ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
PHP-Fusion.pl dla WO?P 2009!
hoopak
Proponuj? nie deklarowa? wp?at tylko wp?aca?.

www.hoopak.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 16:56:23
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szymon
@Wooya, przepraszam, ale czy tylko deklarujesz? ?adna kwota nie wp?yn??a od Ciebie, a czekam i czekam... Smile

@Pozostali, no co jest z Wami? Pomagamy czy nie? Nie chc? nikomu wytyka?, ale te par? z?otych to chyba nie du?o, zwa?ywszy na to, ?e pomagamy dzieciom.
A pomys? ze zbiórk? jest chyba zrozumia?y dla ka?dego. Razem mo?emy wi?cej!

www.zloteskrzydlo.pl
decymka
Ja wys?a?am od razu. Mam nadziej?, ?e pieni?dze dotar?y.

nauczycieleprzedszkola.pl
szymon
Oczywi?cie.

www.zloteskrzydlo.pl
Wooya
szymon napisa?/a:
@Wooya, przepraszam, ale czy tylko deklarujesz? ?adna kwota nie wp?yn??a od Ciebie, a czekam i czekam... Smile

Na 10-go wplynie kasa. Obecnie wydrazone moje kieszenie przez sylwestry i swieta Wink
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Pieka
Zostalo juz tylko 17 godzin do konca licytacji Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
bartek124
Hmm, mo?e w kolejnych aukcjach @Pieka pomy?lisz o bannerach czasowych, tzn wy?wietlanie np. przez jeden miesi?c Smile.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Pieka
bartek124 napisa?/a:
Hmm, mo?e w kolejnych aukcjach @Pieka pomy?lisz o bannerach czasowych, tzn wy?wietlanie np. przez jeden miesi?c Smile.

Alez nie ma najmniejszego problemu Smile Piszcie swoje propozycje, bedzie w czym wybierac.

Nasza pierwsza aukcja na rzecz WOSP 2009 zamknela sie kwota 163,49zl!

Uwaga: Oczekujcie w najblizszym czasie kolejnej aukcji Smile
Edytowane przez Pieka dnia 06.01.2009 18:29:56
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
slawekneo
Uuuu no to sie juz nazbieralo Grin

Pieka
W dniu dzisiejszym ruszy?a kolejna aukcja której przedmiotem s?:

3 miesi?ce wy?wietlania bannera na naszym Supporcie.
Aukcja: http://aukcje.wos...tem=227281
Nasz alias aukcji: http://wosp.php-fusion.pl

Banner przy obecnej konfiguracji wykonuje dziennie oko?o 5000 ods?on. Licz?c 30 dni w miesi?cu razy 3 miesi?ce, daje nam to wynik 450 000 ods?on przez 3 miesi?ce. Bior?c pod uwag? powy?sze, ca?o?? jest niezwykle op?acalna.

Zaczynamy od 10z?, a ca?a wylicytowana kwota zostanie automatycznie przekazana na XVII Fina? WO?P.
Zako?czenie bie??cej aukcji zaplanowali?my na dzie? tegorocznego fina?u WO?P, czyli 11.01.2009.

Mamy nadziej?, ?e równie? Wy pomo?ecie nam rozreklamowa? t? aukcj?. Liczymy na Was. Je?li kto? mia?by ochot? pomóc nam w dotarciu do jak najwi?kszej rzeszy ewentualnych darczy?ców, wystarczy, ze umie?ci na swojej stronie poni?szy kod bannera, jako np. nowy panel umiejscowiony na ?rodku:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Banner wyglada nastepujaco:
www.php-fusion.pl/images/wosp_php-fusion-pl_2009.gif
Zapraszamy do licytowania.
Edytowane przez Pieka dnia 07.01.2009 21:31:03
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
m_i_n
Mam pytanie, czy ew. emisj? mo?na pó?niej przesun?? w czasie? tzn. wykorzysta? dopiero w przysz?o?ci?
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
Pieka
m_i_n napisa?/a:
Mam pytanie, czy ew. emisj? mo?na pó?niej przesun?? w czasie? tzn. wykorzysta? dopiero w przysz?o?ci?

Nie bedzie z tym problemu, o ile ta przyszlosc zostanie jasno okreslona. Wszystko w granicach rozsadku.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
m_i_n
Ma na my?li tutaj czas góra 1 miesi?ca.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
Pieka
m_i_n napisa?/a:
Ma na my?li tutaj czas góra 1 miesi?ca.

Jak najbardziej, nie bedzie zadnego problemu. Zapraszam do licytacji, pamietajcie, ze to sa 3 miesiace!
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DJPromo
No i odemnie co? b?dzie 40z? daje na razie na konto Szymona Smile w tej Licytacji bo dopiero wyp?ata dosz?a :/

Ps../ Szymon jak dojdzie daj PW
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

szymon
Oczywi?cie. Niestety nie ma mnie od jutra do soboty ca?y dzie?, wi?c podam wszystko w niedziel? rano.
A pozosta?ych kolegów zach?cam do dalszej pomocy. Wcze?niej zaktualizowa?em informacj?.

www.zloteskrzydlo.pl
Pieka
Cos nam licytacja zamarla, a final juz jutro.. Zapraszam i jednoczesnie zycze powodzenia Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
hoopak
Aukcja zako?czona! Wygra?a nasza zbiórka pieni?dzy, na drugiej aukcji wspomogli?my WO?P kwot? 260,00 z?!
??cznie, dzi?ki Wam na WO?P wp?yn??a kwota 423,49z? !!

Bardzo dzi?kujemy za udzia? w licytacjach!
Edytowane przez Pieka dnia 12.01.2009 00:13:50

www.hoopak.pl
szymon
Hoopak mnie wyprzedzi?, ale co tam Smile

Z tego miejsca pragn? podzi?kowa? wszystkim bior?cym udzia? w naszej zbiórce pieni??ków. Uzbierali?my poka?n? sum?. Dzi?ki wielkie! Mi?o mi, gdy te kilka osób odpowiedzia?o na moj? propozycj?Wink

Aha, ten bannerek. Mo?e faktycznie sobie wstawimy swoje bannerki? Prosz? o kontakt ze mn? PW/GG. A ja ju? to ustal? dalej.

www.zloteskrzydlo.pl
Pieka
Jest mi bardzi milo poinformowac Was, ze otrzymalismy oficjalne podziekowania od WOSP Cool
W chwili obecnej korzystalismy z konta imiennego na Allegro WOSP, zatem i podziekowania sa imienne, wiec nastepnym razem, czyli w 18 finale wystartujemy juz z nowego, a przy tym oficjalnego konta Smile
Pozwoli mi to na umieszczanie skanow w/w podziekowac w tematach dotyczacych aukcji/akcji z danego roku.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl