ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
The Kroax v7
mentorogame
krystian1988 napisa?/a:
Podaj adres strony.

Oto mój ma?y regulamin, jeden punkt pewnie b?dzie si? zgadza? z regulaminem tego forum.

1. Zakaz reklamowania na forach w?asnych produktów. stron itp.
2. Je?eli chcesz pooglada? strone to polecam: milanos, youtube, twojseans, filmmix... S? znacznie lepiej zrobione i to w CMS-ie.
3. Je?eli nie sta? cie na w?asny pomys? na strone to odwo?aj sie do punktu 2.
4. Je?eli chcesz zer?n?? strone jota w jote to odwo?aj si? do punktu 2, a nie wykorzystujesz strone nierozwini?t?.
5. Do prostego skryptu nie-potrzebne jest ogl?danie. Jak wyglada PHP-Fusion i Kroax to chyba kazdy wie.
6. Jestem pocz?tkuj?cy i nie potrzebuje ?eby kto? ?mia? si? z mojej twórczo?ci, pracuje na okrag?o i nie mam kiedy czyta? stosy poradników PHP.
Dzi?kuj?.

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - Pieka 17.07 - 12:28

Edytowane przez Pieka dnia 17.07.2010 12:31:03

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 18:13:52
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
eldiablo
Bez jaj, @krystian1988 chcia? adres strony, nie ?eby zerzn?? strone czy pooglada? strone, tylko zobaczy? jak to wygl?da z tym stronicowaniem, a Ty wyskakujesz z jakim? regulaminem.

Nie chcesz pomocy to ... (sam sobie doko?cz).

A w temacie, czy jak ustawiasz po ilu filmach ma by? podzia?, nie wyskakuje jaki? b??d ? Mo?esz te? sprawdzi? czy w bazie (phpMyAdmin) jest wprowadzone stronicowanie. Bo z tego co pami?tam dzia?a bez problemu.

Mo?e co? modyfikowa?e? i ?le to zrobi?e? lub update skryptu i nie wszystkie pliki zosta?y nadpisane (np: przez zako?czenie po??czenia).
Edytowane przez eldiablo dnia 17.07.2010 10:01:39

http://dropdire.pl
mentorogame
Dzi? cz?owiek ?lizga sie na wszystkich a stronice wygl?daj? tak ?e ich nie ma. Wystarczy?o napisa? to co kolega ze powinny by? i ze przy modyfikacjach musia?em usun?? co?.
Edytowane przez Pieka dnia 17.07.2010 12:25:32

krystian1988
Dla mnie jest to proste, nie chce poda? strony, czyli wynik jest taki, ?e nie posiada on stopki. My jeste?my od pomocy a nie od kserowania stron.
Edytowane przez krystian1988 dnia 17.07.2010 15:43:32
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

mentorogame
Po pierwsze stopka jest, po drugie koniec tematu ten Kroax w_ogóle jaki? biedny same b??dy i bugi a po trzecie prosz? o prosty zwyk?y skrypt, ?ebym móg? sobie zrobi? stronicowanie w The Kroax.

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - krystian1988 17.07 - 16:48

Edytowane przez krystian1988 dnia 17.07.2010 16:46:26

Chemikpil
Po pierwsze zasady j?zyka polskiego. Wol? si? nie zastanawia? ile masz lat czytaj?c twoje posty.
Po drugie skoro ma b??dy to sobie je popraw.
Po trzecie tu nie ma wró?ek i ?ycze? nie spe?niaj?.

Masz jaki? problem to zle? komu? jego rozwi?zanie. Wtedy ten kto? b?dzie dzia?a? na twoich warunkach. Nawet nie musisz mu dawa? adresu strony wi?c jeste? w pe?ni bezpieczny.

Koniec tematu. Nast?pne posty nie dotycz?ce bezpo?rednio Kroax'a, b?d? usuwane a autor mo?e liczy? si? z konsekwencjami.
Edytowane przez krystian1988 dnia 17.07.2010 19:58:34
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
mentorogame
Chemikpil napisa?/a:
Po pierwsze zasady j?zyka polskiego. Wol? si? nie zastanawia? ile masz lat czytaj?c twoje posty.
Po drugie skoro ma b??dy to sobie je popraw.
Po trzecie tu nie ma wró?ek i ?ycze? nie spe?niaj?.

Masz jaki? problem to zle? komu? jego rozwi?zanie. Wtedy ten kto? b?dzie dzia?a? na twoich warunkach. Nawet nie musisz mu dawa? adresu strony wi?c jeste? w pe?ni bezpieczny.

Koniec tematu. Nast?pne posty nie dotycz?ce bezpo?rednio Kroax'a, b?d? usuwane a autor mo?e liczy? si? z konsekwencjami.

Ok przepraszam, stronicowanie w phpMyAdmin by?o ustawione i w archiwum kroaxa mia?em stronice, w starcie ju? nie by?o, sam sobie poradzi?em z tym problemem i przy okazji usun??em pare linijek kodu które chyba usuwa?y po roku stare filmy. Nie jestem dzieckiem po_prostu nie lubi?em J?zyka Polskiego.
Edytowane przez krystian1988 dnia 18.07.2010 15:22:53

kisiell9
Ja mam problem z odtwarzaczem, po prostu zamiast odtwarzacza YouTube pokazuje mi si? taki:
img18.imageshack.us/img18/4247/45354944.png
Edytowane przez kisiell9 dnia 01.08.2010 09:39:01

http://computerhelp.za.pl
generaluploads
Jak by? da? kod embed zamiast samego linka to mia?by? odtwarza? YT

Przyk?ad:
img530.imageshack.us/img530/918/beztytuuwsd.png
Edytowane przez generaluploads dnia 01.08.2010 12:34:30

www.generaluploads.pl
kisiell9
No tak, je?eli dodam kod, to wtedy normalnie dzia?aj? filmy.

generaluploads
Powinny dzia?a? wtedy normalnie.

PS:
Pomóg? poprosz?

www.generaluploads.pl
kisiell9
Dzi?ki bardzo za pomoc.Wink

dupej91
Czy jest mozliwosc zrobienia takiej rzeczy jak tutaj: http://www.venue....iapage.php

Skrypt jak wiadomo The Kroax 7.5 - Chodzi o to, ze gdy wejde np na link; mojastrona.pl/mediapage.php - to wyskakuje mi takie samo menu. Jezeli mozna to prosze aby wygladalo to jak oryginalna strona news.php w php fusion, czyli stopka, lewe menu, itp. Tylko bez 'Powitanie' To jest plik: the_korax_center_panel, ktory odpowiada za dodanie srodkowego panelu z tymi info ale na stronie glownej ;/

Sorry za brak polskich znakow.

A to kod owego panelu:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Pieka dnia 04.08.2010 14:47:15

Rafee
Rafee napisa?/a:
Witam,

Czy jest mo?liwo?? dodania opcji w http://www.php-fu...search.php ?eby wyszukiwa?o równie? tre?? znajduj?ca si? kroaxie ?

eldiablo napisa?/a:
Pewnie ?e jest taka mo?liwo??, musisz przygl?dn?? si? jak wygl?daj? np:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

W katalogu includes\search i analogicznie zrobi? dla Kroax'a.

Witam, nie mog? sobie z tym zbytnio poradzi? :/
Bardzo prosi?bym o pomoc.... co za co zamieni? ?eby by?o ok.. i gdzie odpowiada funkcja za wy?wietlenia kategorii któr? mog? wybra? aby przeszuka?o j? bo nie mog? znale?? aby doda? now? ...

djexx
Czy da si? do tego dostosowa? htaccess ?
Edytowane przez konto usuniete dnia 05.09.2010 17:20:19

kisiell9
Czy jest mo?e mo?liwo?? dodania pod filmem opisu i komentarzy, w miejscu zaznaczonym na screenie.img834.imageshack.us/img834/3467/40891.th.jpg

Komentarze próbowa?em w ten sposób:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

no ale niestety zamiast doda? komentarz, przekierowywuje mnie na stron? g?ówn?.
Edytowane przez kisiell9 dnia 16.09.2010 15:38:44

Rafee
Witam,

Czy jest mo?liwo?? aby utworzy? dodatkowy wpis do bazy, tak aby podczas dodawania nowego filmiku by?o dodatkowe pole na "?ród?o filmiku" a potem w stronie klipu znajdowa? si? adres ?ród?a..

Wie mo?e kto? jak to zrobi??

Edit: Wystarczy mi zapytanie do bazy aby dok?adnie doda? tak? komórk? do ka?dego z dodanych filmów

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie Tematu - jantom 16.10 - 17:27

Edytowane przez Rafee dnia 16.10.2010 19:26:03

generaluploads
Mo?na w kodzie embed dopisa? ?ród?o: tekst szybki i ?atwy sposób.

www.generaluploads.pl
Rafee
Tak wiem, ale chcia?bym ?eby mia?o to swoj? warto??/tabele w bazie... Zawsze mo?na by j? wstawi? na stron? gdzie tylko si? podoba oraz w razie nie potrzeby wy??czy?....
Edytowane przez Rafee dnia 17.10.2010 16:49:19

Szapko
Paczka w pierwszym po?cie ma b??d, poniewa? na stronie z filmikiem wy?wietla si? s?ynne "???".
Edytowane przez Szapko dnia 23.10.2010 15:00:31

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl