ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nowy panel administracyjny
Artur-M
A co z panelami dolnymi i ?rodkowymi? Tak na przysz?o?? - ?eby nie by?o niepewno?ci czy dany panel jest na górze czy na dole to ja bym doda? nieruchomy "panel" - "Newsy".

W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 02:19:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zer0
Artur-M napisa?/a:
A co z panelami dolnymi i ?rodkowymi? Tak na przysz?o?? - ?eby nie by?o niepewno?ci czy dany panel jest na górze czy na dole to ja bym doda? nieruchomy "panel" - "Newsy".

rafik.extreme-fusion.pl/panel.jpg
Przecie? masz w screen'ie "Wiadomo?? powitalna" i "testowy" - nimi tak?e mo?esz manipulowa? przeci?gaj?c do góry i do do?u. Je?li przeniesiesz na boczny panel, to ju? Twoja sprawa jak to b?dzie wygl?da?o - tak?e masz tak? mo?liwo??.

Pozdro,
~ zer0
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

Artur-M
zer0 napisa?/a:
Przecie? masz w screen'ie "Wiadomo?? powitalna" i "testowy" - nimi tak?e mo?esz manipulowa? przeci?gaj?c do góry i do do?u. Je?li przeniesiesz na boczny panel, to ju? Twoja sprawa jak to b?dzie wygl?da?o - tak?e masz tak? mo?liwo??
Pozdro,
~ zer0

No tak Smile Nie skapowa?em o co chodzi?o z tym "testowy".
P.S. Zarz?dzanie paneli zaprezentowane przez Rafika jest suuuper Smile

RaFiK
Nie zbyt dobrze wygl?da? uk?ad 3-kolumnowy wi?c da?em górne nad wszystkimi a dolne pod wszystkimi wi?c chyba wszystko jest jasne ;p W uk?adzie 3-kolumnowym troch? ci??ko si? rozró?nia?o panele górne i dolne... Mog?o jeszcze by? ?e mamy

LEWE -- ?RODKOWE GÓRNE -- PRAWE
------ DOLNE POD WSZYSTKIMI ------

ale uk?ad taki jak jest wydawa? mi si? najlepszy i najprostszy Smile
Edytowane przez RaFiK dnia 14.10.2009 14:42:54

http://fusion-themes.pl
Artur-M
A czy w twoim zmienionym zarz?dzaniu panelami da si? bezproblemowo przenie?? panel boczny do ?rodkowych górnych albo ?rodkowych dolnych?

P.S. Kiedy pierwsza publikacja?
Edytowane przez Artur-M dnia 19.10.2009 13:47:56

piterus
Podobny system zarz?dzania panelami widzia?em w mFusion i je?eli dzia?a tak samo jak autorstwa Wooya to nie b?dzie problemu z przenoszeniem. O ile konstrukcja paneli b?dzie na to pozwala?.
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

RaFiK
Tak jak mówi ~piterus - panel mo?esz bezproblemowo przenie?? ale co z tego je?li b?dziesz mia? w tym panelu zastosowan? funkcj? openside zamiast opentable? B?dzie potrzebna modyfikacja. Nigdy nie widzia?em co i jak Wooya ma w mFusion...

Kiedy publikacja? Nie mi zna? takie rzeczy... Aktualnie nie mam czasu na dalsz? prac? nad PA... Aktualnie PA w takiej formie i stanie w jakiej jest udost?pniam tylko moim klientom (zleceniodawcom).
Edytowane przez RaFiK dnia 19.10.2009 15:50:26

http://fusion-themes.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl