Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Admin Password Reset (admin_reset)
|
|
Cawe |
Dodany dnia 29.12.2012 11:08:11
|
Przedszkolak Postów: 6 Ostrzeżeń: 2 v7.02.05 Data rejestracji: 09.12.2012 14:13 Złamana licencja |
Wtyczka mi nie działa. Po wpakowaniu rozpakowanego folderu do infusins nic się do instalacji nie pojawia. W odnowieniu hasła co bym nie wpisał pisze mi że jest błędne hasło administratora. Co bym tam nie wpisał wyskakuje : Podano nieprawidłowe hasło administratora. Nie mogę tego hasła jakoś zmienić przez php Admin ? |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 11:03:31
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
SQ7RJH |
Dodany dnia 11.01.2013 19:33:44
|
Przedszkolak Postów: 2 v7.02.02 Data rejestracji: 02.01.2013 18:22 |
Wtyczka mi nie działa. Po wpakowaniu rozpakowanego folderu do infusins nic się do instalacji nie pojawia. W odnowieniu hasła co bym nie wpisał pisze mi że jest błędne hasło administratora. Co bym tam nie wpisał wyskakuje : Podano nieprawidłowe hasło administratora. Nie mogę tego hasła jakoś zmienić przez php Admin ? Mam dokładnie to samo. A najlepsze jest to, że tego hasła nie zmieniałem i używam trzech wariantów tego samego. Żadne nie pasuje, a jestem pewien, że nie użyłem nic innego. Normalnie koszmar, nie wiem czy to ma znaczenie że parę dni temu nie mogłem się zalogować na swoje hasło do logowania. Postąpiłem tradycyjnie odzyskałem hasło klikając na link "zapomniałem hasła" oczywiście po zalogowaniu zmieniłem na swoje to którego używałem wcześniej. NIe rozumiem co tu się stało. |
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |