mo?na usun??. Prawda?)
Pozdrowionka Smile

Drecha
Podaj mi na priv takie tematy, to z pewno?ci? si? nimi zajm?, nie zawsze by?em moderatorem, wi?c stare tematy to wina ówczesnych moderatorów, nie moja.

Padington
Ale kolega jest uparty.Nie chodzi o zganianie winy na innych moderatorów bo to nie jest ich praca i wszystko co robi? na tym supporcie to nic wi?cej jak tylko czyn spo?eczny o czym wszyscy doskonale wiemy.
Nie zmienia to faktu ?e takowe tematy pojawiaj? si? i jeszcze d?ugo b?d? si? pojawia?y.Tak wi?c szanowny kolego nie musisz si? ba? o to ?e mo?e kto? "wygryzie Ci? ze sto?ka" bo zupe?nie nie o to chodzi.
No ale je?li uwa?asz ?e dobrze b?dzie zostawi? spraw? tak jak jest no to OK.
Pozdrawiam i uwa?am temat za zamkni?ty Smile

hoopak
Kwestia do przemy?lenia w d?ugoplanowym rozwoju Supportu, dzi?kujemy. Smile

www.hoopak.pl
Drecha
Ja nie mam prawa nic uwa?a? ani o niczym decydowa?, jestem tylko moderatorem, po prostu wyra?am swoj? opini?.

PomPom
Osobi?cie zmieni? bym G?ównego Administratora.
Wszystko i nic ;p

Padington
Dlaczego? Nie jest taki z?y a z reszt? Szanuj administratora swojego - zawsze mo?esz dosta? bana do?ywotniego...A tak serio to te? bym si? wkurza? na jego miejscu gdybym tyle razy monitowa? ?eby najpierw szuka? a pó?niej pyta?.No i tak na magrinesie Pieka w podpisie sam napisa?:
Jestem jaki jestem.

Pozdrawiam Sad

kosel07
Ja chc? tylko, ?eby moje posty nie by?y usuwane za ka?dym razem... Dosta?em ostrze?enie za brak stopki i od wtedy nic nie mog? pisa?... Stopka dawno ju? zosta?a zmieniona, pó?niej straci?em stron?, na której (nie?wiadomie) z?ama?em licencj? (przet?umaczy?em j? na j. polski), a na forum nie mog? pisa? do dzi?, bo moje posty s? usuwane, a co za tym idzie nie mog? otrzyma? pomocy z Waszego tzw. "supportu".
Je?li kto? to usuwa r?cznie, niech mo?e najpierw zagl?dnie w link strony, za któr? dosta?em warna czy aby przypadkiem b??d nie zosta? naprawiony, a je?li to si? usuwa automatycznie, to ten post te? b?dzie usuni?ty i nici z mojego pisania...

mateusz880
W downloadzie doda? bym linki do tematów na forum. Pomog?o by to innym osobom maj?cym problem z dan? modyfikacj?.
niepale4.jpg

Padington
Masz usuwane posty bo zapewne ?ami? regulamin (jak si? domy?lam). Natomiast co do z?amanej licencji to sam powiniene? powiadomi? osob? od której dosta?e? ostrze?enie ?e stopka zosta?a przywrócona jak i o innej zaistnia?ej sytuacji. Wszystko szanowny kolego jest w regulaminie.
Poczytaj bo warto http://www.php-fu...pl/coc.php.Dodam jeszcze ?eby? szczególn? uwag? zwróci? na punkt
6.1. Aktywno?? na forum

Pozdrawiam Smile

kosel07
Pisa?em z tym do Pieki, zaraz, jak zmieni?em stopk?. W?tpi?, ?eby moje posty by?y niezgodne z regulaminem... Nie by?o w nich nic co by mog?o wzbudza? takie podejrzenia... Jak mog? by? aktywny, kiedy moje tematy s? usuwane?

hoopak
Proponuj? wyja?ni? to z osob?, która usun??a Twoje posty. Powiniene? mie? od niej PW.

www.hoopak.pl
kosel07
No w?a?nie niekoniecznie. Pieka mi na?o?y? to ostrze?enie... Mam od Niego stare wiadomo?ci, za zak?adanie tematów w z?ych dzia?ach, za ban i odbanowanie za temat niezgodny z regulaminem, wiadomo?? o z?amaniu licencji i nic poza tym...

Midori
Pasowa?by styl strony troch? unowocze?ni?, mo?e jakie? ciep?e kolory, zielony itd. dodaliby?cie troch? kodu w css3 w ko?cu idziemy do przodu, a strona wizualnie si? cofa, ola? ie i zaoszcz?dzi?by na transferze, wywali? grafiki, idziemy z post?pem co nie. A co administracji to troch? zbyt ostro jad? po userach, ale jak to kto? kiedy? mówi?
twarde prawo, ale prawo
wi?c trzeba to przebole?, albo szuka? pomocy gdzie indziej.

Troch? jestem upierdliwy ale :
Co do barw narodowych, to zgodnie z uchwa?? z 1980r odcie? czerwieni w Polskiej fladze ma taki kod #D4213D wi?c niema tu oficjalnych barw narodowych. http://pl.wikiped...j_Polskiej
Edytowane przez Midori dnia 02.02.2012 15:12:46

djdandi
Ja doda? bym kasowanie ostrze?e? po jakim? czasie. Bo w jaki sposób mo?na pozby? si? kilku ostrze?e?? Je?li kto? tak jak ja ma ju? 3 ostrze?enia.
Pierwsze i drugie za to samo za z?y tytu? tematu.
Trzecie za brak licencji na stronie (która ju? od dawna nie istnieje a licencj? zaraz po otrzymaniu ostrze?enia posiada?a).

W tej chwili nie mam co liczy? na jak?kolwiek pomoc. Bo ka?dy kto wchodzi na moje tematy tylko czyta a nie odpowiada chocia? zna problem i potrafi pomóc.
My?l? ?e nie tak powinien dzia?a? oficjalny polski support CMS PHP-Fusion.
Przez to nie zach?cacie ludzi do korzystania z tego CMS'a a wr?cz przeciwnie.

Zdaj? sobie spraw? ?e nie ?atwe jest ?ycie moderatora czy te? administracji na takiej stronie od groma ludzi wchodzi i pyta o co? jak to zrobi?, jak to zmieni?, jak to doda? ale przecie? od tego jest forum aby sobie pomaga?. Szukaj?c tego co chcemy zrobi? nie zawsze wiemy jak tego szuka? jak co? si? nazywa itp. Nie mo?na dawa? od razu ostrze?e? za byle co.
Sprawa ostrze?enia za Licencj? sprawa jasna jak najbardziej jestem za tym aby je dawa?.

Nie wiem co o tym s?dzicie ale moim skromnym zdaniem powinni?cie to przemy?le? i zmieni? co? w tej kwestii.
Pozdrawiam all

http://pogoda.brzanekonline.pl
khaman
Ja doda? bym kasowanie ostrze?e? po jakim? czasie.

Widzisz, po prostu witki opadaj?. Nawet nie masz poj?cia o czym piszesz. Wida? jak przeczyta?e? Regulamin. Pozostawiam bez komentarza...
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Adam Stalica
@djdandi tu masz punkt dotycz?cy usuwania ostrze?e?:
15.2. Ostrze?enia:
"[...] Po czasie 5 miesi?cy od daty otrzymania ostrze?enia, u?ytkownik ma prawo ubiega? si? o jego usuni?cie. W tym celu nale?y wys?a? Prywatn? Wiadomo?? z pro?b? o usuni?cie ostrze?enia do jednego z administratorów witryny. [...]"

Ale pomys? uwa?am za s?uszny i jestem za, aby ostrze?enia same si? kasowa?y po okre?lonym terminie Wink
Witam Grin

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl