ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Konsola Pozdrowie? v1.4
DjJohn
Witam wszystkich.
Je?li ju? pad? temat konsoli to ja bym mia? pro?b? zwi?zan? z ow? wtyczk?, by? by kto? wstanie zrobi? wtyczke ale pe?n?, czyli

(konsola pozdrowien, top lista, ustawianie grup dost?pu u?ytkowników, pozdrowienia online, kick autopilota, blokada przed kickiem, je?li kto? prowadzi audycje, statystyki shoutcast z mo?liwo?ci? edycji jakie opcje maj? si? wy?wietla? w panelu statystyki wraz ze zdj?ciem prezentera, ramówka, opcja banów,
i tym podobne)

My?l? ?e taka wtyczka przyda?a by si? nie jednemu,
i nie jeden by? by niezmiernie wdzi?czny.

Widz? w koledze DJPromo wielki potencja? wi?c gor?co zach?cam do rozbudowania wtyczki.
Pozdrawiam wszystkich.

Bardzo prosz? o pomoc, kto by si? podj?? rozbudowania skryptu, jestem wstanie zap?aci? za wykonanie ros?dn? cen?.
Edytowane przez DjJohn dnia 11.02.2012 13:12:52

www.DjJohn.ugu.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 17:30:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
DJPromo
Witam Ponownie w tym temacie. Jako ?e postanowi?em ponownie dzia?a? w temacie radiowym wznawiam w wolnych chwilach prace nad ulepszaniem Konsoli.

Obecnie zaimplementowany zosta? shoutbox do panelu admina w celu prowadzenia wiadomo?ci dla DJ od adminów.
Dalej zosta?a napisana Lista Ostatnio granych utworów do podgl?du admina jak i dj bez konieczno?ci ju? logowania si? do serwera.
Ilo?? utworów wy?wietlanych jest uzale?niona od ustawie? serwera !!

Zosta?a do?o?ona opcja Kopnij Autopilota Wink na razie w facie testów bez blokady przed kickiem, je?li kto? prowadzi audycje (nie wiem jak to rozwi?za?);/

W przygotowaniu jest ramówka do tego b?d? integracja z Ramówka kolegi @Zezol
Oraz toplista.
Przepisanie pewnych elementów na ajax i poprawa kodu to w najbli?szym czasie.
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

P4nch0
U mnie wtyczka wcale nie pojawia si? w panelach do dodania,wie kto? dlaczego? wrzucam wszystko jak nale?y,instaluj? ale gdy chc? doda? panel i wybieram plik to nie wy?wietla mi folderu z tym panelem.

PATRYXx
Witam.
Przepraszam ?e od?wie?am ale kiedy? korzysta?em z tej wtyczki i chcia?bym jeszcze raz jej u?y? na stronie swojego radia. Niestety wtyczka wy?wietla b??dy z tabelami w panelu admina jak i w konsoli pozdrowie? oprócz tego nie da si? w niej pisa?. Je?li mo?na prosi? o update do najnowszej wersji PHP Fusion by?bym wdzi?czny lub te? o podanie alternatywy dla tej wtyczki.
Zamieszczam te? b??dy jakie wyskakuj?, by? mo?e da si? jako? rozwi?za? ten problem r?cznie.

Konsola pozdrowie?:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Konsola pozdrowie? w panelu administratora:

Kiedy? chodzi?o elegancko, aktualnie takie b??dy wyskakuj? po jej zainstalowaniu. Hosting jest na stronie CBA.
Pozdrawiam.

Edit.

Jeszcze tutaj znalaz?em b??d z tabel?.

Konsola pozdrowie?, panel administratora, pobierz pozdrowienia:

Edytowane przez PATRYXx dnia 24.07.2014 14:39:22
Staram si? pomóc na ile umiem.

bogdan
Co do instalacji tabel w bazie to zastosuj si? do tego -> http://www.php-fu...d_id=32570
Czyli odinstaluj wtyczk?, edytuj plik infusion.php i zainstaluj ponownie.
Czy innych b??dów w dzienniku nie b?dzie - tego nie wiem.
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
PATRYXx
bogdan napisa?(a):

Co do instalacji tabel w bazie to zastosuj si? do tego -> http://www.php-fu...d_id=32570
Czyli odinstaluj wtyczk?, edytuj plik infusion.php i zainstaluj ponownie.
Czy innych b??dów w dzienniku nie b?dzie - tego nie wiem.

Ok dzi?ki dzia?a. Na pocz?tku my?la?em ?e b?dzie lipa ale policzy?em ile razy wyst?puje i okaza?o si? ?e wi?cej ni? raz. Na chwil? obecn? wszystko trybi. Jeszcze raz dzi?ki za szybkie odp.

Ps. jak tu daje si? pomóg?? Grin
Staram si? pomóc na ile umiem.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl