ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Strona wieloj?zyczna??
mitya
Najnowszy mfusion SP2 jest stabilniejszy - o to mi chodzi?o Cool

W?cibski Go??
Dodany dnia 27.10.2025 03:26:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Wooya
Co do linijki co wykomentowalas, to zostala ona w subheader'rze przez przypadek Smile Generalnie rzecz biorac staram sie nie preferowac przegladarek dla mF, ale zdarza sie, ze niektore rzeczy nie chodza pod ... IE Cool
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

darkelf
mFusion chyba nie jest ju? od d?u?szego czasu aktualizowany, a przynajmniej s? nowsze wersje php-fusion ni? mFusion. Czy jest jaki? inny sposób aby stworzy? stron? dwuj?zyczn? w php-fusion?

http://technologia-i-magia.net
Pieka
darkelf napisa?/a:
mFusion chyba nie jest ju? od d?u?szego czasu aktualizowany, a przynajmniej s? nowsze wersje php-fusion ni? mFusion. Czy jest jaki? inny sposób aby stworzy? stron? dwuj?zyczn? w php-fusion?

Oczywiscie, ze jest i to nawet w temacie przyklejonym.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
MEZmaster
Jest jaki? sposób na stworzenie kilku j?zykowego menu?
W?a?ciwie sam mog? odpowiedziec, ?e jest, ale pytanie jak to zrobic?
Chcia?bym, aby podczas tworzenia menu mo?na by?o wpisac tekst osobny dla innych j?zyków. Wystarczy dla angielskiego i polskiego zapisanego w cookies, w dodatku polski powinien by defaultowy.

My?l?, ?e to tylko kwestia jednego rekordu w tabeli wi?cej plus jaka? edycja panelu admina, gdzie mo?na by?o by wpisac drug? nazw? dla angloj?zycznej cz??ci i co?, aby to ?adnie by?o wy?wietlane.
Sam si? nie zajmuj? na co dzie? php, jedynie troch? znam html i ci??ko mi co? wymy?lic, a google milczy w tej kwestii.

BTW
Wasz system wykry?, ?e mam XP, a mam Win 2k3 server. Nie do ko?ca dobrze to dzia?a...
Edytowane przez MEZmaster dnia 02.04.2008 01:30:09

http://crysis-extreme.ddl2.pl
polven26
@MEZmaster w mFusion jest taka mo?liwo?? chyba. A poza tym to tylko kwestia jednego rekordu w tabeli wi?cej plus jaka? edycja panelu admina, gdzie mo?na by?o by wpisac drug? nazw? dla angloj?zycznej cz??ci i co?, aby to ?adnie by?o wy?wietlane Wink.

A propos tego systemu to ikonka ma nazwe icon_windows_xp_2003.gif wi?c nie do ko?ca si? pomyli?.
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl