ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
masowy e-mail???
erdei
Kurde moll wkurzacie mnie (dobrze ze dopiero tera czytam to Grin). Nikt nie wie o modzie massemail czy cos podobnego?
Np. przydal by sie automatyczny mail o glosowaniach na mojej stronie...

http://erdei.aplus.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 15:04:45
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
erdei
i zrobilem w phpmyadminie przenieszenie userów ale musi byc jakis normalniejszy sposób..Angry

http://erdei.aplus.pl
Pieka
erdei napisa?/a:
i zrobilem w phpmyadminie przenieszenie userów ale musi byc jakis normalniejszy sposób..Angry

Wiesz, w zasadzie to jest taki mod i nazywa sie.......
Newsletter

Sluzy dokladnie temu celowi Grin Grin Grin Grin
Nie mozesz wbrew woli userow wysylac im jakiekolwiek informacje!! To bylby SPAM.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
gacekrobert
Kopiuj?c adresy z bazy danych mog? stworzy? liste meilingow? w outlooku. Ale nie o to chodzi to trwa ze kilka minutek, a tak po za tym to trzeba to robi? za ka?dym razem jak si? zaloguje kto? nowy a takich osób mo?e by? sporo. Ja chcia?bym po prostu wys?a? maile do wszystkich osób zarejestrowanych na mojej stronce a nie w newsletterze. O spam si? nie martwi? na stronce b?d? logowa? si? osoby które chc? otrzymywa? ode mnie wiadomo?ci. Po co maja rejestrowa? si? i na stronce i w newsletterze.

Seryjny e-mail do zarejestrowanych, albo do jakiej? wybranej grupy u?ytkowników to by by?o to. Czy gdzie? znajd? cho? przypominaj?ce co? podobnego MODy

PS Zapewne i tak mi nie pomo?ecie bo temat by? juz wiele razy poruszany i ko?czy?o si? na jednym - wyzwiskiem od psyholi i takich tam

Ale i tak z góry dzi?ki za szybk? odpowiedz na moj? pro?b?

wlodi
gacekrobert napisa?/a:
PS Zapewne i tak mi nie pomo?ecie bo temat by? juz wiele razy poruszany i ko?czy?o si? na jednym - wyzwiskiem od psyholi i takich tam

Jak masz takie podejscie do sprawy to lepiej nie bierz sie za to. Kazdy stara sie pomóc jak najlepiej potrafi. Mo?e znajdzie sie osoba która bedzie wiedzia?a jak takie cos zrobic lub wie gdzie takie cos jest Smile
Edytowane przez wlodi dnia 15.02.2006 23:11:53

http://telegram.revo.la
gacekrobert
sorki ale przeczyta?em dyskusj? wy?ej i nie licz? na wiele z tego tytu?u bo go?ciowi chodzi?o dok?adnie o to samo co mi a wda? si? w ostatecno?ci w jak?? niepotrzebn? k?utni? po prostu nie licze na wiele pozatym chc? unikn?? obelg w moj? strone ?e nie potrafi? szuka? albo ?e "za pocz?tkuj?cy" jestem

Poczekamy zobaczymy czy ko? pomo?e

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Jako, ?e to ma?o aktualne to:
Wszystko w szukajce zale?y od tego jakimi operujemy nazwami.
Globalny email= masowy=mass.
I pewnie by? co? znalaz? bo sam ju? nie raz to pisa?em.
Zrobi? jednak podsumowanie moich do?wiadcze? w tym temacie-DLA CIEBIE.
Tego typu mail musi korzysta? z listy meilingowej. Z dost?pnych infusionów-warunek ten spe?nia-newsletter_panel, jedna z jego wersji posiada opcj? dodania wszystkich u?ytkowników do listy meilingowej(wymuszenie?).
Nast?pnym rozwi?zaniem jest wys?anie PW z opcj? wy?lij do wszystkich i wcze?niej ustawion? opcj? w zarz?dzaniu stron?/prywatne wiadomo?ci/Powiadomi? e-mailem o nowej Prywatnej Wiadomo?ci?=TAK.
Wczoraj te? doda?em na forum plik register.php, który a?tomatycznie dodaje usera przy rejestracji do listy mejlingowej newsletera.
Te dwa ostatnie rozwi?zania s? jak propozycja-mo?na wy??czy?-u?ytkownik-ETYKA, PRAWO.
Natomiast E-mail globalny, to spam i nie przestrzeganie prawa.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl