Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Chat Polskiego Oficjalnego Supportu PHP-Fusion
|
|
Milka |
Dodany dnia 07.01.2011 23:27:14
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1372 Pomógł: 5 Data rejestracji: 02.07.2006 16:56 |
Drecha napisa?/a: Milko, pisz?c konferencj? mia?em na my?li takie oficjalne. U?ytkownicy zadaj? pytania, Support odpowiada. Wierzysz w to, ?e w dzisiejszych czasach odb?dzie si? to w sposób cywilizowany? Osobi?cie uwa?am, ?e aktualnie poziom kultury dyskusji u znacznej cz??ci u?ytkowników pozostawia wiele do ?yczenia, czego efektem b?dzie wzajemne przekrzykiwanie si? i nawo?ywanie do tego, ?e "To ja tu i teraz potrzebuj? pomocy, a reszta mo?e sobie poczeka?". Drecha napisa?/a: Mówi?em, ?e chcia?bym si? tym zaj?? je?li to przejdzie, wi?c i imprezy to obejmuje. W takim razie, ?ycz? du?o zapa?u, który Ci? nie opu?ci ![]() Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 19:42:00
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Drecha |
Dodany dnia 07.01.2011 23:29:12
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 749 Pomógł: 28 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 30.01.2009 17:11 |
Ja tylko rzuci?em pomys?em, jednym z wielu. W zupe?no?ci zadowoli mnie te? dynamiczny shoutbox, bez konieczno?ci od?wie?ania, jednak taki chat daje wi?cej mo?liwo?ci Fox. ![]() |
|
|
konto usuniete |
Dodany dnia 08.01.2011 00:00:51
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 457 Data rejestracji: 04.11.2009 00:54 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Tak zgadza si? i wi?cej roboty, a jak ?ycie si? uk?ada nie ?yjemy tylko supportem. Pewnie, pomys? oznacza Twoj? aktywno??, a dyskusja jest jak najbardziej wskazana. |
|
|
aldzik |
Dodany dnia 08.01.2011 00:04:42
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 76 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 11.01.2008 14:04 |
foxi89 napisa?/a: No s?ysza?em, ze "Dresik" zaprasza nas do siebie. Tylko, ze z noclegiem kiepsko. Hoopak da?by sobie rad? ( pisa? w shoucie, ?e ?pi w domu starców na obstawie WOSP). A tak serio ju?, to kiepski pomys?. Na prawd? teraz to jest w miar? cicho, ale jak przyjdzie "sezon" to "Dresiku" sam si? zorientujesz, ze dodatkowe miejsca moderowania nam nie s? potrzebne. foxi89, jak widz? t? twoj? paplanin? to a? mi ?le. S?uchaj rozumiem wyra?a? w?asne zdanie ale ty ju? tu je narzucasz. Wypowiedzia?e? si? starczy. Drecha zarzuci? pomys?em i najlepiej b?dzie jak ka?dy max. raz si? wypowie. foxi89,a to ?e masz jak?? rang? na forum nic nie oznacza poniewa? i ty musisz przestrzega? zawartych tu i panuj?cych zasad i ja ci? te? informuje(Drecha zrobi? to kilkakrotnie), ?e zarzuci? jeden z pomys?ów. Ja uwa?am, i? jest to dobry pomys?, jednak bardzo dobrym pomys?em by?by jaki? bardziej rozbudowany Shoutbox. Forum zawiera wiele przydatnych informacji, to nie forum to mega BAZA ![]() Dzi?ki i pozdrawiam. ps. wiem ?e foxi89 zaraz odpiszesz no có? riposta z twojej strony jak zwykle musi by?. Edytowane przez aldzik dnia 08.01.2011 00:05:50 |
|
|
Drecha |
Dodany dnia 08.01.2011 00:10:21
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 749 Pomógł: 28 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 30.01.2009 17:11 |
Ja tylko chcia?em doda?, ?e mam "podobn?" rang? do Foxa i nic to nie zmienia. Wypowiedzia? si? jak ka?dy, ma do tego prawo i dzi?kuj? mu za to. Tyle. |
|
|
konto usuniete |
Dodany dnia 08.01.2011 00:24:40
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 457 Data rejestracji: 04.11.2009 00:54 ZBANOWANY: Dożywotnio |
aldzik- Jak mi si? robi ?le, to id? do WC i wk?adam dwa palce.. przechodzi. To, ze jestem moderatorem nie oznacza, ze narzucam cokolwiek. Przyj??em ?wi?t? zasad? " u?ytkownikiem si? jest a moderatorem bywa" Je?li masz do mnie, ale to PW, takie tu panuj? zasady. A kiedy wystarczy mojej "paplaniny" mo?e stwierdzi? Administracja. I bardzo bym Ci? prosi? by? darowa? sobie uwagi pod moim adresem. Tak riposta musi by?, skoro zwracasz si? do mnie.
Edytowane przez konto usuniete dnia 08.01.2011 00:28:10 |
|
|
Drecha |
Dodany dnia 08.01.2011 01:29:32
|
Spokojnie ch?opcy, bo po k?tach porozstawiam. Prosi?bym o powrócenie do tematu, je?li ?aska ![]() |
|
|
Reyn |
Dodany dnia 08.01.2011 08:59:51
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 299 Pomógł: 32 Data rejestracji: 09.10.2009 20:30 |
Mo?e i ja si? wypowiem. Nie podchodz? mi takie cuda jak polchat czy IRC, du?o wygodniejsze s? komunikatory. My?l?, ?e gdyby nawet by?y jakie? spotkania to one by wystarczy?y. Jak ju? zauwa?ono pomys? z kana?em IRC umar?, wi?c my?l?, ?e z polchatem b?dzie tak samo. Co do propozycji od?wie?anego shoutboxa - pada?a taka ju? nie raz, ale jako? nie wida? poczyna? w tym kierunku. Ale tu ju? jest potrzebny g?os administracji jak si? sprawa ma. Pozdrawiam |
|
|
aldzik |
Dodany dnia 08.01.2011 10:27:57
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 76 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 11.01.2008 14:04 |
Drecha sprawdza?em tego polchat'a i jeszcze 2 podobne chyba jednak lepiej by by?o gdyby z tym shoutboxem pokombinowa?. Teraz jednak przyjmuj? stanowisko takie jak Reyn. Rzeczywi?cie administracja musia?aby o czym? takowym pomy?le?. Wiem równie? jak sprawa z tak? funkcjonalno?ci? wygl?da na innych forach/portalach. Otó? przez pierwszy okres czasu s? na takim czacie wszyscy, jednak pó?niej to umiera. Nie wiem dlaczego tak si? dzieje ?e wi?kszo?? odpuszcza sobie korzystanie z tego. Naprawd? znam wiele stron gdzie pisze "LIVE CZAT - natychmiastowy kontakt z administracj?", a gdy si? wejdzie to nikogo nigdy nie ma. Natomiast na Shoutboxie cz?sto kto? pisze i uwa?am, ?e u?ytkownicy(ci którzy cz?sto korzystaj? z naszego polskiego supportu) s? bardziej przyzwyczajeni z korzystania w?a?nie z niego. P.S Je?li masz do mnie, ale to PW, takie tu panuj? zasady. Dajesz przyk?ad z tym PW, skoro si? tutaj wypowiadasz ale spoko![]() Urzek?a mnie twoja historia z tymi palcami, wed?ug mnie mo?esz w?o?y? ca?? r?k?. //kolejne wycieczki osobiste zako?cz? sie przykro//khaman Edytowane przez khaman dnia 08.01.2011 11:28:06 |
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |