Zobacz temat
Kawa?y :)
|
|
szer |
Dodany dnia 23.04.2007 16:26:08
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1139 Pomógł: 4 Data rejestracji: 13.11.2004 23:06 |
HAHAH dobre ![]() ![]() Architekt mówi do programisty: -Gdyby?my budowali domy takie jak wy tworzycie programy to jeden dzi?cio? zniszczy?by ca?? cywilizacje! Porzekad?o informatyków: Nie ma brzydkich kobiet s? tylko z?e karty graficzne - Ilu programistów potrzeba aby zmieni? ?arówk? ? - Ani jednego bo to wina hardware'u. Przychodzi administrator rano do pracy, siada do komputera, aby zobaczy? co si? dzia?o w nocy i ?piewa : - Chc? ogl?da? twoje logi, logi, logi, logi. Telefon w sklepie komputerowym. - Przepraszam bardzo, czy macie aktualnie w sprzeda?y dyski "C"? W?a?nie mi pad? i chcia?em kupi? nowy. Telefon do serwisu: - Dzie? Dobry. Pó? godziny temu kupi?am u pa?stwa dyskietki. One nie mieszcz? si? w stacji!!! - A jak pani wklada? - Trzymam za blaszk? i kó?eczkiem do góry... Jakie s? ostatnie s?owa hakera przed ?mierci?? - Log Out. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 02:21:15
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
JazOOn |
Dodany dnia 24.04.2007 09:09:14
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 ![]() Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
pare na dzi? ![]() rozmawiaj? dwaj informatycy: pierwszy - 010111000111001111001 drugi- 001000111101001001 pierwszy - hahahahaha Syn informatyka pyta si? ojca: - Tato jak przyszed?em na ?wiat? - No dobrze mój synu, kiedy? musieli?my odby? te rozmow?: tata pozna? mam? na chatroomie. - Pózniej tata i mama spotkali sie w cyberkafejce i w toalecie mama zechcia?a zrobi? kilka downloadów z taty memory sticka. - Jak tata by? gotowy z uploadem zauwa?yli?my, ze nie zainstalowali?my ?adnego firewalla. - Niestety by?o juz za pó?no, ?eby nacisn?? "cancel" albo "escape", a meldunek "Chcesz na pewno ?ci?gn?? plik?" juz na pocz?tku skasowali?my w opcjach w "ustawienia". - Mamy antywirus juz od d?u?szego nie by? uaktualniany i nie poradzi? sobie z taty robakiem. - Wiec nacisn?li?my klawisz "Enter" i mama otrzyma?a komunikat: "Przypuszczalny czas kopiowania 9 miesi?cy". Jaka jest ró?nica mi?dzy komuterem a praniem? Inaczej si? zawiesza. a to Hammerek na dzi? ![]() Informatyk zabra? swojego syna do zoo. Stoj? przed wybiegiem dla pingwinów.
- Popatrz synku, a to s? ?yj?ce na dalekim po?udniu, na Antarktydzie, linuksy... Edytowane przez JazOOn dnia 24.04.2007 09:11:01 |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 24.04.2007 09:18:20
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Linuxy... Dobre! ![]() ![]() Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
Gander |
Dodany dnia 06.05.2007 11:11:59
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 720 Pomógł: 37 Data rejestracji: 22.05.2005 23:17 |
To mnie dzi? roz?mieszy?o na bashu ![]() #199733 <jonah> jad? sobie dzisiaj autobusem, takim z ty?em bez siedze? i tam w?a?nie stoj? <jonah> autobus zjezdza na przystanek i widz? znajome twarze kanarów <jonah> jeden z nich, grubas, wchodzi przez wej?cie przy kierowcy i wali "bileciki do kontroli", drugi jest przy wyj?ciu z ty?u, stoi przy autobusie i kontroluje tych, co wychodz? <jonah> jaki? kole? stoi obok mnie i mówi "ku**a.." to my?l? sobie ?o facet kiepsko z tob?, a on podchodzi do jakiej? kobiety, która siedzi i mówi "bileciki do kontroli", ta mu daje bilet, on go bierze, mówi "momencik" i ?aduje si? przez drzwi z ty?u! kanar go sprawdzi? i facet si? zmy?.. <jonah> ?wier? autobusu wstawia?o si? potem za t? kobiet?.. #199781 <ona> ej nie wiesz czy za tydzien bedzie cieplo? xD <on> za tydzien? <on> spytam sie gugla <on> Results 1 - 10 of about 922,000 for czy za tydzien bedzie ciep?o? <on> Results 1 - 10 of about 739,000 for czy za tydzien bedzie zimno? <on> bedzie ciep?o #199898 <mkay> ale hardcore'a dzis walnalem <mkay> bylem wczoraj z kumplami na imprezie jakies laski pozarywac (tak dla rozrywki - wszyscy jestesmy zajeci) <mkay> i moja laska dzis do mnie z tekstem, ze jak ja to sobie wyobrazam w przyszlosci, ze ona bedzie siedziec w domu, gotowac itp, a ja bede zarywal laski na imprezach, wracal naj*bany w srodku nocy, pod*pcze i pojde spac <mkay> to jej powiedzialem, ze moge pod*pczyc na miejscu jezeli to ma byc problem;> <mkay> zagialem ja;> Edytowane przez Gander dnia 06.05.2007 11:26:17 |
|
|
szer |
Dodany dnia 06.05.2007 11:34:31
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1139 Pomógł: 4 Data rejestracji: 13.11.2004 23:06 |
HAHAHAHAHA o kurde.... Dobre ![]() Przygotowania do budowy Stadionu Narodowego zosta?y przerwane przez grup? skrajnych ekologów, którzy na terenie Stadionu Dziesi?ciolecia w jednym z wietnamskich kramów znale?li stanowisko l?gowe Cichopka Ukrai?skiego - gatunku zagro?onego wygini?ciem. Czemu blondynka cieszy si?, ?e u?o?y?a uk?adank? puzzle w 4 miesi?ce?
- Poniewa? na pude?ku napisano: "Od 2 do 5 lat"! Edytowane przez szer dnia 06.05.2007 11:55:00 |
|
|
DJPromo |
Dodany dnia 22.05.2007 00:02:08
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 630 Pomógł: 41 ![]() Data rejestracji: 13.06.2006 18:51 |
Jaki masz komputer? - H?? - PC czy Macintosh? - Nie wiem... - Co widzisz na ekranie? - ?ó?ty kolor. - Khem... masz polecenie START na pasku na dole monitora? - Monitora? - Tego czego?, co wy?wietla obraz. - A! Nie, nie widz? START. - A masz mo?e jab?ko (apple) na ekranie? - A niby sk?d mia?bym mie? owoce w komputerze? Przychodzi klient do serwisu komputerowego, pokazuje urwan? tack? nap?du CD-ROM i mówi do serwisanta: - Prosz? pana, chcia?em zg?osi? reklamacj?. Urwa?a mi si? ta podk?adka na kaw?.. Informatyk namówiony przez ?on? poszed? w niedziel? do zoo na spacer z dzieckiem. - Tato patrz jaka dziwna g??! - Mówi dziecko przy wolierze z egzotycznymi ptakami. - Dziecko, to nie g??, tylko pelikan - z tego robi si? wk?ady do drukarek atramentowych. Jaka jest ró?nica pomi?dzy W`95 i z?o?liwym wirusem? - Jakie? 150 MB na HDD. Dlaczego w Microsofcie nigdy nie napisz? wirusa? - Bo zajmowa?by 3 dyskietki! Administratora systemu powo?ano do wojska. Stoi g?uch? noc? na warcie i nagle widzi majacz?ca w ciemno?ciach sylwetk?. - Has?o! - wo?a admin. Odpowiada mu cisza. - Has?o! - wo?a ponownie admin. Znowu cisza. - Has?o! - wo?a raz jeszcze. Po trzykrotnym wezwaniu bez odpowiedzi, admin ?ci?ga z ramienia ka?asznikowa. Krótka seria, sylwetka upada. - User unknown. Access denied... - mruczy do siebie zadowolony administrator.. Z?apa? informatyk z?ot? rybk? no i, jak zawsze, ma trzy ?yczenia: - Po pierwsze... chc? pokoju na ca?ym ?wiecie... Biedna rybka na to: - Przykro mi, ale to za trudne. Poprosz? jakie? inne. - No to niech Windows si? nie zawiesza. - Dobra ju?, mo?e by? pokój na ca?ym ?wiecie... |
|
|
Gander |
Dodany dnia 22.05.2007 00:47:22
|
To najlepsze: DJPromo napisa?/a: Administratora systemu powo?ano do wojska. Stoi g?uch? noc? na warcie i nagle widzi majacz?ca w ciemno?ciach sylwetk?. - Has?o! - wo?a admin. Odpowiada mu cisza. - Has?o! - wo?a ponownie admin. Znowu cisza. - Has?o! - wo?a raz jeszcze. Po trzykrotnym wezwaniu bez odpowiedzi, admin ?ci?ga z ramienia ka?asznikowa. Krótka seria, sylwetka upada. - User unknown. Access denied... - mruczy do siebie zadowolony administrator.. Przedwczoraj policja zamkn??a napisy.org , wczoraj hakerzy zamkn?li policja.pl <jagi> pos.rany dzie? :/ <gipsi> czemu? <jagi> mam biegunke <artur> Ostatnio widzia?em rz?dowe limuzyny na mie?cie <artur> i zastanawiam si? dlaczego Kaczy?skich wo?? w samochodach z czarnymi szybami? <hajdi> Pewnie ?eby nikt nie widzia?, ?e siedz? w fotelikach... Trzynastu mieszka?ców Krakowa w wieku 22-29 lat chc?cych wej?? na mecz pi?karzy Górnika Zabrze z Lechem Pozna? zatrzymali zabrza?scy policjanci. W samochodach kibiców znaleziono siekier?, miecz samurajski, trzy maczety, kije golfowe, drewniane trzonki do siekier i pojemnik z gazem obezw?adniaj?cym. <resk> Dzisiaj wpad?em do dziewczyny, taka niespodziank? chcia?em zrobi?. Wi?c, zadzwoni?em ?adnie. Ona otwiera. Wi?c sie spyta?em czy s? rodzice, troch? zdziwionym tonem powiedzia?a, ?e nie ma. <resk> no to ja j? bach pod ?cian?, ?apa w gatki a druga pod koszulk? i daje czadu <Nico> Ogier! Brawo brawo ![]() <resk> Powiedzia?a mi w ciagu tych pi?ciu miesi?cy wszystko, ale zapomnia?a doda?, ?e ma siostr? bli?niaczk?. |
|
|
DJPromo |
Dodany dnia 22.05.2007 00:59:15
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 630 Pomógł: 41 ![]() Data rejestracji: 13.06.2006 18:51 |
Trzej hakerzy i trzej lamerzy mieli jecha? poci?giem. Hakerzy kupili jeden bilet na trzech, lamerzy trzy. Gdy zbli?y? si? konduktor, hakerzy pobiegli do toalety. Konduktor sprawdzi? bilety lamerom. Potem zapuka? do toalety. Hakerzy wystawili bilet przez szpar?. Konduktor skasowa? i poszed?. W drodze powrotnej lamerzy postanowili wykorzysta? ?wie?o nabyte do?wiadczenie. Kupili jeden bilet na trzech. Hakerzy nie kupili ?adnego. Gdy zbli?y? si? konduktor, lamerzy pobiegli i zamkn?li si? w toalecie. Za nimi pobiegli hakerzy. Zastukali do toalety. Gdy wysun?? si? bilet, pobiegli z nim i zamkn?li si? w nast?pnej toalecie. Wniosek: nie ka?dy algorytm wymy?lony przez hakerów da si? wykorzysta? przez lamerów! Do siedziby Microsoftu przysz?a kobieta z niemowlakiem na r?ku. Poskar?y?a si? Billowi Gatesowi, ?e który? z jego ludzi jest ojcem dziecka. Bill stanowczo stwierdzi?, ?e si? myli, bo: - ?adne dzie?o Microsoftu nie jest efektem mi?o?ci. - ?adne dzie?o Microsoftu nigdy nie zosta?o uko?czone w 9 miesi?cy. - ?aden wytwór Microsoftu nigdy nie mia? r?k i nóg na w?a?ciwym miejscu Po czym pozna? m?odego informatyka, a po czym starego?
- M?ody my?li, ?e kB ma 1000 bajtów, a stary, ?e km ma 1024 metry Edytowane przez DJPromo dnia 22.05.2007 01:01:43 |
|
|
maq |
Dodany dnia 06.06.2007 21:31:36
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 334 ![]() Data rejestracji: 20.07.2006 10:35 Złamana licencja |
http://www.cda.pl...5letni.php Znalaz?em na cba.pl ![]() Skori ?e odkopuje, ale musia?em!! ![]() "Ró?nica mi?dzy seksem i mi?o?ci? jest taka, ?e seks roz?adowuje napi?cie, a mi?o?? je wywo?uje" // Woody Allen
|
|
|
DJPromo |
Dodany dnia 06.06.2007 21:35:04
|
Widzia?em to na smogu dzieciak ![]() Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? ![]() ![]() |
|
|
maq |
Dodany dnia 06.06.2007 21:38:20
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 334 ![]() Data rejestracji: 20.07.2006 10:35 Złamana licencja |
Wyr?bisty? On jest ROZWALAJ?CY!! Tesh tak chcem!! ![]() "Ró?nica mi?dzy seksem i mi?o?ci? jest taka, ?e seks roz?adowuje napi?cie, a mi?o?? je wywo?uje" // Woody Allen
|
|
|
Gander |
Dodany dnia 23.07.2007 18:43:33
|
<YodaM> Giertych powiedzial, ze czytal Trylogie 8 razy... <YodaM> ja czytalem raz i zrozumialem ;p <Cieciu> co student mo?e zrobi? sobie na obiad? <Pietruch> zupk? chi?sk? <Cieciu> mia?em na my?li co? po?ywniejszego <Pietruch> zupka chi?ska z chlebem <Cieciu> a co? bardziej wyszukanego? <Pietruch> zupka chi?ska z chlebem i mas?em <Krzysiek> teraz masz ten komfort ?e mo?esz sobie wybiera? facetów... <Anka> hmm, nigdy tego nei umia?am robi? xD <Krzysiek> szok, nie? jakby wej?? do hipermarketu i nie wiedzie? któr? past? do z?bów wybra?.. <Anka> ale widzisz... mnie intersuj? inteligentni faceci z poczuciem humoru. nieliniowi. niestereotypowi <Anka> z pasj? <Anka> i w?asnym zdaniem <Anka> z którymi da sie rozmawia? <Anka> tacy którzy nie boj? si? wyró?nia? <Krzysiek> geje... xD <Malutka> Sciagnelam Pidzame ![]() <Gienek> ![]() <Inspektor> :> <Swiroos> ;] <hOOligan> ![]() <Kastor> ![]() <Malutka> Album Pidzamy idioci... <pawel> w lidlu jest promocja na prezerwatywy ]:-D <kkk> Jaka? <pawel> 10 sztuk za 3 z? ![]() <milosz> eee... to pewnie jednorazowe... <kiki> ty a kiedy jedziesz na ten oboz? <przep> no dzisiaj jade... <przep> jak bylem rok temu to sie nawet na[cenzura]ac nie dalo bo tak pilnowali <przep> kumasz? 12 dni bez alkoholu :< <kiki> ano w koncu to oboz przetrwania jest <kate> jak mozna tyle pic ??? <alienx7> to z przyzwyczajenia... <alienx7> w dziecinstwie bylem karmiony butelka... <Phaet> My informatycy nauczyli?my si? ?y? bez jedzenia, picia, przemieszczania si?, snu, kontaktów mi?dzy ludzkich <Kepper> Ale we? od??cz im pr?d to b?d? zachowywac si? jak lemingi ![]() |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 23.07.2007 19:47:41
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Rewelacja ![]() Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
Piotrek |
Dodany dnia 23.07.2007 20:36:33
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 999 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 26.01.2006 19:59 Złamana licencja |
No tak ?a?oba jest... ![]() dorzuc? co? swojego: <soomal> ty dresiarski lachoci?gu <stasio> tylko nie dresiarski <niqqon> jutro bedzie armagedon 06.06.06 <np-> koniec swiata ![]() <WiatriX> jutro papiez murzyn bedzie <np-> btw juz chyba ze trzy takie konce przezylemn <niqqon> no ja tez jestem doswiadoczony <niqqon> w koncach swiata <WiatriX> ciekawe kiedy bedzie ten koncowy koniec <niqqon> pewnie na koncu <mlyko> jak w niebie skonczy sie miejsce na dysku <niqqon> to walna formata <Srana> Kurde poznalem fajna dziewczyne, ale nie mam smialosci, zeby zerwac z ta co jestem teraz <Thoro> Musisz w tej starej odnalezc to wewnetrzne fuj, to ukryte bzie <selek> ej jak nazywa si? ten król polski co w 1683 roku wygra? z turkami pod wiedniem? <as> nie wiem <selek> takie papierosy s?... <as> Malboro? <spoof> niech zyje onet <spoof> "Ma??e?stwa - okazuje si? równie? z bada? - uprawiaj? generalnie wi?cej seksu ni? osoby samotne." |
|
|
Gander |
Dodany dnia 11.08.2007 19:16:47
|
Kto?: poprawi?by? mi thema proszem Kto?: dam ci xms you tube albo maxiora Kto?: mam pomys? ![]() Kto?: prosze wys?uchaj mnie ![]() Kto?: tak/nie Gander: nie Gander: ale mo?esz pisa? Kto?: ejno prosze cie Gander: no przecie? zgodzi?em si? ?eby? pisa? Gander: b?d? kulturalny i podlizuj si? to mo?e przeczytam Kto?: mia?e? powiedzie? tak ![]() Kto?: Dobrze nasz? konferencje rozpoczniemy od poruszenia temtu mego "thema" otó? b?de wkleja? pokolei function render_header($header_content) { nast?pnie Ty je?li mog? tak do ciebie mówi? (jeste?my na Ty ?) b?dziesz z ?aski twojej mówi? mi czy jest on poprawny ![]() Kto?: Mówi?em ci ju? ?e ?wietnie znasz si? na php ? Kto?: Jeste? w tym naprawde ?wietny ![]() Kto?: mo?e by? mi odpowiedzia? ![]() Kto?: czy sie zgadzasz czy cu? Gander: czytam Gander: jestem jeszcze za ma?o po?echtany Kto?: ![]() Kto?: Dobrze... A wi?c, twój niezwykle urokliwy geniusz jest tak pot??ny ?e a? niema Ci równych ![]() Gander: ju? prawie Gander: no dawaj ma?y, dawaj! Kto?: <?ciana> Kto?: Je?li kto? mia?by spotka? si? z Bill Gates by?by to Gander który zaprezentowa?by swój geniusz takiemu kretynowi jak Bill Kto?: Mim skromnym zdaniem starczy tego rozpieszczania ![]() Kto?: Jeste? w tym po prostu ?wietny Gander: z przyjemno?ci? zawiadamiam Ci? ?e twoje wypociny zosta?y zaaprobowane i zostan? umieszczone na forum w dziale dowcipy. gratuluj? Kto?: nioe nie nie Kto?: gander nie Kto?: niema mowy Kto?: <stop>NIE Kto?: niee Kto?: nie nie Gander: Pieka przyj?? pomys?, Gander: kim ja jestem by mu teraz odmawia?? Kto?: Lito?ci Ach te hienki... Edytowane przez Gander dnia 11.08.2007 19:21:12 |
|
|
Grzes |
Dodany dnia 11.08.2007 19:26:56
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1656 Pomógł: 42 Data rejestracji: 28.04.2005 20:28 |
Gander napisa?/a: Ach te hienki... Musisz przyzna?, ta mia?a klas? ![]() ![]() ![]() Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie
![]() |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 11.08.2007 19:28:51
|
Grzes napisa?/a: Gander napisa?/a: Ach te hienki... Musisz przyzna?, ta mia?a klas? ![]() ![]() ![]() Tak, bo ta jest wyszkolona ![]() ![]() ![]() Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
Gander |
Dodany dnia 11.08.2007 19:37:40
|
Taaak, ale nie jest mi d?u?na (w?a?ciwie to jest on, i ca?? hec? zacz?? on). |
|
|
szer |
Dodany dnia 11.08.2007 20:11:33
|
Lol tacy ludzie jeszcze ?yj?? ![]() |
|
|
Gander |
Dodany dnia 11.08.2007 20:17:27
|
Byli, s? i b?d?... |
|
Przejdź do forum: |