ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Informacja o ilo?ci dodawanych zdj?? w miesi?cu
kefirek
To co poda?em dzia?a dobrze zobacz na fotce masz daty tych fotek które doda? user o id1 a kod wy?wietla tylko te z MIESI?CA MAJA ZACZY?EM KOROPKAMI wiec kod dzia?a jak nale?y

Mo?e najpierw policz r?cznie dobrze ile doda?e? fotek w tym miesi?cu, screen: http://images25.f...1fee2a.jpg
Edytowane przez Pieka dnia 18.05.2008 18:23:30

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 14:15:18
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piwi
Pobra?em plik z Twojego za??cznika, s? polski znaki.

Nadal jest problem z tym licznikiem. On liczy na 100 % zdj?cia nie tylko z maja, a tak?e z kwietnia (pewnie od po?owy), bo sprawdza?em, liczy?em ile kto doda? w maju i jest du?o mniej ni? licznik pokazuje !! Jestem pewien, ?e jest co? ?le.

U Ciebie mo?e i jest OK, ale u mnie jest nadal ?le...

Mo?e najpierw policz r?cznie dobrze ile doda?e? fotek w tym miesi?cu

Policzy?em i w tym miesi?cu doda?em 8 zdj??. Innym te? pokazuje po kilkana?cie zdj??, mimo ?e nikt jeszcze nie wrzuci? wi?cej jak 10 w maju.
Edytowane przez Piwi dnia 18.05.2008 17:39:37

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ju? mnie to je?y okrutnie;
Zobacz ten nie ma nic wspólnego z kodem Kolegi;
wlodekp dodał/a następującą plik:
user_info_panel.zip [1.27kB / 351 Pobrane]

wlodekp.europa.pl
Piwi
Dzi?ki W?odku za zabranie g?osu. Sprawdzi?em plik z Twojego za??cznika, równie? niestety podaje za du?o zdj?? ni? faktycznie dodano w maju...
Edytowane przez Piwi dnia 18.05.2008 18:12:26

Powiem tak nie wiem jak Ty tam masz, ja teraz doda?em z dwóch ró?nych kont fotki raz 5 raz 8 mam formularz mog? jednorazowo 10 i pokazuje ok nie chce mi si? zmienia? dat wcze?niejszych zdj??,ale formu?y kalendarza swojej jestem pewien na 100% sprawdza miesi?? dodatkowo z tego roku bez odejmowania tylko normalnie jak w kalendarzu.

wlodekp.europa.pl
kefirek
Masz zainstalowany MOD-Dodatkowa galeria czy masz tylko podstawow? galeri??

Piwi
kefirek napisa?/a:
Masz zainstalowany MOD-Dodatkowa galeria czy masz tylko podstawow? galeri??

Podstawow?

Dobra zmieniam daty fotek, bo to jest niemo?liwe aby nie dz??a?o?

wlodekp.europa.pl
Piwi
Chyba wiem w czym problem.

Jak pami?tacie, niedawno robi?em zmiany w galerii z dodatkowymi polami. Powsta?y nowe pola, i 5-ego maja wzi??em si? za wszystkie stare zdj?cia i zacz??em je edytowa? i dodawa? opisy do tych nowych pól. Z tego co teraz widz?, data dodania ka?dego zdj?cia to ... w?a?nie 5-ty maj. My?l?, ?e to jest powód, tylko czemu jak edytowa?em fotki to zmienia?a si? data na t? z dnia edycji, zamiast zosta? ta, kiedy zdj?cie zosta?o naprawd? za?adowane ?

To jest proste przy akceptacji nades?anych fotek photo_datestamp=time() czas bie??cy jest wprawdzie pole submit_datestamp ale u?ywane do wy?wietlania, mo?naby si? pokusi? o zapis z tym polem?
EDYCJA
Jednak po przemy?leniu sprawy zmiana tej daty jest bezsensem, bo ta data jest dat? publikacji materia?u gdzie Ty jako admin to robisz, a mo?esz przecie? te? usun?? albo opublikowa? po tygodniu.
W tej kwestii przerobi?em newsy gdzie dat? i publikuj?cego w edycji admin mo?e zmieni?, w tm przypadku wydaje mi si? to niecelowe.
Edytowane przez wlodekp dnia 18.05.2008 19:20:28

wlodekp.europa.pl
Piwi
No nic, od czerwca b?dzie to dzia?a? my?l? w pe?ni poprawnie Smile Dzi?ki Panowie za pomoc.
Pozdrawiam

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl