Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Wype?nienie podstrony tre?ci? - jak!?
|
|
| Pieka |
Dodany dnia 22.04.2008 12:04:07
|
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
polna-mysz napisa?/a: ...utworzy?am stron? informacyjn? Firma2 o identyfikatorze viewpage.php?page_id=7. Niestety dalej jest tak samo - wprowadzona tre?? strony informacyjnej zapisuje si? tylko w bazie a nie w pliku viewpage.php.. I bardzo dobrze! Strony Informacyjne zawsze zapisywaly sie, zapsuja i z pewnoscia beda zapisywaly sie w bazie, poniewaz tak to dziala. Jesli chcesz inaczej, to zapoznaj sie z tematem http://www.php-fu...ad_id=8214. W tym przypadku edytujesz pliki np. Notatnikiem lub Pajaczkiem, uzupelniasz trescia, nastepnie wstawiasz na serwer, a link do pliku podajesz w menu strony. Edytowane przez Pieka dnia 22.04.2008 12:11:45 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 27.10.2025 00:38:45
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| polna-mysz |
Dodany dnia 22.04.2008 13:19:29
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 20 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 12.04.2008 22:12 |
Bardzo dzi?kuj?, z?ozy?am to razem co teraz napisa? PIEKA i wczesniej DJPromo. Rozumiem i przetestowa?am to ju?, ?e plik który chc? edytowa? edytorem zewn?trznym ma miec taki schemat jak mi do??czy? DJPROMO - to mi dzia?a!![]() Wczesniej wydawa?o mi sie ?e mam edytowa? edytorem zewn?trznym plik zmodyfikowany z viewpage.php - i to mi nie dzia?a?o. Mam te? odpowied? w postaci, ?e dodatkow? stronk? informacyjn? mog? edytowa? albo w zewn?trznym edytorze albo w zarz?dzaniu tre?ci? CMSa ale nie mog? tej samej stronki robi? na zmian? (uzupe?nia?) w ten i ten sposób! Tylko chyba nie zgodz? si? z wlodekp, ?e "wszystko co mam w bazie mam te? w pliku" bo jak napisa? PIEKA i jak u mnie si? dzieje je?li dodatkow? stronk? informacyjn? robi? w zarz?dzaniu tre?ci? CMSa to tre?? zapisuje si? tylko w bazie a nie jakim? pliku mojastrona.php ! ![]() ..lub viewpage.php !
Edytowane przez polna-mysz dnia 22.04.2008 13:21:18 |
|
|
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |