ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
A Ty co chcesz zmieni? na Supporcie?
Pieka
szymon napisa?/a:
Chyba czas to zmieni? - teraz b?d? to wszyscy zauwa?a?Wink

Wszystko przez Ciebie Pfft
Ok, pojawi sie JazOOn, to po 2 tygodniach obijaczki dostanie zadanie bojowe Smile
Dziekuje za przypomnienie/zwrocenie uwagi.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:35:54
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
A ja przelecia?em kilkadziesi?t theme i nie mam tego, przy okazji trafi?em na trefn? modyfikacj? moj? pomocy(theme) i parse error zmusi? do u?ycia phpmyadmin po rozwaleniu strony.

wlodekp.europa.pl
bartek124
Który?
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
JazOOn
Ok panovla. W wolnej chwilce poprawie te pliczki Pfft

JazOOn
Jako ?e nie moge od?wie?y? tematu dodaje nowy po?cik.

Poprawione pliczki w paczuszcze za??czam.
Wystarczy podmieni? na serwerze.
Usunalem zalacznik, pliki pobralem. Dziekuje/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 31.05.2008 21:22:50

Pieka
JazOOn napisa?/a:

Dziekuje JazOOn, usunalem stare i wstawilem nowe. Bardzo prosze o sprawdzenie, czy juz jest ok?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szymon
Pieka napisa?/a:
JazOOn napisa?/a:

Dziekuje JazOOn, usunalem stare i wstawilem nowe. Bardzo prosze o sprawdzenie, czy juz jest ok?

Hehe, chyba b?d? upierdliwy i powiem, ?e lewe s? o pó? tonu za ciemne i odznaczaj? si? jeszcze Cool Bo prawe s? ok.

www.zloteskrzydlo.pl
Szapko
Taka ma?a zmiana:
Ostatnie Posty i Tematy sortowane wed?ug daty.

I zmieni?bym co niektórych adminów...
Usuwaj? posty zgodne z regulaminem, bardziej pomocne dla pocz?tkuj?cych ni? odp. adminów. Nawet nie zosta?em powiadomiony o usuni?ciu tego postu. Po prostu ?al.
Edytowane przez Szapko dnia 12.08.2008 01:24:40

Gander
Chcia?bym szanown? administracj? poprosi? o zmodyfikowanie rejestracji na podobie?stwo tej z MyFusion. Modyfikacja ta polega na tym, ?e niezale?nie czy weryfikacja e-mail jest w??czona czy te? nie, wszystkie pola profilu s? widoczne, mo?na je wype?ni? i zostan? zapisane do tabeli nowych u?yszkodników. Mia?oby to zbawienne skutki, gdy? nowi u?yszkodnicy, wype?niali by wszystko po kolei "z rozp?du", a dzi?ki temu u?atwiali by potem kontakt z nimi. Obecnie wszyscy nowi u?yszkodnicy strasz? mnie (i zapewne tak?e wielu mi podobnych) swym pustym profilem i zniech?caj? wszelk? ch?? niesienia pomocy via GG.
Edytowane przez Gander dnia 10.09.2008 20:21:05

gander.solutions
bartek124
Hmm, fakt, tylko jeste? jednym z nielicznych, którzy tak? pomoc nios? via GG Smile.

www.bartek124.net
Gander
Czepiasz si? bo jeste? w administracji, czy z przyzwyczajenia...?

Cierpimy na nago?? profili, wi?c czymkolwiek bym si? nie kierowa?, takie "dzia?anie" jest wskazane!

gander.solutions
bartek124
Je?li kto? b?dzie chcia? uzupe?ni? te dane to raczy zajrze? do Edycji Profilu.

Wyra?am swoje zdanie - nie czepiam si?.
Demos Kratos, jako jednostka mog? sobie palcem w nosie grzeba?.

www.bartek124.net
Gander
Nie chodzi o to czy b?dzie chcia?, bo jak nie ma tego na wst?pie na widoku to nigdy tam nie zajrzy! Albo po kilku miesi?cach! A tak to, taki nowo zarejestrowany u?yszkodnik poleci od razu na forum zadawa? pytania, na które odpowiedzi ma pod nosem, lub co si? cz??ciej zdarza, w shoutboksie... chcia?bym mie? t? mo?liwo?? ustawienia mu w?a?ciwego kursu, nawet pod gro?b? nawiedzania mojej osoby na GG...

gander.solutions
Pieka
Masz na mysli przymus za zasadzie obowiazkowosci pol, czy sama widocznosc podczas procesu rejestracji?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
zezol
Raczej chodzi o sam? widoczno?? - po prostu ma si? to "rzuca? w oczy".

Pieka
zezol napisa?/a:
Raczej chodzi o sam? widoczno?? - po prostu ma si? to "rzuca? w oczy".

Widze, ze Adas ma adwokata Wink Jesli tak, to mysle, ze jest to do zrealizowania.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Gander
Ju? nie. Próbowa?em dzi? wprowadzi? tak? modyfikacj? na MyF7, ale okaza?o si? to niemo?liwe z powodu metody zapisywania danych z dodatkowych pól profilu. S? one zapisywane do ci?gu, a mog?yby by? zapisywane do tablicy... Wymy?li?em kilka sposobów rozwi?zania tego problemu, ale wszystkie obali?em, gdy? by?yby zbyt awaryjne i zagra?aj?ce bezpiecze?stwu.

Zastanawiam si? czy jest co liczy?, aby DEV Team wykona? ten kawa?ek kodu metod? tablic?
Edytowane przez Gander dnia 22.09.2008 00:38:24

gander.solutions
jumperOpatow
Wiem ze jestem nowy ale ju? widzia?em wi?kszo?? strona i mam jedn? sugestie. A wiec dotyczy szukajki. Jak wpisze co? to mi wyskakuje 600 odpowiedzi bo ka?d? odpowiedz liczy jako jedn?. Czy da?o by rade zrobi? zeby szuka?o tylko po tytu?ach tematów? wtedy by?o by tego mniej i szybciej dla nas mniej spamu dla was Smile Niby jest taka opcja ale nic nie daje i tak szuka jak chce Smile
Edytowane przez Pieka dnia 23.09.2008 15:50:56

Pieka
A to jakis problem zaznaczyc, ze ma szukac po tytulach tematow?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
lionxxx
Zmie?cie favicon'a na wersj? z alf?
Ja mog? wam wys?a?, bo ju? zrobi?em.

tomasz.soltysik.cba.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl