Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Konsola Pozdrowień v1.4
|
|
DjJohn |
Dodany dnia 11.02.2012 03:12:41
|
Przedszkolak Postów: 15 v7.02.04 Data rejestracji: 18.02.2009 01:11 |
Witam wszystkich. Jeśli już padł temat konsoli to ja bym miał prośbę związaną z ową wtyczką, był by ktoś wstanie zrobić wtyczke ale pełną, czyli (konsola pozdrowien, top lista, ustawianie grup dostępu użytkowników, pozdrowienia online, kick autopilota, blokada przed kickiem, jeśli ktoś prowadzi audycje, statystyki shoutcast z możliwością edycji jakie opcje mają się wyświetlać w panelu statystyki wraz ze zdjęciem prezentera, ramówka, opcja banów, i tym podobne) Myślę że taka wtyczka przydała by się nie jednemu, i nie jeden był by niezmiernie wdzięczny. Widzę w koledze DJPromo wielki potencjał więc gorąco zachęcam do rozbudowania wtyczki. Pozdrawiam wszystkich. Bardzo proszę o pomoc, kto by się podjął rozbudowania skryptu, jestem wstanie zapłacić za wykonanie rosądną cenę. Edytowane przez DjJohn dnia 11.02.2012 13:12:52 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 21.11.2024 20:17:27
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
DJPromo |
Dodany dnia 13.02.2012 18:04:30
|
Bywalec Postów: 630 Pomógł: 41 v7.02.07 Data rejestracji: 13.06.2006 18:51 |
Witam Ponownie w tym temacie. Jako że postanowiłem ponownie działać w temacie radiowym wznawiam w wolnych chwilach prace nad ulepszaniem Konsoli. Obecnie zaimplementowany został shoutbox do panelu admina w celu prowadzenia wiadomości dla DJ od adminów. Dalej została napisana Lista Ostatnio granych utworów do podglądu admina jak i dj bez konieczności już logowania się do serwera. Ilość utworów wyświetlanych jest uzależniona od ustawień serwera !! Została dołożona opcja Kopnij Autopilota na razie w facie testów bez blokady przed kickiem, jeśli ktoś prowadzi audycje (nie wiem jak to rozwiązać);/ W przygotowaniu jest ramówka do tego bądź integracja z Ramówka kolegi @Zezol Oraz toplista. Przepisanie pewnych elementów na ajax i poprawa kodu to w najbliższym czasie. Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać |
|
|
P4nch0 |
Dodany dnia 27.02.2012 19:25:53
|
Przedszkolak Postów: 15 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 24.01.2012 17:46 |
U mnie wtyczka wcale nie pojawia się w panelach do dodania,wie ktoś dlaczego? wrzucam wszystko jak należy,instaluję ale gdy chcę dodać panel i wybieram plik to nie wyświetla mi folderu z tym panelem. |
|
|
PATRYXx |
Dodany dnia 24.07.2014 14:28:34
|
Przedszkolak Postów: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 24.07.2014 14:04 |
Witam. Przepraszam że odświeżam ale kiedyś korzystałem z tej wtyczki i chciałbym jeszcze raz jej użyć na stronie swojego radia. Niestety wtyczka wyświetla błędy z tabelami w panelu admina jak i w konsoli pozdrowień oprócz tego nie da się w niej pisać. Jeśli można prosić o update do najnowszej wersji PHP Fusion byłbym wdzięczny lub też o podanie alternatywy dla tej wtyczki. Zamieszczam też błędy jakie wyskakują, być może da się jakoś rozwiązać ten problem ręcznie. Konsola pozdrowień: Konsola pozdrowień w panelu administratora: Kiedyś chodziło elegancko, aktualnie takie błędy wyskakują po jej zainstalowaniu. Hosting jest na stronie CBA. Pozdrawiam. Edit. Jeszcze tutaj znalazłem błąd z tabelą. Konsola pozdrowień, panel administratora, pobierz pozdrowienia: Edytowane przez PATRYXx dnia 24.07.2014 14:39:22 Staram się pomóc na ile umiem.
|
|
|
bogdan |
Dodany dnia 24.07.2014 14:46:23
|
Ekspert Postów: 2451 Pomógł: 164 v7.02.07 Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Co do instalacji tabel w bazie to zastosuj się do tego -> http://www.php-fu...d_id=32570 Czyli odinstaluj wtyczkę, edytuj plik infusion.php i zainstaluj ponownie. Czy innych błędów w dzienniku nie będzie - tego nie wiem. Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. |
|
|
PATRYXx |
Dodany dnia 24.07.2014 19:18:15
|
Przedszkolak Postów: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 24.07.2014 14:04 |
bogdan napisał(a): Co do instalacji tabel w bazie to zastosuj się do tego -> http://www.php-fu...d_id=32570 Czyli odinstaluj wtyczkę, edytuj plik infusion.php i zainstaluj ponownie. Czy innych błędów w dzienniku nie będzie - tego nie wiem. Ok dzięki działa. Na początku myślałem że będzie lipa ale policzyłem ile razy występuje i okazało się że więcej niż raz. Na chwilę obecną wszystko trybi. Jeszcze raz dzięki za szybkie odp. Ps. jak tu daje się pomógł? Staram się pomóc na ile umiem.
|
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |