ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 28

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zrobienie z u?ytkownika moderatora
rachubson12
U mnie nie mo?na doda? pojedynczego u?ytkownika ?eby modernizowa? forum. Trzeba zrobi? grup?. A chce tylko, ?eby 2 u?ytkowników modernizowa?o forum, i ?eby nie tworzy? dla nich grupy.
Edytowane przez rachubson12 dnia 11.04.2010 17:25:35

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:34:29
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
khaman
Nie da si?. Forum moderuj? grupy nie u?ytkownicy. Masz utworzy? grup?. W grupie mo?e by? nawet jeden u?ytkownik, to nie ma znaczenia.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

ArtSpire
Wszystko jest pi?knie i ?adnie, ale kiedy uczyni?em kogo? moderatorem a on si? nie wykaza?... Zaiste jest to, ?e chcia?bym go zdegradowa? do rangi zwyk?ego usera. Jak to zrobi?? Szukam tutaj, szukam u siebie i nic nie znalaz?em.

EDIT: Dzi?kuj? za poradniki. Poczyta?em i ju? sobie poradzi?em! Smile
Edytowane przez ArtSpire dnia 13.07.2010 11:15:46

khaman
Zapoznaj si? ze swoim PA. Wszystko masz w poradnikach. Po prostu usu? go z grupy.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Pinhead
Sorry za odgrzebanie.
Mam w portalu 3 administratorów - o okre?lonych uprawnieniach. Jednego z nich chcia?bym dodatkowo uczyni? modem. Problem: kiedy dodaj? do spisu forów moderacje administratorów, uprawnienia dostaj? wszyscy admini, a nie tak ma by?. Mam grup? Moderator, ale nie mog? do niej doda? admina bo nie mog? edytowa? jego profilu SmileKiedy w PA daj? jednemu adminowi uprawnienia do edycji forum - mo?e on zak?adac i kasowac fora, itd - ale nie mo?e moderowa? w?tków, postów.
Wiem ?e mog? tego admina uczyni? g?ownym, wtedy z automatu dostanie komplet uprawnie? - mi jednak nie o to chodzi. Ma mie? swoje ograniczone uprawnienia administracyjne plus mozliwo?? moderacji forum. Podejrzewam ?e rozwi?zanie jest banalnie proste - ale zawiesi?em si? jak przy pierwszej instalacji windowsa. Prosze o pomoc.

PS. Wiem ?e topic tyczy sie przekszta?cenia usera w moda - ale nie chc? spamowa? nowym tematem - mo?e da sie to rozwi?za? tutaj ?
Edytowane przez Pinhead dnia 06.01.2011 22:59:08

www.altergothic.pl
Pieka
Pinhead napisa?/a:
...Mam grup? Moderator, ale nie mog? do niej doda? admina bo nie mog? edytowa? jego profilu...

A co za problem wejsc w grupy uzytkownikow, edytowac wlasciwa i dodac do niej wybranego admina?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pinhead
Mówi?em ?e to banalnie proste..a? mi ?yso.
Dzi?ki, Pieka - jak zawsze.

www.altergothic.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl