ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Polska na Euro 2008!
JazOOn
matigck149 napisa?/a:
No i odpowied? na pytania "jaki b?dzie wynik wg Niemców" nasuwa si? sama. Ciekawe co bukmacherzy powiedz? je?li b?d? musieli p?aci? 6,9 za ka?de euro postawione na nas. Oby Polska jutro wygra?a a Niemcom ?eby si? odechcia?o zbytniej swobody i dumy.

To by by?o ciekawe, stawiasz 1000 euro u Buka na Polske a jak nasi wygraj? masz prawie 7tys euro Pfft

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 00:40:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Ogol sie
Jak Polska wygra to gol? dy?k? na ?yso bo za bardzo w to nie wierz?, ale si? zalo?y?em.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Wracam w?a?nie z proszonej obiadokolacji od Rodziców mam 200m.
Si?? rzeczy szed?em osiedlem mi?dzy blokami.
Mas? balkonów flagi szaliki transparenty POLSKA 2008.
Prywatne samochody antenki z flagami.
Mieszkam na 2 pi?trze du?ego 3 klatkowego wie?owca ze swojego balkonu innych nie widz?(166 rodzin).
Poszed?em wi?c specjalnie na drug? stron? ulicy-wylotowa na Warszaw?, obluka? swój blok.
Naliczy?em kilkadziesi?t balkonów z czym?.
S?dz?, ?e u was jest podobnie.
Ma?o, ?e na dworzu parówa, atmoswera bardzo gor?ca.

wlodekp.europa.pl
Piotrroger
Nie wyobra?am sobie co b?dzie je?li Polska wygra na ulicach Grin Co chwile b?dzie sygna? policji s?ycha? Smile

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
Spaik
No to wygralismy Sad ehh Podolski zdrajca;/

Piotrroger
Jaki znów zdrajca? To PZPN go nie chcia?o...

userbar_sparta3.gif

Matts
Podolski zdrajc?? Czy?bym nie wiedzia? o jakim? spisku przeciwko Polakom ze strony Niemców. We? Spaik nie przesadzaj. To ?e Podolski ?e nie gra z nami to znaczy, ?e jest zdrajc?. Roger te? jest zdrajc??

http://plaq.pl
danX
No pewnie by by? gdyby nie to ?e wczoraj chyba gra? najlepiej ze wszystkich "polaków) (przynajmniej ja tak s?dzeGrin). Szkoda ?e przegrali?my... Mo?emy jeszcze wyj?? z grypy, ale szanse malutkie. Sad
...je?li pomog?em kliknij pomóg?! http://www.cierpi... - moja piersza stronka!

k@mil007
Szanse wcale nie s? takie ma?e jak nam si? wydaje.
Musimy tylko wygra? mecz z Austri? i zremisowa? z Chorwacj?.
Przy za?o?eniu, ?e Niemcy ograj? Chorwatów np 2:0 i wygraj? w Austriakami (dajmy na to 3:0), a nasze mecze sko?cz? si? np:
z Austri? 2:0
z Chorwacj? 1:1

to tabela wygl?da tak:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Czyli w tym wypadku wychodzimy z grupy. Oczywi?cie to s? moje za?o?enia, ale wydaje mi si?, ?e te wyniki s? najbardziej prawdopodobne :)
Edytowane przez k@mil007 dnia 09.06.2008 17:33:33

danX
Tylko najpierw trzeba zremisowa? z Chorwacj?, a Niemcy wygraj? z Chorwatami 2:0 Wink. Chcia?bym szczerze jednak by reprezentacja Polski wysz?a z grupy!
...je?li pomog?em kliknij pomóg?! http://www.cierpi... - moja piersza stronka!

Marvin-Nekromanta
Jasne. Jestem patriot?, ale wiem, ?e nawet LEO "for money" nie da rady wytrenowa? naszej .... bufonowatej dru?yny. Trzeba by?o wi?cej flag wywiesza?, nasz team by? za pewny wygranej i ******. Heh, no có?. Módlmy si? o wygran? z Austri? i Chorwacj? oraz przegran? Niemców z tymi dru?ynami (?eby **** nie wyszli z grupy).

Pieka
Co tu duzo mowic, nie znam sie na technice gry w pilke, ale jedno nawet ja widze, a mianowicie totalne braki kondycyjne naszych przedstawicieli. Niemcom pod tym wzgledem, nie dorastaja do piet.
Reasumujac, wiecej cwiczen, a mniej glupot, a bedzie kiedys szansa na wygrana w tak prestizowych zawodach jak obecne.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wooya
Mnie tam kolo kijka lata. Mecz jako widowisko byl naprawde dobry, a rzadko ogladam mecze, wiec wiem o czym gadam Wink A ze polacy po [cenzura]e dostali? Nalezalo i m sie. Niemcy byli swietnie przygotowani na szybkie kontrofensywy co zaowocowalo owymi dwoma golami i tyle. Szacun dla niemcow i szacun dla polakow za na prawde dobry mecz. Over.
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Ogol sie
Jeden mecz za?atwiony zosta?o jeszcze 2 oby nie by?o podobnie.

Piotrroger
Pieka - akurat o kondycje najmniej bym si? martwi?. Braki kondycyjne niektórych zawodników (bo tylko nie którzy nie wytrzymali) wynikaj? z braku gry w swoich klubach. Leo nie mo?e przez 3 tygodnie przygotowa? kompletnego "?ó?tka" do ca?ego meczu.
Martwi? mnie bardziej Krzynówek i Smolarek - to oni powinni by? czo?owymi zawodnikami naszej Reprezentacji. Mam nadziej? ?e wej?cie Rogera od 1. minuty zmieni oblicze gry zespo?u, bo w meczu z Niemcami to on najbardziej si? wyró?nia? z naszego zespo?u.

userbar_sparta3.gif

Spaik
Powiedzmy o tym tak. Mielismy dwie klarowne sytuacje! Poczatek meczy Lehman piastkuje pilke przed 16-stke gdzie znajduje sie nie pilnowany Krzynowek ktory uderze lewa noga ( jest lewonozny ) panu Bogu w okno! Ludzie jak tam mozna ? Wystarczylo troszke techniki i slabszy strzal w ktorys rog i cieszylibysmy sie z prowadzenia. Nastepnie Zurawski ehh nie siadla mu ta pilka. Szkoda. A po trzecie Zurawski nie chcial sie przyznac w przerwie meczu trenerowi o swojej kontuzji! Jakby to zrobil to Roger wszedlby od razu po polowie. No coz wydaje mi sie ze z austryjakami powinnismy sobie poradzic przeciez to 100 druzyna UEFA Pfft Trzymajmy kciuki ;]

JazOOn
Je?li ju? wyjdziemy z grupy to z 2 miejsca. A wszystko na to wskazuje ?e w grupie A Portugalia b?dzie pierwsza. A z nimi ju? pokazali?my, ?e mo?na wygra? Pfft

Spaik
Mecz meczowi nie rowny Smile

JazOOn
Sta?o si?. Niemcy przegrali z Chorwacj?, zatem sytuacja w naszej grupie bardzo sie skomplikowa?a.
Gdyby wygra?y Niemcy, wystarczy?oby zwyci?stwo z Austria i remis z Chorwacj?.
Teraz jednak gdy Niemcy pozostali z 3 punktami, a Chorwaci maj? 6, Polska potrzebuje dwóch zwyci?stw, bo raczej trudno sobie wyobrazi? pora?k? Niemców z Austria.
Polska musi pokona? Chorwacje, która dzi? pokona?a Niemcy.

sexyfacio
Dla wiernych kibiców szukaj?cych wizerunku najukocha?szego arbitra dla Polaków.

http://cache.view...CFC4C15FBB
Edytowane przez sexyfacio dnia 12.06.2008 23:05:23

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl