ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Blok "szukaj" na g?ównej
SebaZ
no to ci kurna napisa?em co masz zmieni? zeby sie nie rozjezd?a?o. Angielskiego sie uczysz?? width to szeroko??
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:35:21
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
only
A Ty nie rozumiesz po polsku, ?e tu nie chodzi o szeroko???
Jeszcze raz napisz?: chodzi o przestawianie tabel, stronka wariuje, nie wiem jak mam Ci to inaczej wyt?umaczy?.. szeroko?? nie ma tu nic do rzeczy, czytaj prosz? ze zrozumieniem.
Pozdrawiam,
- - - - - - - - -
renault 19

SebaZ
to juz zalezy od skórki jaka masz. Musisz sam pokombinowac z htmlem i tabelami. Tyle chyba potrafisz PfftPfft
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Frik
Podmie?:

".LAN_401." <input type='text' name='stext' value='".stripinput($stext)."' class='textbox' style='width:200px'><br>
<input type='submit' name='search' value='".LAN_400."' class='button'><br>

pomog?o ?
Edytowane przez Frik dnia 23.04.2005 11:19:15

http://www.teampoland.prv.pl
only
SebaZ napisa?(a):
to juz zalezy od skórki jaka masz. Musisz sam pokombinowac z htmlem i tabelami. Tyle chyba potrafisz PfftPfft

A mo?esz zrobi? kopiuj/wklej tego kodu co mi poda?e? na swoj? stronk?, mo?e wtedy zrozumiesz. Skórka nie ma tu nic do rzeczy moim zdaniem.
Pozdrawiam,
- - - - - - - - -
renault 19

only
Frik napisa?(a):
Podmie?:

".LAN_401." <input type='text' name='stext' value='".stripinput($stext)."' class='textbox' style='width:200px'><br>
<input type='submit' name='search' value='".LAN_400."' class='button'><br>

pomog?o ?

Dzieki, ale to tylko zmieni?o sam panel "szukaj", a dok?adniej po?o?enie przycisku, a mi zupe?nie nie o to chodzi. Nie rozwiaza?o to mojego problemu który jest inny po wklejeniu tego kodu. Zmienia si? zupe?nie rozk?ad tabel na stronie, a dok?adniej ?rodkowa kolumna poni?ej panelu "szukaj" w?druje zupelnie poza stron? gdzies na sam dó? strony.
Pozdrawiam,
- - - - - - - - -
renault 19

SebaZ
Skórka nie ma tu nic do rzeczy moim zdaniem.

a w?a?nie ?e Twoje zdanie si? myli. rozk?ad tabel musi byc dostosowany do danej skórki. Pokombinuj z kodem.

only
A co ma wspólnego blok ze skórk?? Skórk? mo?na zmienia?, ka?dy u?ytkownik mo?e mie? inn?.
Pozdrawiam,
- - - - - - - - -
renault 19

SebaZ
du?o. Poza tym sam mozesz sobie poprawi? tabelki

only
OK, spytam inaczej. Czy po kopiuj/wklej do "Zarz?dzanie blokami"-->"dodaj nowy panel" z opcj? "?rodek" kodu który wklei?e? 21-04-05 23:09 wszystko jest ok?
Edytowane przez only dnia 23.04.2005 17:40:20
Pozdrawiam,
- - - - - - - - -
renault 19

SebaZ
tak

zer0
Przeczyta?em ca?y temat jeden raz i o jeden raz za du?o.. Frown

only: napisz dok?adnie o co Ci chodzi, a ja to zrobie - ratuj?c mojego cz?owieka od molestowania.. Pfft

- ww.old
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

Gregorov
ja na stronie uzylem wlasnie taki blok jaki jest na wczesniej podanej stronie . A kod mam taki choc jest on mozliwy do wyswietlenia chyba z prawej albo z lewej tylko niestety:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Spruboj cos pokombinowac
__/|\ AtRi RioT /|\___

only
Gregorov napisa?(a):
ja na stronie uzylem wlasnie taki blok jaki jest na wczesniej podanej stronie . A kod mam taki choc jest on mozliwy do wyswietlenia chyba z prawej albo z lewej tylko niestety:
[code]
Spruboj cos pokombinowac

No i to jest kod który dzia?a, WIELKIE DZIEKI :-)
Troche przerobi?em ustawienie przycisków i jest okey.
POZDRAWIAM.
Pozdrawiam,
- - - - - - - - -
renault 19

only
wwold napisa?(a):
Przeczyta?em ca?y temat jeden raz i o jeden raz za du?o.. Frown

only: napisz dok?adnie o co Ci chodzi, a ja to zrobie - ratuj?c mojego cz?owieka od molestowania.. Pfft

- ww.old

No to przeczytaj jeszcze raz w?tek jak sie zachowuje "Twoj cz?owiek". W razie czego s?u?e innymi postami w których równie? popisuje sie swoj? wysokowydajn? elokwencj?. Chyba jasne, ?e gdyby u?ytkownicy php-fusion pozjadali wszystkie rozumy jak SebaZ to takie forum jak to nie by?oby potrzebne.

Pozdrawiam,
- - - - - - - - -
renault 19

SebaZ
skoro uwa?asz jak stara?em Ci si? pomóc to pozjada?em wszystkie rozumy to ty chyba masz bardzo wysokie mniemanie o sobie i o swojej wiedzy jak nie potrafisz g?upich tabelek poprawi?

Gregorov
a ja ze swojej strony chcialem podziekowac adminowi http://freeware.w...
gdyz kiedys tez potrzebowalem tego bloku
THX !!
SmileSmile
__/|\ AtRi RioT /|\___

only
Gregorov:
Po pierwsze jeszcze raz dzi?ki za podanie kodu, mo?e przyda si? innym:-)
Twoja wersja jest idealna do u?ytku w bocznych panelach (prawy lub lewy).
Gdyby kto? chcia? wykorzysta? w panelu ?rodkowym to mo?e u?y? poni?szego:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez only dnia 24.04.2005 12:20:04
Pozdrawiam,
- - - - - - - - -
renault 19

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl