Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
masowy e-mail???
|
|
erdei |
Dodany dnia 09.10.2005 16:19:25
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 130 Data rejestracji: 14.03.2005 20:18 |
Kurde moll wkurzacie mnie (dobrze ze dopiero tera czytam to ![]() Np. przydal by sie automatyczny mail o glosowaniach na mojej stronie... |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 15:04:45
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
erdei |
Dodany dnia 09.10.2005 18:14:24
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 130 Data rejestracji: 14.03.2005 20:18 |
i zrobilem w phpmyadminie przenieszenie userów ale musi byc jakis normalniejszy sposób..![]() |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 09.10.2005 19:09:47
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
erdei napisa?/a: i zrobilem w phpmyadminie przenieszenie userów ale musi byc jakis normalniejszy sposób.. ![]() Wiesz, w zasadzie to jest taki mod i nazywa sie....... Newsletter Sluzy dokladnie temu celowi ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mozesz wbrew woli userow wysylac im jakiekolwiek informacje!! To bylby SPAM. Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
gacekrobert |
Dodany dnia 15.02.2006 22:28:41
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 3 Data rejestracji: 08.08.2005 21:54 |
Kopiuj?c adresy z bazy danych mog? stworzy? liste meilingow? w outlooku. Ale nie o to chodzi to trwa ze kilka minutek, a tak po za tym to trzeba to robi? za ka?dym razem jak si? zaloguje kto? nowy a takich osób mo?e by? sporo. Ja chcia?bym po prostu wys?a? maile do wszystkich osób zarejestrowanych na mojej stronce a nie w newsletterze. O spam si? nie martwi? na stronce b?d? logowa? si? osoby które chc? otrzymywa? ode mnie wiadomo?ci. Po co maja rejestrowa? si? i na stronce i w newsletterze. Seryjny e-mail do zarejestrowanych, albo do jakiej? wybranej grupy u?ytkowników to by by?o to. Czy gdzie? znajd? cho? przypominaj?ce co? podobnego MODy PS Zapewne i tak mi nie pomo?ecie bo temat by? juz wiele razy poruszany i ko?czy?o si? na jednym - wyzwiskiem od psyholi i takich tam Ale i tak z góry dzi?ki za szybk? odpowiedz na moj? pro?b? |
|
|
wlodi |
Dodany dnia 15.02.2006 23:11:12
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 765 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 16.09.2005 23:50 Złamana licencja |
gacekrobert napisa?/a: PS Zapewne i tak mi nie pomo?ecie bo temat by? juz wiele razy poruszany i ko?czy?o si? na jednym - wyzwiskiem od psyholi i takich tam Jak masz takie podejscie do sprawy to lepiej nie bierz sie za to. Kazdy stara sie pomóc jak najlepiej potrafi. Mo?e znajdzie sie osoba która bedzie wiedzia?a jak takie cos zrobic lub wie gdzie takie cos jest ![]() Edytowane przez wlodi dnia 15.02.2006 23:11:53 |
|
|
gacekrobert |
Dodany dnia 15.02.2006 23:49:53
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 3 Data rejestracji: 08.08.2005 21:54 |
sorki ale przeczyta?em dyskusj? wy?ej i nie licz? na wiele z tego tytu?u bo go?ciowi chodzi?o dok?adnie o to samo co mi a wda? si? w ostatecno?ci w jak?? niepotrzebn? k?utni? po prostu nie licze na wiele pozatym chc? unikn?? obelg w moj? strone ?e nie potrafi? szuka? albo ?e "za pocz?tkuj?cy" jestem Poczekamy zobaczymy czy ko? pomo?e |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.09.2006 19:05:16
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Jako, ?e to ma?o aktualne to: Wszystko w szukajce zale?y od tego jakimi operujemy nazwami. Globalny email= masowy=mass. I pewnie by? co? znalaz? bo sam ju? nie raz to pisa?em. Zrobi? jednak podsumowanie moich do?wiadcze? w tym temacie-DLA CIEBIE. Tego typu mail musi korzysta? z listy meilingowej. Z dost?pnych infusionów-warunek ten spe?nia-newsletter_panel, jedna z jego wersji posiada opcj? dodania wszystkich u?ytkowników do listy meilingowej(wymuszenie?). Nast?pnym rozwi?zaniem jest wys?anie PW z opcj? wy?lij do wszystkich i wcze?niej ustawion? opcj? w zarz?dzaniu stron?/prywatne wiadomo?ci/Powiadomi? e-mailem o nowej Prywatnej Wiadomo?ci?=TAK. Wczoraj te? doda?em na forum plik register.php, który a?tomatycznie dodaje usera przy rejestracji do listy mejlingowej newsletera. Te dwa ostatnie rozwi?zania s? jak propozycja-mo?na wy??czy?-u?ytkownik-ETYKA, PRAWO. Natomiast E-mail globalny, to spam i nie przestrzeganie prawa. |
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |