ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wylogowanie po klikni?ciu dowolnego odno?nika
Gismo_PL
Zaczn? od tego w takim razie, ?e dziwi mnie fakt i? nie poda?e? adresu strony, aby mo?na by?o to "dotkn??". Osobi?cie spotka?em si? z problemem identycznym jak Twój jednak z t? ró?nic?, ?e pola konfiguracji istnia?y a by?y b??dnie uzupe?nione. Zmusi?o mnie to do ingerencji bezpo?redniej w baz? z poziomu phpmyadmin'a i Tobie równie? to radz? zrobi?. Rady @Sony'ego s? jak najbardziej prawid?owe i trafne ale dziwi mnie fakt ?lepego wykonywania tych polece? bez zaznajomienia si? ze struktur? bazy z Twojej strony.
Mam tylko nadziej?, ?e nie zaczniesz niebawem pisa? w innym temacie o komunikatach b??dów pojawiaj?cych si? w PA lub na stronie g?ównej Wink.

http://fsong.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 18:13:50
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MUNGO
@Gismo_PL
Widzisz, PhpMyAdmin obcy mi nie jest i to w?a?nie przy jego pomocy dokonywa?em wszystkich zmian.

Co do poprawnej konfiguracji-, próbowa?em przez PA-, lecz ustawienia si? nie zapisuj? (bo jak - je?eli nie ma odpowiednich pól w bazie)-, wykonanie podanego kodu te? nie pomog?o.

Je?eli mo?esz ujawni? Smile to jak rozwi?za?e? swoj? "awari?"-?
Edytowane przez Drecha dnia 16.11.2011 23:55:15

PaLsOn
Mam ten sam problem. Lecz po wszystkich próbach wy?ej napisanych jest dalej tak samo :/ Wie kto? jak to rozwi?za???

Yougamer
Witam wszystkich, mam taki sam problem jak koledzy powy?ej, czyli mog? si? zalogowa? a nie mog? wej?? do panelu admina. Czy ma wp?yw na to fakt, ?e zmieni?em w PA->USTWIENIA->OGÓLNE->ADRES STRONY na adres nieaktywny (zakupi?em domene na nazwa.pl a ona jeszcze nie jest aktywna)? Prosze o pomoc.

yougamer.cba.pl
Apis
Oczywi?cie. W ustawieniach wpisz adres serwera a dopiero jak b?dziesz mia? aktywn? domen? wpiszesz tam t? domen?, czyli:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
Yougamer
Dzi?ki Apis za opowiedz Smile I mam jeszcze jedno pytanie, czy mo?na przywróci? stary adres jako? przez serwer?

yougamer.cba.pl
Apis
Jedynie przez zmian? w bazie danych w tabeli "settings". Mo?esz te? poczeka? na aktywacj? domeny w nazwa.pl. Tam przecie? odbywa si? to bardzo szybko. Wszystkie swoje domeny i serwery tam mam.
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
asdasdf
Mam ten sam problem co Ci na pocz?tku po zalogowaniu i klikni?ciu np. na PA wylogowywuje w PHPMyAdmin mam wszystko "chyba" dobrze. Czy kto? wie o co tu chodzi??

www.klasa-agimnazjum.cba.pl
bogdan
"Chyba" robi spor? ró?nic?. Wink
Bez wgl?du w baz? ci??ko nam cokolwiek wi?cej powiedzie?, ni? jest ju? opisane w tym w?tku i w linkach podanych przez Dowództwo -> http://www.php-fu...ost_161372.
Jak zauwa?ysz, te? si? z tym mota?em.
Dobrym sposobem, ?eby samemu doj?? do tego, jest na spokojnie przerobienie tego co tu pisali ludzie. Smile
Zacznij od bazy i sprawdzenia ?cie?ki siteurl.
Spróbuj z "www" i bez.
Musisz pokombinowa?.
Mniej wi?cej tak powinno wygl?da?.
img.liczniki.org/20120507/sc-1336419393.png
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
asdasdf
Niestety nic nie pomaga ;/ Jakie? inne pomys?y?

bogdan
Tak w ciemno zgaduj?c to mi brak?o pomys?ów.
Screen tabeli, adres strony ... etc. - jaki? pomys?? Smile
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
asdasdf
img.liczniki.org/20120508/Bez_tytu_u-1336496565.png
Tam masz wszystko co potrzebne

bogdan
Je?li tu wszystko mam podane, to tu wszystko wygl?da ok.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
krystian1988
Nie chc? za?mieca?, ale ja zauwa?y?em ten b??d na pocz?tkach v7.02.xx i dopiero po wyczyszczeniu pami?ci przegl?darki wszystko dzia?a?o jak nale?y. Je?eli problem nadal tkwi to trzeba wyczy?ci? sesje u?ytkownika Smile
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

Pieka
A kolega problematyczny, gdzie zgubi? stopk?? klasa-agimnazjum....
Poprawiamy w try miga albo bawimy si? sami.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
asdasdf
krystian1988 napisa?(a):

Nie chc? za?mieca?, ale ja zauwa?y?em ten b??d na pocz?tkach v7.02.xx i dopiero po wyczyszczeniu pami?ci przegl?darki wszystko dzia?a?o jak nale?y. Je?eli problem nadal tkwi to trzeba wyczy?ci? sesje u?ytkownika Smile

Dobra a jak mam usun?? t? sesje u?ytkownika?

Chrumka
Witam!
Moja stronka dzia?a?a bez zarzutu, do czasu kiedy wygas?a jej domena. Pozwoli?em na to, gdy? by?em nieobecny i chcia?em zmieni? domen?. Po powrocie wykupi?em wi?c now? domen?. Niestety teraz, kiedy wchodz? na swoj? stron?, po zalogowaniu si? nie mog? wej?? do panelu admina. Kiedy klikam na link w nawigacji, ?aduje si? powtórnie strona g?ówna i wylogowuje mnie. Podejrzewam, ?e sprawa ma zwi?zek z ustawieniem domeny w PA, ale nie mog? tego zmieni?, bo nie mog? si? tam dosta?. Dodatkowo nie dzia?aj? niektóre podstrony, gdy? próbuj? ?adowa? si? na star? domen?. Co zrobi? z tym fantem? B?d? wdzi?czny je?li kto? mi pomo?e, a nie skarci za nieumiej?tne szukanie. Dzi?ki!

Po??czony z 29 czerwiec 2012 00:23:
Dzi?kuj? Panu Piece, ?e nie wyrzuci? mnie od razu, tylko przeniós? we w?a?ciwe miejsce. Mo?e to infantylne, ale jako? nie radz? sobie z forum. W ka?dym razie dzi?ki temu co tu przeczyta?em zaradzi?em problemowi - nale?a?o pozmienia? rekordy w bazie. Dzi?ki!

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - Pieka 28.06.2012 23:41

Edytowane przez Chrumka dnia 29.06.2012 00:23:12

Konto ukryte
Witam, nie wiem czy w dobrym miejscu pisze ale mam problem Sad
Postaram si? jako? to wyt?umaczy?. Posiadam serwer forkred.webd.pl i kiedy jestem na tym adresie i w PA w zak?adce domena mam wpisany W?a?cie taki adres jest ok.
Chce pod??czy? domen? forumkredytowe.org i zaparkowa?em ju? j? na webd.pl i? jest to w tej samej firmie kupione. A jak wejd? poprzez forumkredytowe.org wszystko ?adnie ?miga tj dodaj? si? tzw ko?cówki np forumkredytowe.org/forum.php czy te? forumkredytowe.org/news.pl czyli jako go?c widz? wszystko OK, ale w PA w domenie mam ca?y czas forkred.webd.pl i pojawia si? problem i? nie da si? zalogowa? ani wylogowa?, tzn jak si? zaloguj? pojawia si? PA itp ale jak tylko wejd? w zak?adk? b?d? od?wie??, od razu wylogowuje mnie i podobnie dzia?a to w 2 stron? jak w PA domena zmieni? na forumkredytowe.org to wtedy tu dzia?a a forkred.webd.pl ju? nie ;/ nie mam zielonego poj?cia co si? dzieje. Prosz? o pomoc Sad
Naprawde zalezy mi na tym (i nie tylko na tym) ale ok zacznijmy odnowa tym razem mo?e od tego.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - bogdan 29.08.2012 07:35
  2. Przeniesienie posta - Pieka 29.08.2012 10:17

bartek124
No wi?c zmie? w Panelu Admina adres stronki na prawid?owy bo jest on u?ywany przy tworzeniu ciasteczek i loguj?c si? z forumkredytowe.org ciacho tworzone jest dla forkred.webd.pl, st?d to wylogowywanie.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - Pieka 29.08.2012 10:17

userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Konto ukryte
Witam dziekuje za odp. ale jesli zmienie na forumkredytowe.org wtedy na tym adresie bedzie wszystko dzialac ale jak ktos wejdzie pod adres forkred.webd.pl to bedzie takisam blad tj. brak mozliwosci logowania sie itp. A czy da sie cos zrobic by i tak, i tak dzialalo ? tj. na jednej i drugiej pelne mozliwosci ?
Wyslano z tel. przepraszam za brak pl znakow ipt.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - Pieka 29.08.2012 10:17

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl