Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
B??dny adres linka aktywacyjnego w e-mailu
|
|
bacyk |
Dodany dnia 16.02.2013 00:29:29
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 12 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 15.02.2013 21:34 |
A zapytam jeszcze o jedn? rzecz czy jest co? takiego jak baza danych u?ytkowników. Chodzi o to ze ci ludzie którzy próbowali si? zarejestrowa? i dostali ju? email z linkiem który okaza? si? nie aktywny nie mog? na te same dane czyli nick i adres email za?o?y? ponownie konta na mojej stronie. Gdy? maj? info ?e podane dane zosta?y ju? wykorzystane. Ale w rzeczywisto?ci oni tych kont nie aktywowali i nie znajduj? si? na li?cie u?ytkowników ani tych aktywnych ani tych nie aktywnych. A ja nie mog? nigdzie znale?? informacji o u?ytkownikach którzy próbowali aktywowa? swoje konta ale im si? to nie uda?o. Czy istnieje taki plik albo baza danych gdzie mog? te nie udane próby aktywacji usun?? ?eby na nowo mogli wykorzysta? swoje dane PW od moderatora:
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 02:21:15
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 16.02.2013 00:30:13
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Link jest aktywny kilka dni. Pisali?my ju? o tym na forum, poszukaj. Jest na forum wtyczka do tego (http://www.php-fu...d_id=20360), która pozwala przejrze? i ewentualnie usun?? takich u?ytkowników. Poza tym w nowej wersji PHP-Fusion w zarz?dzaniu u?ytkownikami jest mo?liwo?? wybrania tych nieaktywnych. Jestem jaki jestem
![]() |
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |