ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[USUNIETA STOPKA!]Modu?y do php-fusion
zszywak
Oto kilka linii tego, co do mnie napisa? na GG issen:

ISSEN 2:07:46

zablokowales mi konto

ISSEN 2:07:50

HAHAHAHAHA

ISSEN 2:08:07

lolku ty

ISSEN 2:08:31

da?e? mi bana

ISSEN 2:08:47

za brak stopki ofkoz na echelm?

ISSEN 2:13:15

wszystko sam robie

ISSEN 2:13:36

jestem GRAFIKIEM

ISSEN 2:14:02

dlatego od czasu do czasu kozystam z takich jak ty

tak, tacy w?a?nie u?ytkownicy równie? si? zdarzaj? - ?eruj? na cudzej pracy, i ?miej? sie prosto w nos. Tu na naszym forum nie tylko jest jeden issen, takich osób jest kilka - te osoby uwa?aj?, ?e my jeste?my ich s?u??cymi, którzy maj? robi? za nich to, czego im si? nie chce. ISSEN dosta? bana na amen - ma sta?e IP które zosta?o dodane do czarnej listy serwera. W przeciwie?stwie do Toma2, ktory okaza? si? cz?owiekiem na poziomie, issen jest typowym brudem internetu.

http://z-themes.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 00:47:48
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
zszywak napisa?/a:
tak, tacy w?a?nie u?ytkownicy równie? si? zdarzaj? - ?eruj? na cudzej pracy, i ?miej? sie prosto w nos. Tu na naszym forum nie tylko jest jeden issen, takich osób jest kilka - te osoby uwa?aj?, ?e my jeste?my ich s?u??cymi, którzy maj? robi? za nich to, czego im si? nie chce. ISSEN dosta? bana na amen - ma sta?e IP które zosta?o dodane do czarnej listy serwera. W przeciwie?stwie do Toma2, ktory okaza? si? cz?owiekiem na poziomie, issen jest typowym brudem internetu.

jak napisa?e?, czasem trzeba brudy odkurzy?, a niektóre brudy okazj? si? czystsze ni? my?limy, jednak ten user do nich nie nale?y. W sumie tu nie wiem, czy s?owo user jest na miejscu. Ja nazwa?bym go raczej wirus (biol.), bo tak jak wirus ?eruje na ?rodowisku do wyczerpania zasobów i przerzuca si? na nowe, wbrew woli. Interesuje go tylko w?asne przetrwanie. Niestety, niektórzy mimo banów, emailu do zarz?dców serwera itd. nie zmieni? si? i kropka.

Pieka
Niestety... Mialem ta nieprzyjemnosc byc swiadkiem owych wypowiedzi.
Powiem Wam, ze kazdy z nas pomaga Wam tyle, na ile go stac, a w tym stac mieszcza sie: czas, mozliwosci, chceci itd..
Jednak co jakis czas trafi sie taki "rodzynek" i wtedy wierzcie mi, wszystkiego sie odechciewa Sad

Temat przenosze do wlasciwego dzialu, bo z tym nie ma nic wspolnego Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl