ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Jak zrobi? stron? popularn??
diablo9983
Wed?ug mnie to z aktualnym lay'em du?o nie zawojujesz. Design musi by? przejrzysty, a twój zbytnio nie jest. Bardziej odpycha ni? zach?ca.

Pozdrawiam Diablo9983

W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 02:19:25
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
nmpministranci
Witam,
Mam pewne zastrze?enia do ostatniego postu Damiana. Bowiem @damian2221 piszesz w temacie, ?e szukasz porad jak zrobi? witryn? popularn?. Kolega @Joordan za? bardzo dok?adnie, a zarazem krótko spisa? kilka istotnych porad dotycz?cych Twojego tematu. @Joordan wyra?nie mówi:
4. Wykonaj czytelny przejrzysty layaut na stron?

I trudno si? z nim nie zgodzi?. Layout to podstawa. Od tego si? zaczyna. Najpierw robimy stron? "technicznie", nast?pnie za? dodajemy tre??. Potem jest trudno cokolwiek poprawia? i "?ata?"
I zapewniam Ci? osobi?cie, ?e mówi?c na temat layautu:
4. A po co ten wystarczy!
mylisz si? bardzo. Naprawd? najpierw warto zacz?? od wygl?du strony. Nie traktuj tej wypowiedzi jako z?o?liwo??, ale jako cenn? porad?. Musz? przyzna?, ?e kiedy? mia?em identyczny problem taki jak Ty teraz.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Edytowane przez nmpministranci dnia 09.06.2010 21:06:45
Born to be Wild.Cool

niepale4.jpg

eldiablo
@damian2221 nie obra? si?, ale dopóki nie zaczniesz stosowa? netykiety, polskiej pisowni, szczególnie interpunkcji i nie zdecydujesz si? w ko?cu czy piszesz z ma?ych czy du?ych liter, to lepiej ?eby? da? sobie w ko?cu definitywny spokój z tematem promocji. Nie bierz tego do siebie, ale co ty chcesz promowa? ?

1) Logo to s? jakie? jaja, ju? lepiej przywró? te p?omienie.
2) Tre??,... bez komentarza, pisownia polska jest Ci kompletnie obca. Brak kropek, brak przecinków, raz z ma?ej raz z du?ej, to wyrazy razem to jakie? "nie po polskiemu" wyrazy.
3) Powiedz szczerze to jest TEST strona, a pracujesz nad inn? ?

Promocja to rozleg?y temat... bez tre?ci, bez wygl?du i bez planów co do tematyki b?dzie Ci ci??ko promowa?:
1) Wymiana linkami - nie ka?dy dodaje wszystkie strony, niekiedy a coraz cz??ciej zwraca uwag? na wygl?d/tre??.
2) Katalogi stron, fora z dzia?em reklama - od tego zacznij.

Obecnie skupi?e? si? na jaki? punktach Google itd., sam do ko?ca nie wiem bo ci??ko mi zrozumie? co tam jest zawarte.

Przegl?dnij strony w sieci, poczytaj poradniki HTML/CSS, tutoriale do GIMP'a lub innego programu graficznego. Zacznij od grafiki, wygl?du, a tre??, staraj si? pisa? po polsku. Nie ka?dy jest or?em na pocz?tku, ale od czego? trzeba zacz??. To je moja rada Pfft

Kto? tam pisa? o gimnazjali?cie, ja bym si? k?óci?, niekiedy Ci m?odzi, pocz?tkuj?cy, potrafi? stworzy? cudo Wink

Damian tylko nie komentuj mnie, i moich wypowiedzi, przeczytaj raz jeszcze, pomy?l, poczytaj tutoriale/poradniki, popracuj nad stron?, przedstaw nam za jaki? czas jej nowy wizerunek i wtenczas mo?na rozmawia? o promocji.
Edytowane przez eldiablo dnia 09.06.2010 21:22:14

http://dropdire.pl
Reyn
damian2221 napisa?/a:
A mo?e kto? wreszcie powie jak wypromowa? stron? czy nie zbyt?!?!?!

Dosta?e? wiele odpowiedzi, na wi?kszo?? "prychn??e?". Skoro nie chcesz ?eby twoja strona spe?nia?a standardy dzisiejszych czasów to nie pisz, proste. I sko?cz z tymi wykrzyknikami, regulamin i netykieta si? k?aniaj?. Wpierw zacznij od siebie, potem bierz si? za stron?, bo widz?, ?e masz wi?kszy problem ze sob?. Przeanalizuj temat dwadzie?cia razy i zastanów si? nad wypowiedziami.

Pozdro!

Geneoo
Masz 40 userów. Moim zdaniem 39 kont to twoje konta, a pozosta?e jedno, to konto twojego kolegi z przedszkola. Chcesz mie? serwis, stronk?, to musisz mie? poj?cie o j?zyku i chocia? troch? instynktu, na tyle, aby twoja stronka nie wygl?da?a jak wyci?gni?ty z kieszeni papierek po czipsach. Zle? komu? taniemu stronk?, mo?e by? amatorka, nie przeszkadza, zap?acisz nie du?? cen?, a mo?e b?dzie przypomina? to stron? www.

Baj

damian2221
Geneoo napisa?/a:
Masz 40 userów. Moim zdaniem 39 kont to twoje konta, a pozosta?e jedno, to konto twojego kolegi z przedszkola.

No to dawaj na solo jak kozak!Poka? swoj? stronk? po?miejemy si? z Twoich userów z "przedszkola".

Sory za ostro??, ale mnie wkurzy?!Wiem ?e chcecie dobrze ale je?li macie si? na?miewa? to lepiej nie piszcie.

Wiadomo?? doklejona:
Dobra to je?eli layout najwa?niejszy to se za?atwi? them!

Wiadomo?? doklejona:
Je?eli kto? jest zainteresowany robieniem layouta zapraszam http://www.php-fu...d_id=30222
Edytowane przez Chemikpil dnia 10.06.2010 17:14:05
Nie no jak Ci si? nie podoba ta str. to musisz by? dziwny jest dost?pna pod adresami
-zn.oz.pl(najkrótszy)
-clickaj.cba.pl(prawdziwy)

http://zn.oz.pl
ELO320
Co ty jeste? jakie? dziecko NEO? Jak nie umiesz przyj?? konstruktywnej krytyki to po jakiego grzyba si? tu w ogol? udzielasz i wypowiadasz? Wpieniasz u?ytkowników ju? nie wspomn? o adminach.
Wci?nij pomóg?! To nie gryzie!

www.imperium-gier.pl
Geneoo
Nie no, nie chodzi o jakie? jechanie na Ciebie, po prostu pisz? co czuj?. Smile Sory je?eli Ci? to urazi?o, ale je?eli zak?adasz taki temat, licz si? z krytyk?. Moje stronki nie s? mo?e idealne, b?d? zadziwiaj?ce, ale s? czytelne i nie bij? w oczy. Smile Twoja strona bije i to bardzo.

jantom
Dobra to je?eli layout najwa?niejszy to se za?atwi? them!

Nie jest najwa?niejszy, najwa?niejsza jest tre?? strony. Wygl?d ma natomiast sprawia?, ?e klient zacznie interesowa? si? tre?ci?, a nie ucieka? z krzykiem i poszukiwa? najbli?szego k?ta, gdzie b?dzie móg? w kuckach possa? kciuka i powtarza? sobie, ?e to by? tylko koszmar. Wszystko zale?y od targetu i od tego, na czym on si? b?dzie skupia?.
Edytowane przez jantom dnia 10.06.2010 23:41:59

http://jantom.info
damian2221
A tak na teraz stron? to jak oceniacie?
Nie no jak Ci si? nie podoba ta str. to musisz by? dziwny jest dost?pna pod adresami
-zn.oz.pl(najkrótszy)

karoldinho
Wola?by? nie wiedzie? Wink

Zanim trafi?em do dzia?u GRY to zesz?o mi 5 minut - dopiero po tym czasie znalaz?em ten dzia?! Ju? nie wspominaj?c o burdelu w innych dzia?ach i te te tytu?y
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRA MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bez sensu, rób to jak robi? inni, bo styl pisowni "pokemon" jest dobry dla dzieci, zastanów si? do kogo kierujesz t? stron?, bo raczej 90% osób od 14 lat wzwy? b?dzie omija?o j? szerokim ?ukiem.

Napisze to co my?l?:
Na razie daj sobie spokój z tymi twoimi projektami, bo z tego po?ytku nie ma i powiem ci szczerze - na "tym czym?" nie zarobisz ani z?otówki! Lepiej baw si? w kodowanie i ca?y czas zdobywaj wiedz? w tym zakresie, by kiedy? jak troszk? doro?niesz i te pomys?y oraz obecny styl al'a pokemon ci wyjd? z nawyku...stworzy? co? co si? spodoba!

I dlatego nie mam stronki bo jestem tego zdania, ?e jak dawa? do sieci projekt to nie jaki? wynalazek z serii niepotrzebnych, tylko stronk? nad któr? sp?dzi?em kawa? czasu i si? spodoba wi?kszo?ci u?ytkowników, a nie 2/100 Grin

Nie komentuj tego postu prosz?, bo napisa?em Ci co my?l?, we? sobie do serca te wszystkie porady co ju? tutaj by?y opisane, wiem ?e jeste? jeszcze bardzo m?ody i masz charakterystyczny dla swojego wieku styl, ale uwierz mi takie co? si? w ogóle nie "sprzedaje" w sieci, zacznij podgl?da? serwisy z prawdziwego zdarzenia i na nich si? wzoruj (nie ?adne NK itp tylko portale tematyczne).
Edytowane przez karoldinho dnia 11.06.2010 13:36:02

damian2221
Spoko, a czemu si? obra?a? mam twarde nerwy.A nawet nie my?l? ?eby wzorowa? si? na tym za przeproszeniem ?mieciu NK na którym ludzie maj? wod? z mózgu i w ogóle NK nie ró?ni si? NICZYM od np. http://www.lot.com wi?c nie wiem co to za schiza ludzie siedz? na tym gównie ca?ymi godzinami,dniami,tygodniami,miesi?cami!TO PO PROSTU ?AL.PL!Dobra bo odchodz? od tematu czyli mam skasowa? te wykrzykniki i CAPSLOCK w grach tak?A i czemu szukac 5minut w MenuG?ównym jak byk jest Gry Flash w górnym menu tak?e.
-zn.oz.pl(najkrótszy)

eldiablo
czyli mam skasowa? te wykrzykniki i CAPSLOCK w grach tak?

Ty nie wagaruj, tylko ucz?szczaj na lekcj? z j?zyka polskiego, cho? teraz to ju? za pó?no bo wakacje :P

Je?eli w temacie tre?ci, to usuni?cie wykrzykników to piku?. A pauzy, przecinki i reszta ? I powiedz mi gdzie? Ty si? uczy? pisa?, oj wagarowa?o si? ?

Dzi? to znaczy jutro xD oko?o godz. 00.00-01.00 zostanie speawdzona poprawno?? plików je?li wszystl si? uda powiadomie Was i zmieni? wesj? strony pami?tajcie bardzo dzi?kuj? u?ytkownikom wesji testowej strony po zmianie wersjii dostaniecie pkt.KA?DY nawey zbanowany! Uda?o si? strona od diz? przechodzi z wersji v3,5(ca?y czas testowej) na v5.0 (wersja stabilna) z okazji tego ?wi?ta ka?dy który testowa? stron? otrzyma 20pkt.!Ale oko?o 12-20godz dzi?.

Pyta?e? si? o styl ? Zmieni?e? na Gillete... i lepiej w porównaniu poprzednim "stylem", tylko to logo, mo?e jaka? inna grafika -> url ilustruj?ca nud? ?
Edytowane przez eldiablo dnia 11.06.2010 14:33:10

damian2221
Gillete ??Ono Sad zmieni?em na Phos a logo... powiedzcie jakiego chcecie bo ja ju? nie wiem co mo?na za logo wymy?li??

Wiadomo?? doklejona:
Eh tera b?dzie jeszcze gorsze, ale ju? nie mam pomys?u oce?cie nowe logo.

Wiadomo?? doklejona:
Eh tera b?dzie jeszcze gorsze, ale ju? nie mam pomys?u oce?cie nowe logo.
Edytowane przez damian2221 dnia 11.06.2010 16:04:40
-zn.oz.pl(najkrótszy)

Reyn
Wiele tutków kr??y na necie. A to, ?e nie umiesz znale?? to twój problem i nie wy?alaj si? nam.

Pozdro!
Edytowane przez Reyn dnia 11.06.2010 16:55:54

Pieka
Je?li jeszcze raz zobacz? posty, które nic nie wnosz? i nie maj? nic wspólnego z tematem, po prostu go zamkn?.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pinhead
Odpowiadam na pytanie z w?tku:
- mocne forum, du?a grupa userów, zwi?zana ze stron?, regularnie tam bywaj?ca
- Du?a ilo?c newsów z konkretnej, chwytliwej tematyki, oczywi?cie tak?e przyda si? furl`s, by ?adnie si? w googlu linkowa?o.
- wspó?praca z innymi, wzajemne linkowania, banery, troche darmowych i nie katalogów SEO
- wsparcie poprzez sociale - fujzbok, majspejs, t?iter, itp
- praca, praca, praca i jeszcze raz praca nad szlifowaniem strony, czytelno?ci?, skórk?, layem paneli, itp

Niestety, niczego takiego nie ma w tym, co nam prezentujesz. Nie zwyk?em krytykowa? cudzych projektów, bo webmaster ze mnie ?aden, ale to co podajesz ludziom do ogl?du, to, wybacz, totalny crap. Chaos, ba?agan, kompletny brak brak przejrzysto?ci, nawalone panele, bez sensu, sk?adu i ?adu, nie wiadomo o czym jest strona, czego dotyczy i dok?d zmierza. Koszmarna ortografia, zerowa stylistyka (sorry, jestem polonist? z wykszta?cenia Smile ) wyobra? sobie ?e kupujesz codzienn? pras? z artami napisanymi w podobny sposób do tego jak Ty zapisujesz info u siebie.
Pisanie do samego siebie na forum, pod testowymi nickami, zakrawa na lekki dowcip. Ja rozumiem testowe wpisy z ró?nych kont, ale po sprawdzeniu ?e jest jak trzeba, nale?y je usun??. Nie wiem, Damian, ile masz lat, ale mam niejasne wra?enie, ?e niewiele - i zabawa z fuzj? jest dla Ciebie pocz?tkiem przygody z www.
Powiem tak - na Twoim miejscu bym skasowa? ca?o??, i bogatszy o nabyt? wiedz? techniczn?, jakiej dorobi?e? si? przy stawianiu tej wersji serwisu, zrobi? to jeszcze raz, od zera.
Ale - nie sam. Pomy?l, dla kogo ma byc serwis, znajd? ze dwóch kumpli, zapale?ców, i zacznijcie budow? na nowo. Bez obrazy. To tylko moje zdanie.

www.altergothic.pl
damian2221
Pinhead napisa?/a:
Pisanie do samego siebie na forum, pod testowymi nickami, zakrawa na lekki dowcip.

He he bo to jest dowcip ;D.
Ale - nie sam. Pomy?l, dla kogo ma byc serwis, znajd? ze dwóch kumpli, zapale?ców, i zacznijcie budow? na nowo. Bez obrazy. To tylko moje zdanie.

Sk?d znam samych za przeroszeniem deb****!Sk?d mam bra? porz?dnych pracowników?Tutaj to nawet nie mam co szuka? bo ka?dy ma swoj? stron?.
-zn.oz.pl(najkrótszy)

eldiablo
A ja tak z innej beczki, mo?e zmieni? nazw? tematu na clikaj opinie oraz dzia? na "Wasza weso?a twórczo??". Ca?y w?tek to taki,... chaos tematyczny, wa?kowany przez dwie strony, a wi?kszo?? postów stanowi jednak opinie "strony" usera damian2221.

Taka moja propozycja, w zwi?zku z tym ?e kto? jednak mo?e szuka? takiego tematu a znajdzie

He he bo to jest dowcip ;D.

jantom
Odeszli?cie na tyle od tematu ogólnego robienia strony popularn? na zrobienie strony za?o?yciela tematu popularn?, ?e go zamykam.
Edytowane przez jantom dnia 12.06.2010 23:27:45

http://jantom.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl