Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Kilka ofert w sumie dla każdego :-)
|
|
Grzes |
Dodany dnia 15.05.2006 15:05:45
|
Zaawansowany Postów: 1656 Pomógł: 42 Data rejestracji: 28.04.2005 20:28 |
Zrobił się niezły OT ale może to niektórym otworzy oczy. Co tu więcej mówić, Largo ma rację. Jak zaczynałem przygode z fusionkiem to wszystko co miało coś z nim wspólnego było inne. Ostatnio nawet spotkałem się z ofertami wykonania modów przez użytkowników, których posty jak się czyta to tylko się popłakać. Gander napisał/a: Nie sztuką jest brać, sztuką jest dawać. Sorka ale nie mogłem się powstrzymać (to tylko tak dla rozładowania atmosferki). Rano dorwałem gazete z tym: Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 01.11.2024 03:32:11
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
tygryss3 |
Dodany dnia 16.05.2006 09:29:15
|
Przedszkolak Postów: 19 Data rejestracji: 27.12.2005 23:01 |
ja ci to zrobie heh muwilem ci hehe |
|
|
JazOOn |
Dodany dnia 16.05.2006 13:00:42
|
Ekspert Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
odnośnie OF - rozumiem że są ludzie i serwisy bez kasy, ja sam nie biore kasy za 3 zdania helpa czy pare linijek kodu, ale jezeli ktoś umieszcza się w dziale zlecenia praca to powinien jakieś wymierne korzysci zaoferować i nie chodzi tylko o $ a nie pisze "kto mi zrobi theme za reklame, mam 5 userów. pliz" no to sory, jezeli ktos jest mlodym serwisem to niech skorzysta z ogromnej liczby darmowych skór do fusiona, ktore sa w lab, na fusion-themes, u mnie czy gdziekolwiek indziej a jak juz sie serwis rozwinie to wtedy bedzie go stać na luksus zrobienia sobie theme na zamówienie... Wy dobry ludzie musicie pamietac ze napisanie theme to tez jest Nasz czas, Nasze Pieniądze(prąd) i ze moglibysmy w tym czasie wiele innych rzeczy robić. zaraz podniasa sie glosy, jak nie chcesz pomagac to po co tu jestes...chwila moment...nie chcesz pomagac...co nazywamy pomocą? udzielic porady? pomóc w rozwiązaniu problemu ok. do tego zawsze jestem,byłem i będe chętny, ale ślęczenie godzinami nad theme to już zupełnie inna sprawa i mi pod pojęcie "Pomocy" absolutnie nie pasuje....Oczywiscie znajda sie pasjonaci ktorzy byc moze zrobia theme za darmo na zlecenie, jezeli takowego znajdziecie to wasz punkt i wasz zysk ale ogólnie nie liczcie na to że ktoś bedzie katował sie przed komputerem za PLIZ albo reklame w jakims swiezym serwisie... Edytowane przez JazOOn dnia 16.05.2006 13:01:01 |
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |