ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Pola Profilu na Forum (Userfelder Im Forum)
bogdan
W?a?nie nie by?o od pocz?tku, a ju? nie zd??y?em spyta? Autora.
Pó?niej si? zamota?em i odpu?ci?em. Smile
Mo?e znajdzie si? Kto?, kto "zada" odpowiednie pytanie? Wink
Ja do niej nie mam nerwa. Grin
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:09:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Potrzebne s? oryginalne pliki. Mia?e? info o dublu bo ju? takie pole mia?e?. Niepotrzebnie grzeba?e? w plikach.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
bogdan
Uczy?em si?. Pfft Grin
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
lem
Wi?c tak kombinuje by móc doda? wy?wietlanie zawarto?ci (tre?? z user fields) w widoku tematu na forum. Próbowa?em doda? kod z wtyczki która jest w tym temacie ale nic si? nie wy?wietla. W za??czniku user fields który mam dodany u siebie na stronie.
Edytowane przez lem dnia 01.12.2013 13:34:40

kamildnb
Wszystko ?adnie pi?knie ale to nie dzia?a z wymienionych wcze?niej powodów, 'dublowanie' panowie administratorzy zdejmijcie ten plik z pobieralni, albo naprawcie to Sad

Pozdrawiam

krystian1988
Jaki masz problem pierw zakomentowa?(usun??) linijki kodu viewthread odpowiedzialne za wy?wietlanie takich informacji z core php-fusion? Pisanie takich rzeczy o dublowaniu nic nie pomo?e, póki w standardzie php-fusion ma wy?wietlanie daty rejestracji, postów itd.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

kamildnb
Taki, ?e ja nie jestem programist?, boj? si? co? usuwa? je?eli nie mam 100% pewno?ci, czytam ca?y czas, który? ju? raz to forum i staram si? to rozumie?, niestety nie mam ?adnego wsparcia, a zd??y?em postawi? 3 serwisy na tym skrypcie, które si? przyje?y ?adnie w sieci, poradzi?em sobie z wieloma b??dami php-fusiom w?a?nie dzi?ki tej stronie, niestety nie wszystko na forum jest wyja?nione Sad

Apis
kamildnb napisa?(a):
(..) niestety nie mam ?adnego wsparcia (...)

Na forum suportu PHP-Fusion nie ma obowi?zku pomagania, wspierania ale wielu robi to z w?asnej woli. Ci??ko pomóc komu?, kto nawet nie pofatyguje si? aby w swoim profilu poda?, której wersji PHP-Fusion u?ywa a zachowuje si? nieco roszczeniowo.

"Zakomentowanie" fragmentu kodu polega na umieszczeniu przed i po wybranym fragmencie odpowiednich znaków (uko?nika i gwiazdki), np:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Takie rozwi?zanie umo?liwia powrót do poprzedniego stanu w razie niepowodzenia. Po prostu usuwamy gwiazdki i uko?niki. Mo?na sobie zrobi? kopi? modyfikowanego pliku i metod? prób i b??dów samemu doj?? do rozwi?zania problemu.
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
kamildnb
Jak si? rejestrowa?em na forum to nie wiedzia?em na jak? wersje padnie, wybra?em 7.02.7

Oto plik viewthread
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

.., i co tu usun??, ?eby si? nie dublowa?o?
Edytowane przez kamildnb dnia 14.01.2019 17:43:51

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl