ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 25

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
Download i podkategorie
mareg
Dyskusja si? rozwin??a znakomicie, tylko zacz?li?my od tego dlaczego download z podkategoriami nie dzia?a, a doszli?my do tego jak naprawi? (przywróci?) stan sprzed próby zainstalowania tego "cude?ka". Czyli nieco zboczyli?my z kursu. Autorka MODa w portalu Fusion MODS z diabelskim u?mieszkiem mówi "sami sobie zobaczcie co zrobi?am" ale na pro?by o wyja?nienie czemu jej MOD nie dzia?a nie reaguje Sad Mo?e SebaZ, skoro tak ch?tnie rzuca tu "gromy" by spojrza? w kod i co? poradzi??

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 18:00:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
dobra, zpodaj linka do tego moda bo nie chce mi si? szuka? Pfft
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Pawson91
http://www.php-fu...oad_id=230
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
SebaZ
heh odpowied? jest bardzo prosta. Pozwólcie ?e was do niej przybli?? Smile :
mareq napisa?:
Mam Fusiona 6.00.206, zainstalowa?em v6.00-Downloads-Sub_Categories-v1.01

ja mu odpisa?em:
co? nie tak zainstalowa?e? albo poprostu u?ywasz z?ych plików

na co mareq odpowiedzia?:
Instalacja jest tak prosta, ?e trudno cos schrzani?, a pliki pobra?em z downloadu, wi?c trudno ?ebym "ja u?ywa?" z?ych plików

i tym mi?ym akcentem odpowiadam wszystkim:
TA MODYFIKACJA JEST DLA PHP_FUSION v6.00.1xx i za ?adne skarby nie b?dzie dzia?a? z wersjami 6.00.2xx i 6.00.3xx st?d te problemy

Jak ja zapyta?em czy aby napewno u?ywacie odpowiednich plików to ka?dy usilnie pisa? ?e u?ywa dobrych, a tu cenzorprawda Wink

Pozdrawiam wszystkich
SebaZ

P.S. nauczcie si? czyta? co ?ci?gacie i instalujecie :/:/
@admini - wkurzajacy ten mod anty wulgaryzmowy Pfft nawet cenzor!! musia?em napisac wymy?lnie bardzo Wink

Gdybys pisal wymyslnie, to nie mialbys problemow z antybluzgatorem Grin /Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 02.01.2006 21:14:07
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

mareg
Mo?e jest jak mówisz, ale:
1. Mod ma w nazwie v.6.00 Download-Subkategorie wi?c sk?d niby ma byc wiadomo, ?e ograniczony tylko do 6.00.1xx?
2. To, ?e MOD le?y w grupie dla 6.00.1xx nie jest dobrym kryterium bo np. flash zegar dzia?a w nastepnych wersjach
PS. mój nick to mareg a nie mareq, ale to tylko tak btw.Smile

SebaZ
?miesz w?tpi? w to co pisz??? Akurat w tym i nie tylko w tym przypadku nie bez kozery ten mod le?y akurat w dziale 6.00.1xx - nie po to s? nadawane numery i wersje ró?nym rzeczom ?eby nie potrafi? z nich korzysta?

bold
Nie ma sensu si? k?óci?, bo to do niczego nie prowadzi - SebaZ ma racj?, wi?c po co dyskutowa??

mareg
SebaZ napisa?/a:
?miesz w?tpi? w to co pisz??? Akurat w tym i nie tylko w tym przypadku nie bez kozery ten mod le?y akurat w dziale 6.00.1xx - nie po to s? nadawane numery i wersje ró?nym rzeczom ?eby nie potrafi? z nich korzysta?

No sorry, ?e "?miem" Smile, ale ?e? mnie rozbawi?! Masz byc mo?e racj?, ?e w tym przypadku MOD le?y nie bez kozery (czy to znaczy ?e le?y z kozer?? (lol)) A id?c dalej za Twoim rozumowaniem, to zegar nie ma prawa dzia?a? w 6.00.2xx, tyle ?e niestety akurat dzia?a Pfft czyli jak napisa?em powy?ej, umieszczenie MOD'a w danej kategorii nie jest warunkiem koniecznym i wystarczaj?cym aby mod dzia?a? tylko w tej wersji.
PS. @bold: Kto si? k?óci? Ja próbuj? tylko rzeczowo podyskutowa?, a ?e SebaZ jest "wyrywny" i ma j?zor wyostrzony jak ?yletka to nie od dzisiaj wiadomo Smile

Pawson91
no to narazie lipa dla tych ktorzy maja fusiona 6.00.301 bo z tego co widze to taki mod szybko nie powstanie narazie musimy czekac Sad
Edytowane przez Pawson91 dnia 02.01.2006 18:10:59

www.insidepc.info
SebaZ
no to narazie lipa dla tych ktorzy maja fusiona 6.00.301 bo z tego co widze to taki mod szybko nie powstanie narazie musimy czekac

jest w EP III Wink
No sorry, ?e "?miem", ale ?e? mnie rozbawi?! Masz byc mo?e racj?, ?e w tym przypadku MOD le?y nie bez kozery (czy to znaczy ?e le?y z kozer?? (lol))

Jakby? chcia? wiedzie? to mam racje w 100%. Czy rozbawi?em Ci? tym, ?e stwierdzi?em fakt i udowodni?em Ci, ?e si? myli?e? ??Cool
A id?c dalej za Twoim rozumowaniem, to zegar nie ma prawa dzia?a? w 6.00.2xx, tyle ?e niestety akurat dzia?a smiley czyli jak napisa?em powy?ej, umieszczenie MOD'a w danej kategorii nie jest warunkiem koniecznym i wystarczaj?cym aby mod dzia?a? tylko w tej wersji.

i kolejny ZONK - rozumowanie to chyba ty masz takie - jakby? zapozna? si? z ró?nicami pomi?dzy ró?nymi wersjami PHP-Fusion to by? wiedzia? o co chodzi. Poza tym g?upi zegar to nie ?aden mod tylko animacja we flashu wstawiona w najprostszy panel. Jak w ogóle mo?na porównywa? te dwie rzeczy?? LOL ShockShockShockShock
?e SebaZ jest "wyrywny" i ma j?zor wyostrzony jak ?yletka to nie od dzisiaj wiadomo smiley
a co ty mozesz o mnie cz?owieku wiedzie??? Nie wiem jak Ty ale ja to mam j?zyk, którego u?ywam do mówienia i wyra?ania my?li - ty mo?e u?ywasz tego narz?du do czego? innego i dlatego piszesz "j?zor" Cool

kondi
Czy nikt nie odpowie na moje pytanie?
Dlaczego w download nie moge podpiac pliku pod kategorie, tych kategori w liscie nie moge wybrac Sad

SebaZ
bo pliki mozesz podpia? tylko do podkategorii. Kategorie sa tylko do podzia?u i wy?wietlania plików

kondi
A jak zrobi? podkategorie ?

SebaZ
tak samo jak kategorie tylko ?e zaznaczasz dodatkowo gdzie ta podkategoria ma by? widoczna 9w jakiej kategorii) ?apiesz?

kondi
Z?apa?em, tyle ?e teraz jak dodaje plik to nic nie daje Sad...

kondi
Wydaje mi si? ze problem tkwi w bazie danych, moze przeslac mi swoja kopie downloads, i downloads_cat ?

Pawson91
a moze masz tez wersje 301 <lol> Grin

www.insidepc.info
kondi
Nie mam 6.00

SebaZ
6.00.xxx a jakie masz te xxx ??

kondi
Niewiem, a jak to sprawdzic ?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl