ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
problem
erwinn
no nie ba?dzo... tam nie mam takiej opcji zeby wywalic TEN blok.. oczywi?cie inne sa.. to jak wreszcie mam to zrobic??

W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 21:45:30
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
?lepy czy co?? jak to nbie ma jak jest. WY??CZ to nie ?aska??
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

erwinn
spokojnie... czekaj.. nie ma opci wylacz dla tego bloku.. dla innych jest... moze faktycznie ja jetem ?py.. ale naprawde tego nie widze...(tego bloku)

erwinn
elo .. niech mi ktos pomoze Sad((

SebaZ
a angielski znasz?? nie ma panelu go?? jest user_info_panel i to wy?aczasz
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

erwinn
no to patrz.. http://www.chd.za...screen.jpg
NIE MA WY??CZ!!!!! i jest "dane o userze" ...

BlackDog
a spróbuj sobie przekopiowac raz jeszcze na ftpa plik user_info_panel ,
moze Ci to pomoze

erwinn
NIe pomoglo SadSadSad

SebaZ
erwinn jak dajesz screena to nie rób w takiej rozdzielczo?ci. Zmniejszaj go i obcinaj niepotrzebne rzeczy. Za d?ugo trzeba czekac na za?adowanie

a z tym panelem to rzeczywi?cie dziwne :/

MiChalSzy
Mo?e pomo?e informacja, ?e u mnie te? akurat przy panelu usera nie ma ?adnych opcji (podobnie jak to jest na za??czonym wcze?niej zrzucie). Kiedy? by?y, wi?c po którym? upgradzie fusiona te? si? zdziwi?em jak znikn??y. Pomy?la?em jednak, ?e to modyfikacja maj?ca na celu, ulepszenie, gdy? wcze?niej kto? na forum tutaj pisa?, ?e wy??czy? ten panel a pó?niej nie móg? si? zalogowa?Smile. Wiem, ?e jest na to rozwi?zanie, ale mo?e w celu unikni?cia takich sytuacji wprowadzono te zmiany. U?ywam eXtreme packa. pozdrawiam

PS.
Co si? dzieje z eXtreme? Mam nadziej?, ?e szybko wróci bo jest bardzo przydatna.

zszywak
Sprawa jest do?? prosta - edytuj plik:

/fusion_admin/panels.php

wsz?dzie tam gdzie znajdziesz takie wyra?enie:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

zmie? user_info_panel na jak?? zmyslon? nazw? - np: user_user_panel. Wszystko wróci do normy i b?dziesz móg? wy??czy? panel z danymi o userze (a tym samym panel logowania)

A gbyby? mia? problemy z odszukaniem i zamian? w/w kodu - ponizej jest plik - wystarczy go wrzu?ic do w/w katalogu, czyli: /fusion_admin/ i gotowe.

zszywak dodał/a następującą plik:
panels[77].zip [1.74kB / 351 Pobrane]

Edytowane przez zszywak dnia 27.03.2005 00:49:52

http://z-themes.pl
erwinn
No ba .. dziala!!! thx.. ale znow mi sie pojawil problem.. (same problemy mam) jak dodaje zdi?cia do galerii to mi ich nie wysy?a... po klikni?ciu w zapisz nie pojawia sie srodkowy panel.. tylko panele poboczne (srodek jest pusty, bez niczego), a jak dodaje zdiecie w "zarz?dzaniu grafikami" to szystko dziala... co z tym zrobic??

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl