ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Brak "kodu potwierdzaj?cego" podczas rejestracji
LAbUdZiN
To samo jest na www.prv.pl Wink

www.takgramy.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 15:04:44
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
lupozo
Je?li chodzi o boo.pl to wystarczy otworzy? plik includes/securimage/securimage_show.php i po:
Pobierz kod źródłowy  GeSHi: PHP
  1. include 'securimage.php';
Zinterpretowano w sekund: 0.018, wykorzystano GeSHi 1.0.8.10

doda?
Pobierz kod źródłowy  GeSHi: PHP
  1. putenv('GDFONTPATH=' . realpath('.'));
Zinterpretowano w sekund: 0.017, wykorzystano GeSHi 1.0.8.10

Wkrótce dodam arta jak zainstalowa? i skonfigurowa? php-fusion 7 na boo.pl
Edytowane przez lupozo dnia 15.03.2009 21:23:05

matty24
Dzi?ki wielkie za pomoc.
Nareszcie uda?o mi si? naprawi? ten kod.

k@mil007
A co mo?na zrobi? je?li po wybraniu w PA kodu jako Tekst, nadal wyswietla sie jako obraz... (a wlasciwie sie nie wyswietla wcale bo gd nie ma)
My?la?em, ?e bez skoro nie mam gd to uzyje tekstu a tu lipa... :/

skoczek010
A na prv.pl co zrobi??? Bo dopisa?em ten kod i dalej nie dzia?a. ;/ Wy?wietla si? tylko g?o?niczek, a obrazka brak.
Edytowane przez ICEK dnia 11.04.2009 17:59:13

youranime.prv.pl
rimmey
W?a?nie mam ten sam problem jak wy?ej.
Edytowane przez Pieka dnia 22.06.2009 21:58:51

Kinimodek
Ja tak samo, z tym wyj?tkiem, ?e swoj? stron? trzymam na unl.pl, który, niedawno wprowadzi? reklamy...
stronghold_banner.jpg

portfolio2.jpg
|Tworzenie layout'ów, ci?cie layout'ów, kodowanie layout'ów|

http://www.stronghold.unl.pl
rimmey
Kinimodek napisa?/a:
Ja tak samo, z tym wyj?tkiem, ?e swoj? stron? trzymam na unl.pl, który, niedawno wprowadzi? reklamy...

No ja te? mam taki problem wiec to nie wina php-fusion bo nie jestem sam.Napisa?em w?asnie do adminów unl.pl
Edytowane przez rimmey dnia 24.06.2009 15:22:40

Pieka
Z tego, co widze, Captcha jest generowana poprawnie i problem jest tylko z odczytem. Jestem ciekawy, co oni tam pokombinowali, ze szlag trafil generowanie grafiki GD. Jak tylko cos bedziecie wiedzieli, dajcie znac.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Kinimodek
Pieka napisa?/a:
Z tego, co widze, Captcha jest generowana poprawnie i problem jest tylko z odczytem. Jestem ciekawy, co oni tam pokombinowali, ze szlag trafil generowanie grafiki GD. Jak tylko cos bedziecie wiedzieli, dajcie znac.
Jutro, albo pojutrze powinienem otrzyma? informacje na ten temat od UNL, gdy? postanowi?em do nich napisa? odno?nie tej kwestii... BTW, tak z zupe?nie innej beczki, to uwa?am, ?e ten ca?y unl si? popsu?... Nie doj, ?e wprowadzili reklamy, to teraz jeszcze mam problemy z kodem potwierdzaj?cym i jeszcze paroma innymi wtyczkami i panelami Sad...
stronghold_banner.jpg

portfolio2.jpg

rimmey
Reklamy ma?e s? ale przecie? to serwer DARMOWY a co do paneli to jakie CI nie chodz??
Edytowane przez Pieka dnia 24.06.2009 15:53:01

Pieka
Panowie, napisalem wyraznie, ze macie pisac jak bedziecie mieli jakies konkrety uzyskane od administracji.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
MajkelxD
Mi administracja nigdy nic konkretnego nie napisa?a w odpowiedzi na moje wiadomo?ci do nich. Ogólnie to nie dzia?a oczywi?cie captcha i np znak wodny w galerii wi?c polecam w??czy? rejestracje z akceptacj? u?ytkowników przez administratora i wy??czy? znak wodny w galerii.

PS. Skórka Aer równie? nie dzia?a poprawnie na unl.pl

Kinimodek
Dok?adnie opisa?em ten (min.) problem administracji UNL i otrzyma?em tak? odpowied?:
" Postaramy si? reklam? zlikwidowa? w miar? szybko najprawdopodobniej z nowym tygodniem zniknie "

stronghold_banner.jpg

portfolio2.jpg

rimmey
Kinimodek masz co? nowego??

Kinimodek
rimmey napisa?/a:
Kinimodek masz co? nowego??
Tak, wydaje mi si?, ?e dzisiejszego dnia UNL naprawi? problem z GD. Tak?e rejestracja, kontakt i par? innych powinny ju? poprawnie dzia?a? Smile.
stronghold_banner.jpg

portfolio2.jpg

lui
Witam. Ja mam taki problem, ?e podczas rejestracji nie wy?wietla si? kod potwierdzaj?cy jako tekst tylko jest sam "g?o?nik". My?la?em, ?e na prv.pl jest co? pokombinowane ale co dziwne... wczoraj zainstalowa?em Guestbook v4.11 PL i tu kod potwierdzaj?cy jako tekst wy?wietla si?. Dodam, ?e kod jako obrazek te? nie dzia?a tak samo jak przy rejestracji. Co zrobi? aby kod potwierdzaj?cy wy?wietla? si? równie? podczas rejestracji jako tekst?

www.lui.ugu.pl
khaman
Co zrobi? aby kod potwierdzaj?cy wy?wietla? si? równie? podczas rejestracji jako tekst?

Zajrzyj do swojego Panelu Admina w Ustawienia Rejestracji.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

lui
khaman napisa?/a:

Zajrzyj do swojego Panelu Admina w Ustawienia Rejestracji.

Zajrza?em nie raz. Ustawi?em kod jako tekst i dalej jest g?o?nik natomiast brak liter i cyfr do wpisania jako kod.

www.lui.ugu.pl
nmpministranci
Mam identycznie taki sam problem jak @lui. Frown
Born to be Wild.Cool

niepale4.jpg

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl