ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wasz wiek
wlodi
Mój pierwszy komp by? z prockiem 433 i pamietam jak zarywa?em nocki grajac w FIFE 2000 i takie inne ciekawe tematy Cool

http://telegram.revo.la
W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 20:35:13
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szer
NIe no mój pierwszy kompik jecha? na Intel Pentium 166mhz i grafie 2 mb Pfft. Nawet quake 1 mi nie chodzi? Pfft. Mia?em go mo?e 10 lat. Znaczy dalej mam ale niedawno przesiad?em si? na Athlona XP 2500+ Bartona z graf? GF FX5700 by teraz siedzie? na Athlonie 64 3000+ i z graf? GF6600 Smile

JazOOn
Pawson91 napisa?/a:
no pol wieczoru czekales az sie wlaczy a reszte nocy grales Grin lub czeklaes az sie cos uruchomi Grin ja mialem 600Mhz swoj pierwszy

nie czeka?em Smile bo gry mia?y relatywnie mniejsze wymagania w czasach mmx- nfsy ?miga?y, do tego fifa 98 RTWC i fifa99 Smile to by?o co? ale nie zapomne UNREALA Grin

Pawson91
no dlamnie fifa 98 i colin 1 to byly pierwsze gry Grin eh to byly czasy nie zapomne jak kompa mialem przywiezionego jaka zjara Grin
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
monika9999
Taaa a moj pierwszy komp jesli mozna to nazwac kompem to by? ATARI Pfft Klawiatura pod??czana do TV ale fajne by?o i raz chodzi?am po klawiaturze Pfft

http://frux.zaa.pl
JazOOn
monika9999 napisa?/a:
Taaa a moj pierwszy komp jesli mozna to nazwac kompem to by? ATARI Pfft Klawiatura pod??czana do TV ale fajne by?o i raz chodzi?am po klawiaturze Pfft

tez mia?em Smile fajnie sie gierki z kasety wgrywa?y Smile wystarczy tupn?? i wgrywanie trza zaczyna? od pocz?tku

crasch
Eee tam dla mnie gry teraz s? robione tylko dla kasy a bynajmniej kiedy? mia?y dusze . By?y robione z za?o?eniem byle by pokaza? ?wiatu co? pi?knego i ol?niewaj?cego ka?dy chcia? zrobi? co? co b?dzie dobre dla graczy i sie popisa?. Teraz ka?dy robi po to by pogrubi? sobie portfel.. ko?ce bo móg? bym jeszcze sporo napisa? a nie chce tu pisa? artyku?u ;].

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

JazOOn
crasch napisa?/a:
Eee tam dla mnie gry teraz s? robione tylko dla kasy a bynajmniej kiedy? mia?y dusze . By?y robione z za?o?eniem byle by pokaza? ?wiatu co? pi?knego i ol?niewaj?cego ka?dy chcia? zrobi? co? co b?dzie dobre dla graczy i sie popisa?. Teraz ka?dy robi po to by pogrubi? sobie portfel.. ko?ce bo móg? bym jeszcze sporo napisa? a nie chce tu pisa? artyku?u ;].

pozdro

dok?adnie wiem o czym mówisz Smile kiedy? wychodzi?a jedna, dwie gry w miesi?cu ale jak si? wspomni jakie to by?y gry- ten klimat, w ogóle uczucie ?e grasz w co? wyj?tkowego - cho?by turok, nfs1,2 duke3d...by?a rado?? z grania Smile

Pawson91
no panowie przelazcie z kompa na atari, PEGAZUSA Grin dyskietki jeszcze wymieniaja na targowiskach

www.insidepc.info
JazOOn
Pawson91 napisa?/a:
no panowie przelazcie z kompa na atari, PEGAZUSA Grin dyskietki jeszcze wymieniaja na targowiskach

przecie? sobie mo?na emulatorek na pc uruchomi? Grin

Pawson91
ehhhh to ni eto samo mam nawet takie rzeczy ale niee to nie to samo

www.insidepc.info
jantom
@Pawson91 - pami?taj o jednym. To co by?o kiedy?, zawsze wydaje si? pi?kniejsze (i nieraz jest). S?dz?, ?e jakbym dzisiaj zasiad? do Cywilizacji "jedynki" czy ojca wszystkich FPS - Wolfensteina 3D, to by ju? nie by?o tych samych emocji, co wtedy, gdy si? cz?owiek dorwa? do tego po raz pierwszy.

http://jantom.info
Pawson91
no madrze powiedziane Grin

www.insidepc.info
JazOOn
jantom napisa?/a:
@Pawson91 - pami?taj o jednym. To co by?o kiedy?, zawsze wydaje si? pi?kniejsze (i nieraz jest). S?dz?, ?e jakbym dzisiaj zasiad? do Cywilizacji "jedynki" czy ojca wszystkich FPS - Wolfensteina 3D, to by ju? nie by?o tych samych emocji, co wtedy, gdy si? cz?owiek dorwa? do tego po raz pierwszy.

Pawson91 napisa?/a:
no madrze powiedziane Grin

...bo prorok jest tylko jeden...

sleepwalker
Nio ja pami?tam jak dzi?... komputer przywieziony z Niemiec z wystawki.. Wink Zakupi?em go za pot??n? kwot? 100z?... By? to autentyczny 80286 z, chyba, 640kb sta?ej pami?ci RAM. Do tego monitor 12'' na karcie Hercules oczywi?cie czarno-bia?y... No i nie?miertelny DOS 6.22 (rado?? wpisywania komend z klawiszy...) oraz graficzna nak?adka na dosa - Windows 3.1. A to wszystko na 40MB (!!) dysku twardym. To by?y czasy... Moje pierwsze gry: Blues Brothers, Blockout (wypa?na - gram do dzi?)... i wszelakie karcianki... Pami?tam, gra?em te? w dosowe tekstówki RPG... Eh... Wink

A? si? ?ezka zakr?ci?a w oku... Chyba wyci?gn? sobie C-46 i pogram w Bubble-Bobble... Smile

A co do wieku? jestem ze z?otego rocznika 1985... Wink
Edytowane przez sleepwalker dnia 20.02.2006 19:40:18

http://almostunrealphotoblog.blogspot.com/
Pieka
Nie wydaje sie Wam, ze "delikatnie" zeszliscie z tematu? Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
wlodi
Pieka nazwa tematu "Wasz wiek" jest tylko przykrywk? a my tu obgadujemy i planujemy inwazje obcych na Ziemie Grin

Pieka
wlodi napisa?/a:
Pieka nazwa tematu "Wasz wiek" jest tylko przykrywk? a my tu obgadujemy i planujemy inwazje obcych na Ziemie Grin

Mam nadzieje, ze wezmiecie mnie ze soba? Znaczy na ziemie Grin Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
wlodi
Oczywi?cie wszyscy nasi znajomi, ca?a ekipa supportu przetrwa dzieki temu ze im pomagamy. O matko czuje sie jak w kinie na Star Wars Grin

jantom
Nie znacie si?...Wink Jacy kosmici? Jaka inwazja? Przecie? wiadomo, ?e tutaj tworzymy plany, jak sprawi?, ?eby sygna? Radia Maryja dotar? równie? do Marsa.Grin

http://jantom.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl