ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Komóra do 550z?
marpar
hmmm k750i za 500-600 mo?e trudno by kupi? ale za troche ponad 600 na allegro ju? tak( jak trafimy na okazje ) Smile Warto doda? ze do k750i mo?emy wgra? softa z w800i czyli defakto zyskujemy 200z? Smile a mamy w800i w 99% (poniewa? nie jedyne czego nie zmienimy to nr IMEI i obudowa) Grin
pozdro!
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 08:46:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
bardziej s?aniam si? ku SE D750i lub n6230i b?d? n6630...

Przemkn??o mi przez oczy tez n7610 oraz SE W550i
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
SebaZ napisa?/a:

Patrze teraz na ceny na Allegro i widze, ze spokojnie kupisz N6630 za 600zl, nawet nowa Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
marpar
SebaZ napisa?/a:

k750i jest du?o ?adniejszy od "d"- Cho? to te? kwestia gustu. Co do nokii 6230i to te? telefonik, który wszystko co potrzebne posiada. Nie jest to mo?e telefon 3G ale pewny zakup Smile 6630 - Gdy bawi?em si? tym fonikiem bardzo mi?o mi sie z nim wspó?pracowa?o wi?c szczerze go polecam. n7610 - hmm dla du?ych r?czek moze byc problem z pisaniem sms-ów cho? to te? odczucie subiektywne Smile
Podsumowuj?c nokia 6310i rz?dzi- szkoda, ?e na allegro s? ju? raczej same wraki po tych telefonach...
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
Pieka
marpar napisa?/a:
...Nie jest to mo?e telefon 3G ale pewny zakup Smile...

Ups... Cos mi sie wydaje, ze Nokia sie z Toba nie zgodzi, bo oferuje go jako 3G Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
marpar
Pieka napisa?/a:
marpar napisa?/a:

Ups... Cos mi sie wydaje, ze Nokia sie z Toba nie zgodzi, bo oferuje go jako 3G Grin

Mo?e go tak oferuje ale us?ug 3 generacji w nim nie do?wiadczymy Pfft
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
Pieka
marpar napisa?/a:
Pieka napisa?/a:
marpar napisa?/a:

Kto Ci to powiedzial?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
marpar
Pieka napisa?/a:
marpar napisa?/a:
Pieka napisa?/a:
marpar napisa?/a:

Kto Ci to powiedzial?

Cho?by to...

DANE TECHNICZNE
PE?NA SPECYFIKACJA
System GSM EGSM900 / GSM1800 / 1900
Systemy 3G nie
Pami?? wewn?trzna 32 MB
Pami?? zewn?trzna MMC (do 512 MCool
Typ wy?wietlacza TFT
Rozdzielczo?? 208 x 208 px
Aparat cyfrowy tak
Odtwarzacz MP3 tak
Maksymalny czas czuwania 150-300 godz.
Maksymalny czas rozmów 3-5 godz.

ale nie musialem tego sprawdza?...bo jak narazie telefony 3g nie maj? tak ma?ych gabarytów. W 6230i nie mamy te? przecie? funkcji wideokonferencji, poniewaz nie ma kamerki z przodu telefonu. A wideokonfernecja to przeciez znak rozpoznawczy 3G Grin
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
SebaZ
znakiem rozpoznawczym 3G jest g?ównie UMTS który umo?liwia mi?dzy innymi wideokonferencj? Pfft
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
Nie Psze Pana Grin

3G bardziej wskazuje na rodzaj uzytej transmisji Wink
Przeczytaj specyfikacje Nokii:
http://www.nokia....630/cechy/
Edytowane przez Pieka dnia 06.09.2006 09:22:31
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
3G bardziej wskazuje na rodzaj uzytej transmisji
a UMTS to jest transmisja danych, je?li dobrze pami?tam, 2 Mb/s Smile

//Edit po chwili
cytat z Wikipedii:
Us?ugi sieci UMTS:

* szybki dost?p do Internetu (od 144kbps do 2Mbps);
* wideotelefon, wideokonferencje;
* telewizja, radio, muzyka, wideo;
* nawigacja i lokalizacja: aktywne mapy, systemy namierzania.

a najlepsze jest to, ?e w Japonii ju? maj? technologie 4generacji :/
Edytowane przez SebaZ dnia 06.09.2006 09:23:17

crasch
Patrze teraz na ceny na Allegro i widze, ze spokojnie kupisz N6630 za 600zl, nawet nowa

650 z? to minimum za u?ywan? N6630 i czesto z lockiem na Orange PL. Ja osobi?cie kupi?em bez simlocka, a ile dalem nie zdradze Grin

Niestety jestes w bledzie.
K700i to najnizszy telefon jaki zostal tu zaproponowany SebaZ i miesci sie w granicach cenowych przez niego wytyczonych, czego nie robi Twoja Nokia.
Co do Symbiana, to jest OK, ale nie w Nokii, a juz z pewnoscia nie w niskich modelach, w ktorych stanowi ladny dodatek.
N9300 i N9500 to sa telefony, mimo ze komunikatory!!
Jednak nie kupi ich za 500-600zl, a temat dotyczy tej, nie innej kwoty.

Osobiscie podobaja mi sie trzy "telefony":
SE P990i, Nokia E61 oraz iPAQ 6000 Series, a konkretnie model hw6915 smiley
Wszystko powyzej poza konkursem, oczywiscie smiley

Mo?e masz racje co do ceny - ale do?o?y 50 z? i ma ?wietny fonik Smile a ja nic nie mówi?enm o k700i, ?e za drogi tyle, ?e ma ma?o pamieci Smile i ogólnie wola? bym co? z czytnikem kart.. Przed zakupem 6630 zastanawialem sie nad 9300i ale stwierdzi?em, ?e wystarczy mi 6630 w zupe?no?ci Smile Swoja droga 6630 to narazie jeden z ciekawszych telefonów z symbianem od NOKII w tej cenie. A tu macie porównanie tego modelu z innymi swietnymi telefonami (jak widac golym okiem n6630 nie?le ich rozk?ada Grin) KLIK

pozdro!!
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Pieka
SebaZ napisa?/a:
3G bardziej wskazuje na rodzaj uzytej transmisji
a UMTS to jest transmisja danych, je?li dobrze pami?tam, 2-4 Mb/s Smile

a najlepsze jest to, ?e w Japonii ju? maj? technologie 4generacji :/

Teoretycznie jest to ta predkosc.
W Japonii maja rzeczy, ktore u nas pojawia sie za 20 lat Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
Teoretycznie jest to ta predkosc.
... i praktycznie :]
ma?y cytat
Us?ugi sieci UMTS:

* szybki dost?p do Internetu (od 144kbps do 2Mbps);
* wideotelefon, wideokonferencje;
* telewizja, radio, muzyka, wideo;
* nawigacja i lokalizacja: aktywne mapy, systemy namierzania.

Pieka
@SebaZ, wierz mi, ze to teoria.
To samo jest z EDGE Pfft
Cytuje Wiki:
Jest to ulepszona wersja GPRS. Teoretyczna maksymalna szybko?? po??czenia EDGE wynosi 473,6 kbit/s, faktycznie uzyskiwane pr?dko?ci s? rz?du 230 kbit/s, uzyskiwana poprzez zastosowanie wydajniejszej techniki modulacji (8PSK) na wybranych szczelinach czasowych.

U naszych operatorow predkosc raczej nie przekracza 120 Wink

Co do UMTS i N6630 Grin
Cytuje:
Sie? szkieletowa (Era, Orange Polska, Plus GSM)

W Polsce dost?pna na terenie Warszawy, Wroc?awia, Katowic, Krakowa, Poznania, Gda?ska, Sopotu, Gdyni, Zakopanego, ?odzi, Szczecina, Lublina oraz Gliwic. Skorzysta? mo?e ka?dy kto posiada odpowiedni aparat telefoniczny np. Motorola A835, A920/A925, A1000, Sony Ericsson Z1010, Sony Ericsson K600i, Nokia 6630, Nokia N70. Aby móc w ca?o?ci wykorzysta? mo?liwo?ci sieci UMTS, nale?y mie? aparat wyposa?ony w kamer? umiejscowion? z przodu telefonu, która umo?liwia prowadzenie wideokonferencji.

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
crasch
@Pieka - A kto? nie wiedzia?, ?e N6630 ma UMTSa? kamerke do wideokonferencji ma oddzieln? Smile

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Pieka
crasch napisa?/a:
@Pieka - A kto? nie wiedzia?, ?e N6630 ma UMTSa? kamerke do wideokonferencji ma oddzieln? Smile

pozdro

Jak sam widzisz malo kto ma pojecie o telefonii, a juz o 3G to w ogole Smile
Dlatego staram sie pisac konkretnie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
hehe powiem tak: 3G to pusta nazwa zupe?nie jak WEB 2.0. Nikt tak naprawd? nie wie co to do ko?ca znaczy i do czego si? odnosi. Mo?na powiedzie?, ?e jest trendem i mod? - fajnie brzmi mówi? mam telefon trzeciej generacji, zupe?nie jak mam stron? zgodn? z WEB 2.0 cho? nie wiem co to Smile
Edytowane przez SebaZ dnia 06.09.2006 15:15:25

Pieka
Masz racje, ze u nas na dzien dzisiejszy to tylko zbedny bajer.
Jesli juz jest dostepna jakas usluga, to z pewnoscia wiekszosci z nas na nia nie stac.
Dlatego podczas wymiany wybralem na wszystkich numerach SE D750i.
Jakosc bardzo dobra, waga w normie, bateria dlugo trzyma, karty pamieci sa ( z pewnoscia chodza 1GB, bo co do 2GB mam niepotwierdzone informacje), cena przystepna no i co najwazniejsze, zastosowano w nim wszystkie ogolnodostepne technologie podrasowane przez SE Grin
Edytowane przez Pieka dnia 06.09.2006 15:32:37
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
Pieka napisa?/a:
bo co do 2GB mam niepotwierdzone informacje

co z mi?? ch?ci? potwierdze - dzisiaj odwiedzi? mnie kumpel z k750i w kieszeni i 2gb kart? Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl