ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
Chat Polskiego Oficjalnego Supportu PHP-Fusion
Milka
Drecha napisa?/a:
Milko, pisz?c konferencj? mia?em na my?li takie oficjalne. U?ytkownicy zadaj? pytania, Support odpowiada.

Wierzysz w to, ?e w dzisiejszych czasach odb?dzie si? to w sposób cywilizowany? Osobi?cie uwa?am, ?e aktualnie poziom kultury dyskusji u znacznej cz??ci u?ytkowników pozostawia wiele do ?yczenia, czego efektem b?dzie wzajemne przekrzykiwanie si? i nawo?ywanie do tego, ?e "To ja tu i teraz potrzebuj? pomocy, a reszta mo?e sobie poczeka?".

Drecha napisa?/a:
Mówi?em, ?e chcia?bym si? tym zaj?? je?li to przejdzie, wi?c i imprezy to obejmuje.

W takim razie, ?ycz? du?o zapa?u, który Ci? nie opu?ci Wink
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!

W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 19:42:00
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Drecha
Ja tylko rzuci?em pomys?em, jednym z wielu. W zupe?no?ci zadowoli mnie te? dynamiczny shoutbox, bez konieczno?ci od?wie?ania, jednak taki chat daje wi?cej mo?liwo?ci Fox. Smile

konto usuniete
Tak zgadza si? i wi?cej roboty, a jak ?ycie si? uk?ada nie ?yjemy tylko supportem. Pewnie, pomys? oznacza Twoj? aktywno??, a dyskusja jest jak najbardziej wskazana.

aldzik
foxi89 napisa?/a:
No s?ysza?em, ze "Dresik" zaprasza nas do siebie. Tylko, ze z noclegiem kiepsko. Hoopak da?by sobie rad? ( pisa? w shoucie, ?e ?pi w domu starców na obstawie WOSP).
A tak serio ju?, to kiepski pomys?. Na prawd? teraz to jest w miar? cicho, ale jak przyjdzie "sezon" to "Dresiku" sam si? zorientujesz, ze dodatkowe miejsca moderowania nam nie s? potrzebne.

foxi89, jak widz? t? twoj? paplanin? to a? mi ?le. S?uchaj rozumiem wyra?a? w?asne zdanie ale ty ju? tu je narzucasz.
Wypowiedzia?e? si? starczy.
Drecha zarzuci? pomys?em i najlepiej b?dzie jak ka?dy max. raz si? wypowie. foxi89,a to ?e masz jak?? rang? na forum nic nie oznacza poniewa? i ty musisz przestrzega? zawartych tu i panuj?cych zasad i ja ci? te? informuje(Drecha zrobi? to kilkakrotnie), ?e zarzuci? jeden z pomys?ów.

Ja uwa?am, i? jest to dobry pomys?, jednak bardzo dobrym pomys?em by?by jaki? bardziej rozbudowany Shoutbox.
Forum zawiera wiele przydatnych informacji, to nie forum to mega BAZASmile Nie raz z pomoc? rzeczywi?cie jest ci??ko (jakie? nie zbyt mi?e odpowiedzi) ale có? trzeba sobie radzi?.

Dzi?ki i pozdrawiam.

ps. wiem ?e foxi89 zaraz odpiszesz no có? riposta z twojej strony jak zwykle musi by?.
Edytowane przez aldzik dnia 08.01.2011 00:05:50
728x901111.jpg

www.p-gry.pl
Drecha
Ja tylko chcia?em doda?, ?e mam "podobn?" rang? do Foxa i nic to nie zmienia. Wypowiedzia? si? jak ka?dy, ma do tego prawo i dzi?kuj? mu za to. Tyle.

konto usuniete
aldzik- Jak mi si? robi ?le, to id? do WC i wk?adam dwa palce.. przechodzi. To, ze jestem moderatorem nie oznacza, ze narzucam cokolwiek. Przyj??em ?wi?t? zasad? " u?ytkownikiem si? jest a moderatorem bywa" Je?li masz do mnie, ale to PW, takie tu panuj? zasady. A kiedy wystarczy mojej "paplaniny" mo?e stwierdzi? Administracja. I bardzo bym Ci? prosi? by? darowa? sobie uwagi pod moim adresem. Tak riposta musi by?, skoro zwracasz si? do mnie.
Edytowane przez konto usuniete dnia 08.01.2011 00:28:10

Drecha
Spokojnie ch?opcy, bo po k?tach porozstawiam. Prosi?bym o powrócenie do tematu, je?li ?aska Smile

Reyn
Mo?e i ja si? wypowiem. Nie podchodz? mi takie cuda jak polchat czy IRC, du?o wygodniejsze s? komunikatory. My?l?, ?e gdyby nawet by?y jakie? spotkania to one by wystarczy?y. Jak ju? zauwa?ono pomys? z kana?em IRC umar?, wi?c my?l?, ?e z polchatem b?dzie tak samo. Co do propozycji od?wie?anego shoutboxa - pada?a taka ju? nie raz, ale jako? nie wida? poczyna? w tym kierunku. Ale tu ju? jest potrzebny g?os administracji jak si? sprawa ma.

Pozdrawiam

aldzik
Drecha sprawdza?em tego polchat'a i jeszcze 2 podobne chyba jednak lepiej by by?o gdyby z tym shoutboxem pokombinowa?. Teraz jednak przyjmuj? stanowisko takie jak Reyn. Rzeczywi?cie administracja musia?aby o czym? takowym pomy?le?.
Wiem równie? jak sprawa z tak? funkcjonalno?ci? wygl?da na innych forach/portalach. Otó? przez pierwszy okres czasu s? na takim czacie wszyscy, jednak pó?niej to umiera. Nie wiem dlaczego tak si? dzieje ?e wi?kszo?? odpuszcza sobie korzystanie z tego. Naprawd? znam wiele stron gdzie pisze "LIVE CZAT - natychmiastowy kontakt z administracj?", a gdy si? wejdzie to nikogo nigdy nie ma. Natomiast na Shoutboxie cz?sto kto? pisze i uwa?am, ?e u?ytkownicy(ci którzy cz?sto korzystaj? z naszego polskiego supportu) s? bardziej przyzwyczajeni z korzystania w?a?nie z niego.

P.S
Je?li masz do mnie, ale to PW, takie tu panuj? zasady.
Dajesz przyk?ad z tym PW, skoro si? tutaj wypowiadasz ale spokoSmile Mhm i szkoda foxi89, ?e wypowiadasz si? ca?kowicie nie na temat. Je?eli nie nosisz okularów to je zakup poniewa? bynajmniej w moim po?cie znalaz?y si? informacje dotycz?ce tematu.
Urzek?a mnie twoja historia z tymi palcami, wed?ug mnie mo?esz w?o?y? ca?? r?k?.

//kolejne wycieczki osobiste zako?cz? sie przykro//khaman
Edytowane przez khaman dnia 08.01.2011 11:28:06
728x901111.jpg

www.p-gry.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl