ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zbyt du?a ilo?? zapyta? do bazy danych
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Tylko spokojnie do wszyskiego dojdziemy:
Pierwsza s?dz? jaskó?ka kalendarz b?dzie.
W tej chwili u mnie;
wlodekp.europa.pl/13
jest za??czony kalendarz w najnowszej wersji i z grafik? miesi?cy, ilo?? zapyta? podskoczy?a z 17 do 20 i to jest do przyj?cia przy jego fajno?ci.
@ Decymka Ty nic nie wy??czaj, czekaj cierpliwie na sprawdzenie wszyskiego po kolei, na stronie optymalizacji i dopiero po sygnale dzia?aj u siebie.
Na tym online ju? te? pracuj?

wlodekp.europa.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 20:52:23
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
decymka
Nic nie dodaj? i nic nie ukrywam. S?ucham Was poniewa? to jedyna droga do pokonania problemu Smile Dzi?kuj? za kalendarz Smile

Napisa?am listy do:
- webd.pl
- home.pl
- az.pl
Zobaczymy co odpisz?. Oczywi?cie zaznaczy?am, ?e potrzebuj? 25 GB transferu na miesi?c i to, ?e strona wykonuje oko?o 20.000 zapyta? do bazy danych w ci?gu godziny.
Edytowane przez decymka dnia 06.01.2008 17:49:16

nauczycieleprzedszkola.pl
Pieka
decymka napisa?/a:
..Napisa?am listy do:
- webd.pl
- home.pl
- az.pl
Zobaczymy co odpisz?. Oczywi?cie zaznaczy?am, ?e potrzebuj? 25 GB transferu na miesi?c i to, ?e strona wykonuje oko?o 20.000 zapyta? do bazy danych w ci?gu godziny.

Rozumiem, ze Netarteria milczy... Ok, przynajmniej wiem jak reaguja.
Jestes pewna, ze 25GB transferu i 20 000 zapytan, to wlasciwe wielkosci?
Napisz mi na PW jaka maksymalna kwote/rok jestes w stanie przeznaczyc na serwer.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
decymka
Netarteria, hmm zemdla?a po moim li?cie Smile. Oczywi?cie ?artowa?am.

@Pieka napisa?:
Jestes pewna, ze 25GB transferu i 20 000 zapytan, to wlasciwe wielkosci?

Oczywi?cie. Sprawdzam w panelu administracyjnym serwera. Dop?acam za transfer.
A tak na marginesie, bo nie wiem czy to istotne w Folderze Calendar_panel (tym starym) by?y 2 pliki core. Ka?dy ponad 20 MB.

Pieka
decymka napisa?/a:
..A tak na marginesie, bo nie wiem czy to istotne w Folderze Calendar_panel (tym starym) by?y 2 pliki core. Ka?dy ponad 20 MB.

Pozostalosci po dzialaniach hostingu, usun.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
decymka
Pieka napisa?/a:
Pozostalosci po dzialaniach hostingu, usun.

Usun??am.

A teraz odno?nie hostingu. Admin home.pl napisa?, ?e dzi?kuje za zaufanie, ale ich strategia marketingowa nie przewiduje udzia?u w takich przedsi?wzi?ciach. Sponsoruj? serwisy o charakterze charytatywnym ( a mój to jaki niby jest? ). I oczywi?cie proponuj? mi swoj? ofert?. Sad

Pieka
Zobaczymy, co na to reszta pytanych.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
decymka
Mam odpowied? od az.pl. Proponuj? mi konto hostingowe Start - 20 z?/miesi?c z 25% rabatem i reklam?.
Zobaczcie jak to wygl?da.
http://www.az.pl/...owych.html
Jeszcze poczekam na inne propozycje. B?d? pisa?a te? do innych. Spróbuj? Active24. Macie inne propozycje? Mo?e kto? zna dobry serwer. Pole?cie co?.

bubutm
Decymko , powiem tak teraz zrezygnowa?em z netarterii.pl na rzecz http://www.prohos.../index.php , mam tam konto od 27 grudnia i jestem bardzo zadowolony , mi?a fachowa i Szybka pomoc 24/7 . A co do az.pl poczytaj najpierw o niej opinie na http://www.webhos... . Ozdrawiam i ?ycz? mi?ej lektury Smile
...:: Smile Bo w?dkarstwo to nasza pasja Smile ::...
userbaradmina.jpg
mw_strzelec.png
http://www.wedkarze.info - Twoje centrum wiedzy o w?dkarstwie

http://www.wedkarze.info
decymka
Dosta?am kolejny list - od active.24. proponuj? warunki ze swojej strony. Nawet nie wysilili si? odpisa? na pro?b? obni?enia hostingu na reklam?. Rozmawia?am z kim? (?) z Prohost.pl. Informacja ta sama. Nie sponsoruj? ani w cz??ci ani w ca?o?ci hostingów. Chocia? u nich s? do?? interesuj?ce warunki - 34 gb transferu miesi?cznie i ilo?c zapyta? do 200000 (je?li si? kto? nie pomyli?). Cena 150 z?/rok/brutto.
Jest wiadomo?? od webd.pl. Oczywi?cie z propozycj? zakupu hostingu. Nie wiem jednak dlaczego nie napisa?am, ?e oferuj? reklam? na swojej stronie. Dopisa?am to teraz i poczekam do jutra na odpowied?.
My?l?, ?e je?li nikt wi?cej mi nie odpisze to spytam na swojej stronie - kto i ile mo?e do?o?y? do portalu. Wówczas b?d? musia?a zmieni? nazw? na portal nauczycielek przedszkola, ale to nie szkodzi. Nazwa nie wa?na, aby strona istnia?a.
Edytowane przez decymka dnia 07.01.2008 21:57:56

Pieka
decymka napisa?/a:
..Rozmawia?am z kim? (?) z Prohost.pl. Informacja ta sama. Nie sponsoruj? ani w cz??ci ani w ca?o?ci hostingów. Chocia? u nich s? do?? interesuj?ce warunki - 34 gb transferu miesi?cznie i ilo?c zapyta? do 200000 (je?li si? kto? nie pomyli?). Cena 150 z?/rok/brutto.

Warunki calkiem przyjemne Smile
Zapytania rozumiem, ze na godzine?
Edytowane przez Pieka dnia 07.01.2008 21:56:05
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
decymka
Pieka napisa?/a:

Zapytania na godzin? i jeszcze maj? tak? promocj?: kto przeniesie konto z innego hostingu to daj? mu 3 miesi?ce gratis.

Pieka
decymka napisa?/a:
Pieka napisa?/a:

Zapytania na godzin? i jeszcze maj? tak? promocj?: kto przeniesie konto z innego hostingu to daj? mu 3 miesi?ce gratis.

150zl na twardo, czy do negocjacji?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
decymka
150 z? netto, czyli brutto 183 z?. Nieco za du?o. Wiem jednak, ?e niektóre kole?anki si? do?o??. Mo?e kiedy? znajd? jakiego? sponsora?

Pieka
decymka napisa?/a:
150 z? netto, czyli brutto 183 z?. Nieco za du?o. Wiem jednak, ?e niektóre kole?anki si? do?o??. Mo?e kiedy? znajd? jakiego? sponsora?

Ups, nie doczytalem.. Faktycznie trzeba doliczyc wat.
Sponsor dojrzewa Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
decymka
Kiedy? my?la?am ?eby poszuka? sponsora inaczej i czyta?am tematy na forum fusiona: Jak znale?? sponsora? Niestety nic m?drego nie przysz?o mi do g?owy. Mo?e jeszcze jutro poszukam jakiego? hostingu. Tyle, ?e nie chcia?bym szuka? po omacku, dlatego pytam o to u?ytkowników forum. A tu ma?o propozycji.

Pieka
decymka napisa?/a:
Kiedy? my?la?am ?eby poszuka? sponsora inaczej i czyta?am tematy na forum fusiona: Jak znale?? sponsora? Niestety nic m?drego nie przysz?o mi do g?owy. Mo?e jeszcze jutro poszukam jakiego? hostingu. Tyle, ?e nie chcia?bym szuka? po omacku, dlatego pytam o to u?ytkowników forum. A tu ma?o propozycji.

Pojawia sie konkrety, ale pierwsze pomecz jeszcze troszke hostingodawcow Wink
Przynajmniej inni zobacza jaki to miodzik znalezc dobrego sponsora.

Widzisz, gdybysmy rozmawiali o glupotkach, to mielibysmy tu cala mase postow innych uzytkownikow... A tak, wszyscy siedza cicho jak myszki.
Jeszcze by ktos mogl od nich cos chciec... "Zycie, ach zycie, kocham Cie nad zycie.." Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
decymka
Ty co? kombinujesz po cichu <zatkane usta>. A mnie przywróci?e? do ?ycia, poniewa? ju? my?la?am, ?e b?dzie kicha. Ciesz? si?, ?e znalaz?am pomoc. W dodatku sama zacz??am szuka? - motywacja do dzia?ania. I nawet si? nie przejmuj?, ?e odmawiaj?. To si? nazywa pozytywne my?lenie - "Mo?esz, je?li my?lisz, ?e mo?esz". W takim razie czekamy do jutra.

I kolejna informacja. Po napisaniu przeze mnie do webd.pl o tym, ?e kwota jest du?a (299 z?) dosta?am odpowied?, ?e konto za 129 z? b?dzie mia?o wkrótce zwi?kszony transfer miesi?czny do 25 gb. Nie wiem czy pami?tacie. U nich jest 100.000 zapyta? do bazy danych na godzin?. Czekam na t? ofert? i chyba u nich kupi? hosting.

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie Tematu - Pieka 09.01 - 19:43

Edytowane przez decymka dnia 09.01.2008 18:56:47

Pieka
decymka napisa?/a:
..I kolejna informacja. Po napisaniu przeze mnie do webd.pl o tym, ?e kwota jest du?a (299 z?) dosta?am odpowied?, ?e konto za 129 z? b?dzie mia?o wkrótce zwi?kszony transfer miesi?czny do 25 gb. Nie wiem czy pami?tacie. U nich jest 100.000 zapyta? do bazy danych na godzin?. Czekam na t? ofert? i chyba u nich kupi? hosting.

Brawo, w koncu jakas pozytywna wiadomosc Smile
W razie czego, wiesz gdzie mnie szukac, wczoraj wszystko wyjasnilem Wink
Edytowane przez Pieka dnia 10.01.2008 19:28:32
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl